بله درسته
منطقی ترین حالت گنو/لینوکس هست به جای گنو یا لینوکس.
چون نه گنو بدون لینوکس کار میکنه و نه برعکس مگر اینکه ابزار گنو به همراه یک کرنل از خود گنو ارائه میشد که احتمالاً در آینده بتونیم به گنو/هرد بگیم گنو
بله گنو/لینوکس بهترین ترکیبیه که میشه استفاده کرد
ولی اگه قرار باشه بخوایم از بین گنو یا لینوکس یکی رو انتخاب کنیم قطعاً گنو انتخاب بهتریه
چون اکثر سیستم عامل ها با اسم لایه های بالاتر از کرنل نام گذاری می شن نه خود کرنل مثلاً هیچ کس به ویندوز نمی گه NT و یا هیچ کس به ios نمی گه Darwin و یا به مک Darwin و یا به اندروید Linux و در ضمن هیچ کدوم از این سیستم عامل ها رو با
اسم ترکیبی با کرنلشون هم صدا نمی زنن پس اگه قرار باشه به سبک نامگذاری فعلی بقیه سیستم عامل ها عمل کنیم باید با اسم لایه های بالاتر از کرنل صداشون کنیم یعنی گنو نه لینوکس ...
همونطور که گفتم نه گنو بدون لینوکس کار میکنه و نه برعکس
پس همونطور که گفتن لینوکس به تنهایی اشتباه هست، استفاده گنو به تنهایی هم اشتباه هست.
فکر میکنم منظور من رو متوجه نشدید
علیرضا جان اتفاقاً یکی از ویژگی های مهم سیستم عامل های شبه یونیکس ماژولار بودن
اکثر اونهاست این مطلب در مورد گنو و لینوکس هم صدق می کنه
گنو خیلی راحت بدون لینوکس کار می کنه همون طور که ما گنو رو با کرنل گنو هرد (و نه لینوکس داریم)
لینوکس هم خیلی راحت بدون گنو کار میکنه همون طور که اندروید رو داریم
صحبت اینجاس که فرد داره با گنو کار می کنه و از ابزارهای اون استفاده می کنه پس منطقی تره که بهش گنو بگیم نه لینوکس
ولی از هر دوتای اینا بهتر و منطقی تر گنو/لینوکسهخیلی ها سر این دعوا می کنند که راننده اتوبوس ما چه کسی باشد اما نباییید سر چرخ ها یا فرمان دعوا کنیم باید خوشحال باشیم که یک اتوبوس داریم
1+ تعبیر فوق العاده ای بود ...
به نظر من وظیفه ی آشنا کردن افراد تازه وارد با گنو/لینوکس و نحوه ی کار کردن اون و وظیفه گنو و وظیفه ی لینوکس با ماست
ولی بعد آشنا شدنشون دیگه هر طوری دوست دارن صداش کنن مهم نیس