انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ubuntu live cd [حل شد]  (دفعات بازدید: 2488 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : مشکل ubuntu live cd [حل شد]
« پاسخ #30 : 18 تیر 1396، 08:40 ب‌ظ »
ممنونم.

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
پاسخ : مشکل ubuntu live cd
« پاسخ #31 : 19 تیر 1396، 02:36 ق‌ظ »
خیلی عجیب نیست // عصبانی شدنم هم به نظر خودم عادیه!!!
دوست عزیز , مهران جان کاملاً درست می گن اینکه بیایم از لهن بدی استفاده کنیم (به هر دلیلی) کار درستی نیست ...
عصبانی شدنتون هم به نظر من عادی نیست چون کسی اینجا پول نمی گیره ومجبور به جواب دادن هم نیست در ضمن شما این پست رو کلاً 2 روزه گذاشتین و توی این دو روز هر کس تلاش خودشو کرده پس عصبانیت بی معنیه به عبارت بهتر دندون اسب پیش کشی رو نمی شمارن

پ.ن:پست قبلی من رو خوندین ؟ مشکلتون حل شد ؟
اگه مشلتون حل شد عبارت [حل شد] رو به عنوان اضافه کنین
این درسته که بعد از خاموش کردن لپ تاپ تمام برنامه ها نصب شده یه جوریایی می پره و دیگه وجود نداره// و برای استفاده دوباره باید دوباره نصب بشن// میگن روشی نیست که فقط یه بار مثلا فلش پلیر دانلود کرد بعد به صورت آفلاین نصبش کرد و دیگه لازم نباشه که مثلا هی بخوایی دوباره منتظر دانلود شدنش وایسی// این وقتی خودش رو نشون می ده که من چند نرم افزار باید هر بار با اوبونتو لایو دانلود کنم// ها میگم روشی هست که فقط یه بار دانلود کنیم و تمام// تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 19 تیر 1396، 08:53 ق‌ظ »
شما می‌تونید از حالت پایدار اوبونتو روی فلش استفاده کنید: https://help.ubuntu.com/community/mkusb/persistent
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #33 : 20 تیر 1396، 02:40 ق‌ظ »
شما می‌تونید از حالت پایدار اوبونتو روی فلش استفاده کنید: https://help.ubuntu.com/community/mkusb/persistent
مطلب رو خوندم// نفهمیدم!!!// الان من فایل ایزو نسخه 17.04 ابونتو رو دارم// باید چیکارش کنم دقیقا// بعد از نصب روی فلش یعنی دقیقا مثل زمانی که روی لپ تاپ نصب میشه؟؟؟ // و تمام تنظیمات و برنامه هایی که در حالت لایو وقتی خارج میشی همه چیز می پره اینجا باقی می مونه؟؟ // میشه خودتون راه نمایی کنید. تشکر// امکان داره جواب پست بالای من رو هم بدید// یعنی میشه نرم افزار ها رو به صورت آفلاین نصب کرد؟؟ تشکر فراوان

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #34 : 25 تیر 1396، 12:01 ب‌ظ »
@pythontkinter
مطلب رو خوندم// نفهمیدم!!!// الان من فایل ایزو نسخه 17.04 ابونتو رو دارم// باید چیکارش کنم دقیقا// بعد از نصب روی فلش یعنی دقیقا مثل زمانی که روی لپ تاپ نصب میشه؟؟؟ // و تمام تنظیمات و برنامه هایی که در حالت لایو وقتی خارج میشی همه چیز می پره اینجا باقی می مونه؟؟ // میشه خودتون راه نمایی کنید. تشکر// امکان داره جواب پست بالای من رو هم بدید// یعنی میشه نرم افزار ها رو به صورت آفلاین نصب کرد؟؟ تشکر فراوان
اگه با تاخیر جواب دادم عذر می خوام
شما می تونین خیلی راحت اوبونتو رو روی فلش نصب کنین (عینه پروسه ی عادی نصب) این طوری تمام تغییرات مورد نظرتون هم اعمال می شه والبته پروسه اش هم خیلی راحته و دردسر زیادی رو متحمل نمی شین
یه بار نصب اوبونتو روی فلش رو تست کنین ...

