انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا موافقید به جای عبارت گنو/لینوکس از لیگنوکس استفاده شود ؟

بلی - اما خودم استفاده نمی کنم !
0 (0%)
بلی - استفاده می کنم .
3 (9.4%)
خیر - استفاده نمی کنم
29 (90.6%)

مجموع آرای اعضا: 32

نویسنده موضوع: لیگنوکس به جای گنو/لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 7343 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
پاسخ : لیگنوکس به جای گنو/لینوکس ؟
« پاسخ #15 : 15 تیر 1396، 01:25 ب‌ظ »
منو خودم از نام گنو/لینوکس استفاده میکنم چون منطقی تره ولی به نظرم دیگه این بحث خیلی کش پیدا کرده.اکثرا یا از نام گنو/لینوکس استفاده میکنن یا لینوکس.و دیگه هممون میدونیم اکثر کسایی که از اسم لینوکس استفاده میکنن منظورشون همون توزیع گنو/لینوکسیه.مگر در موارد خاصی که بحث سر خود کرنل هست حتی من خیلی جاها شنیدم تو همین موارد خاص هم از نام (کرنل)لینوکس استفاده میکنن تا لینوکس. 
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1396، 01:31 ب‌ظ توسط علیرضا احسانی »
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #16 : 15 تیر 1396، 01:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
اشتباه گفتید گنو به تنهایی کار میکنه ولی لینوکس به تنهایی کار نمیکنه!

خب شما گنو رو بدون کرنل بیار بالا من حرف شما رو قبول میکنم.
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 16 تیر 1396، 10:16 ب‌ظ »
https://gnu.rocks/2015/gnu-hurd/

بحث بی‌خود دارید می‌کنید.

سیستم‌عامل گنو بدون کرنل لینوکس، همون سیستم‌عامل گنوست که ما می‌شناسیم و داریم باهاش کار می‌کنیم. همهٔ این سیستم‌عامل‌ها رو می‌شه تا جایی که ازم نیست به کرنلش اشاره بشه گنو نامید. همون‌طور که تا جایی که لازم نیست به میزکار اشاره بشه، می‌شه به اوبونتوی یونیتی و اوبونتو گنوم و کوبونتو و زوبونتو و… گفت اوبونتو.

کرنل لینوکس هم بدون گنو به تنهایی که نه، ولی توی یه سیستم‌عامل دیگه کار می‌کنه، نمونه‌هاش هم فراوون هستن، مثل اندروید، تایزن، فایرفاکس اواس، وب اواس، بادا و…. همهٔ این سیستم‌عامل‌ها رو هم مثل گنو به اون اسمی که خودشون دارن صدا می‌زنیم و به هیچ‌کدوم نمی‌گیم لینوکس. مگر این که سیستم‌عاملی چند تا کرنل مختلف داشته باشه و بخوایم بهش اشاره کنیم. مثلاً اگه بر اساس شایعات اخیر، گوگل بخواد نگارش‌هایی از اندروید با کرنل مجنتا هم بده، در صورت نیاز به اشاره کردن به کرنلش می‌تونیم بگیم اندروید/لینوکس یا اندروید/مجنتا!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #18 : 17 تیر 1396، 04:13 ب‌ظ »
https://gnu.rocks/2015/gnu-hurd/

بحث بی‌خود دارید می‌کنید.

سیستم‌عامل گنو بدون کرنل لینوکس، همون سیستم‌عامل گنوست که ما می‌شناسیم و داریم باهاش کار می‌کنیم. همهٔ این سیستم‌عامل‌ها رو می‌شه تا جایی که ازم نیست به کرنلش اشاره بشه گنو نامید. همون‌طور که تا جایی که لازم نیست به میزکار اشاره بشه، می‌شه به اوبونتوی یونیتی و اوبونتو گنوم و کوبونتو و زوبونتو و… گفت اوبونتو.

کرنل لینوکس هم بدون گنو به تنهایی که نه، ولی توی یه سیستم‌عامل دیگه کار می‌کنه، نمونه‌هاش هم فراوون هستن، مثل اندروید، تایزن، فایرفاکس اواس، وب اواس، بادا و…. همهٔ این سیستم‌عامل‌ها رو هم مثل گنو به اون اسمی که خودشون دارن صدا می‌زنیم و به هیچ‌کدوم نمی‌گیم لینوکس. مگر این که سیستم‌عاملی چند تا کرنل مختلف داشته باشه و بخوایم بهش اشاره کنیم. مثلاً اگه بر اساس شایعات اخیر، گوگل بخواد نگارش‌هایی از اندروید با کرنل مجنتا هم بده، در صورت نیاز به اشاره کردن به کرنلش می‌تونیم بگیم اندروید/لینوکس یا اندروید/مجنتا!

خب هرد هم که کرنل هست
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1396، 10:53 ب‌ظ توسط AlirezaieS »
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #19 : 17 تیر 1396، 06:07 ب‌ظ »
انشالله با امدن هِرد نسخه 1.0.0 در سال 2060 (اگر تاخیر نخورد) این مسایل نیز حل خواهد شد.

تا آن موقع باهم دوست باشید و درک کنید که برخی سوالات فلسفی جواب قاطع ندارند. و مساله اول در جواب دادن به آنها دیدگاه شخصی میباشد.

من که به خاطر احترامی که به rms دارم از gnu استفاده میکنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 18 تیر 1396، 10:01 ق‌ظ »
خب هرد هم که کرنل هست
بله. کرنل است و بخشی از سیستم‌عامل گنو.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن