0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بعد از vlc به نظر من mpv بهترین پلیره(البته از بین گزینه های این نظرسنجی).من خیلی وقتا ازش استفاده میکنم و ازش راضیم.
نقلقول از: علیرضا احسانی در 19 امرداد 1396، 11:44 بظبعد از vlc به نظر من mpv بهترین پلیره(البته از بین گزینه های این نظرسنجی).من خیلی وقتا ازش استفاده میکنم و ازش راضیم. هر چند من خودم از vlc استفاده میکنم ولی درستش اینه که بگیم بعد از mpv ابزار vlc بهترین پلیره! من خودم زیاد توی بحث پلیرها نبودم ولی خب یه موردی که دیدم بین اینا این بوده که با یه گرافیک اینتل ۴۴۰۰ تونستم با mpv و یکی از بستههایی که براش نصب کرده بودیم فیلم 4k را بدون مشکل اجرا کنیم و از منابع زیاد استفاده نشه هر چند با vlc نشد خیلی دلایل زیاد دیگه هم هست مبنی بر بهتر بود mpv که گاهها دیدم دوستان توی "جامعه گنو" راجعش بحث میکنن ولی خب خودم با vlc راحت ترم
تنها نکته مثبت VLC داشتن یک رابطه کاربر گرافیکی جامع است، ولی از لحاظ بازدهی و کیفیت پخش هیچ خوب نیست و کیفیت و سرعت بالایی ندارد، در طرف دیگر MPV از لحاظ سرعت، کارایی و بازدهی بهترین پلیری است که تا حالا دیدم، واسط خط فرمان خوب با راهنمای خوبی دارد ولی فاقد یک front-end گرافیکی جامع است، البته این مشکل قابل حل شدن است اگر براش کد بنویسید! البته برای مکینتاش یک front-end گرافیکی جامع براش درست شده.