آفلاین pythontkinter

• Newbie
  • *
« پاسخ #35 : 27 تیر 1396، 07:55 ق‌ظ »
@pythontkinter
اگه با تاخیر جواب دادم عذر می خوام
شما می تونین خیلی راحت اوبونتو رو روی فلش نصب کنین (عینه پروسه ی عادی نصب) این طوری تمام تغییرات مورد نظرتون هم اعمال می شه والبته پروسه اش هم خیلی راحته و دردسر زیادی رو متحمل نمی شین
یه بار نصب اوبونتو روی فلش رو تست کنین ...
شما لطف دارید :oops:// من الان دو فلش ۴ گیگی و ۳۲ تایی دارم می خوام روی فلش ۴تاییم نصب کنم/  امکان داره؟؟// و نکته بعد بعد از نصب امکان استفاده از باقی فضا هست یعنی می تونم فیلم و غیره توش بریزم؟؟// روشش تقریبا اینجوریه که بعد از زدن نصب اوبونتو محل نصب رو فلش مورد نظر قرار بدم و بعد همین یعنی هیچ چیز اضافی نمی خواد و هیچ ردی تو خود ویندوز نشون نمی ده دقیقا مثل حالتی که لایوم هان // این خیلی مهمه که جیزی نشون نده// تشکر
یه سوال دیگه الان برام پیش اومد// من الان فایل .tar.gz فلش رو دانلود کردم بعد اکسترک کردم تو پشه هوم بعد فایل رید میش رو باز کردم میگه
rpm -Uvh <rpm_package_file>یعنی چی؟؟// قبلش میگه تمام محتواش رو تو پوشه فلش کوپی کنم که دیگه کلا سر در نیاوردم :oops:
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1396، 08:34 ق‌ظ توسط pythontkinter »

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #36 : 27 تیر 1396، 04:32 ب‌ظ »
1.مقدار پیشنهادی حجم که خود اوبونتو برای نصبش پیشنهاد می ده 25 گیگ هستش
و مقدار حداقلی اون تقریباً 10 گیگه
خب فلش 4 گیگ شما شرایط لازم رو نداره و شما باید روی همون 32 گیگی نصبش کنین

2.بله شما با یک سیستم عامل کامل طرف هستین همون طور که رو هاردتون می تونین فیلم و عکس و ... رو بریزین اینجا هم می تونین رو پارتیشن هومتون فیلم و عکس و ... و بریزین
البته اگه می خواین بعداً این فلش رو مثلاً به ویندوز و وصلش کنین و یا به دستگاه های صوتی تصویری وصلش کنین باید بگم چنین بستگی به دستگاهتون داره چون ممکنه دستگاه هاتون از پارتیشن ext4 پشتیبانی نکنن و محتوی که شما توی home تون ریختین قابل خوندن برای اونا نباشه
برای حل مشکل بالا , راهی که به ذهن من می رسه اینه که مثلا 10 گیگ از 32 گیگ رو fat32 پارتیشن بندی کنین رو بقیه ی حجم home و root و swap و ... رو بریزین . بعد هر چی فیلمو عکس دارین توی همون 10 گیگ fat32 بریزین این طوری اکثر دستگاه ها ساپورتش می کنن

3.پروسه ی نصب دقیقاً عینه پروسه ی نصب اوبونتو روی هارد هستش هیچ فرقی نداره فقط تو قسمت پارتیشن بندی باید مواظب باشین و گزینه ای که نمی دونین چیه رو به هیچ وجه انتخاب نکنین(تو نصب رو گزینه ی something else کلیک کنین و پارتیشن بندی رو انجام بدین هیچ وقت گزینه های دیگه رو انتخاب نکنین چون رو هارد خودتون نصبش می کنه)
این آموزش با اینکه قدیمیه و در کل خوبه :
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/11/install-real-ubuntu-os-usb-drive/
البته لازم نیست با این جزئیات پارتیشن بندی رو انجام بدین همین که یه root و محض اطمینان یه swap رو بسازین کافیه ...

4.توی ویندوز هیچ اتفاقی قرار نیست بیوفته ولی خب بوت لودر ویندوز با grub جایگزین می شه و بوت لودر قبلی دیگه نمی مونه (حالا چرا اینقدر حساسین که اثری نمونه؟)

5.فایل tar.gz چیز خاص و عجیبی نیست .tar میاد بسته بندی رو انجام می ده بعد standard GNU zip (gzip) میاد فشرده سازی رو روی بسته ی tar انجام می ده می تونه محتواش هر چیزی باشه چون من نمی دونم محتوی فایل شما چیه نمی تونم در مورد اون نظر بدم (چون ممکنه حتی شامل فیلم باشه !)
اگه فایل شما سورس باشه باشه پیش نیازها رو نصب کنین بعد کامپایل رو انجام بدین (البته معمولاً اکثر این بسته ها یه اسکریپت همراهش دارن که اون اسکریپت رو اجراش کنین خودش کارش رو انجام می ده)

6..rpm مخصوص ردهت و ... هستش ما تو اوبونتو .deb داریم ولی یک سری ترفند برای نصبشون وجود داره ولی توصیه می شه که سعی در نصب rpm ها تو اوبونتو نداشته باشین (به خصوص اگه پکیج سیستمی باشه کلا به سیستمتون آسیب می زنه)