انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیام no such file or directory  (دفعات بازدید: 2013 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ms_online

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پیام no such file or directory
« : 16 امرداد 1396، 02:29 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان
من چند روزی درگیر نصب سیستم الستکیس ۴ هستم ولی چون کارت ای وان نمیشناسه مجبورم ی wanpipe نصب کنم داخل این پک ی فایل setup هستش که تووو توضیحات نصب wanpipe گفته با دستور install setup /. پک رو نصب کنید ولی متاسفانه بعد از اجرای این دستور و دستورات مشابه پیام no such file or directory نمایش داده میشه
من اولین بارمه با لینوکس کار میکنم(centos7) به همین خاطر پاک گیج شدم بدتر اینکه باید حتما تووگ محیط کامنتی دستورات رو بنویسم و الستیکس سیستم عامل لینوکس از نوع محیط گرافیکی به طور پیشفرض نداره.
برای اکثر دستورات همین پیام no such....  نمایش داده میشه
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفذمایید.

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
پاسخ : پیام no such file or directory
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1396، 04:29 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان
من چند روزی درگیر نصب سیستم الستکیس ۴ هستم ولی چون کارت ای وان نمیشناسه مجبورم ی wanpipe نصب کنم داخل این پک ی فایل setup هستش که تووو توضیحات نصب wanpipe گفته با دستور install setup /. پک رو نصب کنید ولی متاسفانه بعد از اجرای این دستور و دستورات مشابه پیام no such file or directory نمایش داده میشه
من اولین بارمه با لینوکس کار میکنم(centos7) به همین خاطر پاک گیج شدم بدتر اینکه باید حتما تووگ محیط کامنتی دستورات رو بنویسم و الستیکس سیستم عامل لینوکس از نوع محیط گرافیکی به طور پیشفرض نداره.
برای اکثر دستورات همین پیام no such....  نمایش داده میشه
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفذمایید.

ابتدا از طریق ترمینال به مسیری که فایل install درونش وجود داره برید (cd کنید)، و بعد دستور زیر رو بزنید:
chmod +x install
البته ممکنه من اسم فایل رو اشتباه خونده باشم، و منظورتون فایل setup بوده باشه. به هرحال اگه بالایی نشد، این رو بزنید:
chmod +x setup
حالا میتونید با یکی از دو دستور زیر فایل رو اجرا کنید:
./install setupیا
./setup install
..::Borderliner::..

آفلاین ms_online

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1396، 09:41 ق‌ظ »
سلام ....
ممنون از پاسختون ....اولین دستوری که فرمودید اجرا کردم بازم به همین پیام رسیدم .....
هر جا دستوری مینویسم اکثرا پاسخش همینه >:(
ی جا تووو ی سایت خوندم باید طبق ی دستوراتی پکیج های خاصی رو‌ دانلود و آپدید کرد ؟؟!!
تمام کارم به خاطر این پیام مونده >:( :(

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 16 امرداد 1396، 10:02 ق‌ظ »
شما توی چه دیرکتوری هستید؟ و فایل‌هاتون توی چه دیرکتوری هستن؟ با استفاده از دستور pwd میتونی بفهمی که کجا هستی.