جالبش اینکه اصلا وارد صفحه لاگین خود phpmyadmin نمیشه بلکه صفحه Authentication Required رو میاره و همچین چیزی نوشته بالاش و یوزر و پس می خواد:
http://127.0.0.1 is requesting your username and password. The site says: “Restricted”
عذر میخوام من الان متوجه شدم که منظور شما از این متن چی بوده. البته بازم بگم که اون راهی که بهتون گفتم هم مورد نیاز بود چون روت نمی تونه لاگین کنه.
شما اومدی روی دایرکتوری phpmyadmin یوزر و پسورد گذاشتی. درسته؟؟ احتمالا از آموزش خاصی استفاده کردی. برای ورود به صفحه ی لاگین phpmyadmin باید یوزر و پسوردی رو که در فایلی با نام عمومی .htpasswd ذخیره میشه رو استفاده کنی. (ممکنه اسم فایل رو هم یه چیز دیگه گذاشته باشی)
توضیح: این کار برای امنیت بیشتر در سرور توصیه میشه در لوکال نیازی بهش نیست. یوزر(ها) و پسورد هش شده رو بهش معرفی می کنی و وقتی کاربر اونو به درستی بزنه میتونه لاگین کنه و محتویات صفحه رو ببینه. یوزر و پسورد هش شده به این شکل هستن:
USER:hashed_pass
یکم فکر کن ببین یادته در اون مرحله به عنوان یوزر و پسورد چی زدی یا نه. اگه یادت نیومد یا باید یه یوزر و پسورد جدید اضافه کنیم و یا خط کدی رو که باهاش اون فایل .htpasswd رو معرفی کردی کامنت کنیم. در فایل های پوشه ی زیر باید دنبالش بگردی:
/etc/nginx/sites-available
حالا من نمی دونم از چه روشی استفاده کردی. یه فایل default حتما هست. ممکنه فایل های دیگه هم اضافه کرده باشی.
==ویرایش==
اگر پیدا نکردی محتویات فایل ها رو با نامشون بزار تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم