انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در تغییر اندازه صفحه نمایش در اوبونتو وکوبونتو 10.04 (هنگ کامل)  (دفعات بازدید: 1698 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gschool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
بسم الله
با سلام :)
مشکل من در هنگام تغییر رزولشن در اوبونتو وکوبونتو 10.4 است،هنگام تغییر رزولشن به هر اندازه ای در اوبونتو صفحه سیاه باقی می مونه و تغییری نمیکنه در کوبونتو هم صفحه بعد از تایید سفید میشه وتغییری نمیکنه!! اصلا امکان تغییر رزولشن مانیتور رو ندارم ممنون میشم اساتید بفرمایند باید درایور لینوکسی مانیتور ال جی F700p ام و یا کارت گرافیک آنبوردم که ایتنل
945G هست رو  از اینترنت بگیرم یا این یه باگ در نسخه 10.04 است و یا بایداز روش خاصی از طریق ترمینال اندازه صفحه رو به صورت پیش فرض تغییر دهم؟ ???
اندازه مورد نظر من 1024x768 هست.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

آفلاین aminhacker

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
گاهی اوقات دلم برای قفس تنگ میشه به هر حال قفس امکاناتش بیشتر بود  اونجا خیلی راحت بود همه چی آماده بود مثل یک نمایشگاه اما دست گذاشتن رو هر چیز بها و تبعات زیادی داشت
اما همه از یاد برده بودیم که پرنده ایم
کدوم پرنده از پریدن بیزاره ؟!

آفلاین gschool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
فکر کنم این کارتو راه بندازه
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=384344

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز: ;)
فعلا یک روش عجیب اما کارا پیدا کردم  که روی سیستم من جواب داد::)
اونم اینه که اول اندازه رو روی 768*1024 با فرکانس 75 هرتز تنظیم،و چرخش رو هم روی یکی از گزینه ها می گذارم وتایید می کنم
جالبه بعد از چرخش جواب میده!!!بعدش چرخش رو روی حالت نرمال قرار میدم و دوباره تایید می کنم درست میشه!
اما در کوبونتو این تنظیماتم ذخیره هم نمیشه وبعد از یه خاموش و روشن شدن همون آشه وهمون کاسه  :)
راستی این گنو لینوکس چقدر باگ های مشخص و زیاد داره...کسی میدونه علتش چیه؟ ???

آفلاین aminhacker

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
یک آ‍پدیت بزن یک ۲۷۰ مگی ;D آپدیت داره بهتر میشه
گاهی اوقات دلم برای قفس تنگ میشه به هر حال قفس امکاناتش بیشتر بود  اونجا خیلی راحت بود همه چی آماده بود مثل یک نمایشگاه اما دست گذاشتن رو هر چیز بها و تبعات زیادی داشت
اما همه از یاد برده بودیم که پرنده ایم
کدوم پرنده از پریدن بیزاره ؟!