انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داریم اشتباه میریم؟  (دفعات بازدید: 6800 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ehsaan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
  • Software Developer
    • ehsaan.me
داریم اشتباه میریم؟
« : 26 امرداد 1396، 08:45 ب‌ظ »
یه جوی راه افتاده که مد شده که میگن «لینوکسی‌ها دارن ادا درمیارن» یا «لینوکس فقط برای حکر‌ها! هست». یه جو دیگه هم راه افتاده که میگن باسابقه‌های الان، تازه‌واردها رو مسخره میکنن و مانع از ورودشون به دنیای آزاد میشن.

داریم اشتباه میریم؟ یا اونا دارن اشتباه میزنن؟

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : داریم اشتباه میریم؟
« پاسخ #1 : 26 امرداد 1396، 09:09 ب‌ظ »
سلام
«لینوکس فقط برای حکر‌ها! هست»
گنولینوکس یک سیستم عامله و میشه هراستفاده ای توش کرد (اعم از امنیت و ...)
مثلاً یکی از فامیل های ما دکتری نانو رو داره میگیره و خیلی از نرم افزارهای مورد استفاده اش تو ویندوز یا OS X وجود نداشت
واس همون مجبور شد اوبونتو نصب کنه (و الان خیلی هم راضیه) تا بتونه کارش رو راه بندازه
پس الان باید بگیم گنولینوکس مال نانو کارها هستش ؟
گنولینوکس یه سیستم عامل کامل و استانداره که هر کاری می شه توش کرد و به هیچ عنوان تک بعدی نیست
در ضمن معمولاً هکر های حرفه ای همواره تمایلشون به استفاده از گنولینوکس هستش (حکر معمولاً به جوجه اسکریپتی ها گفته می شه که ربطی به سیستم عامل مورد استفاده ی فرد نداره و بیشتر به سبک زندگی اون فرد بستگی داره که طرف کلاه سیاه ، خاکستری ، سفید و یا جوجه اسکریپتی بشه)
«لینوکسی‌ها دارن ادا درمیارن»
اینجا کسی مازوخیسم نیست !
هر کس برای یک دلیلی داره از این سیستم عامل استفاده می کنه (یکی از دلایل خیلی از افراد اینه که باهاش راحت ترن و احساس آرامش بیشتری باهاش دارن)
اگه کسی دلیلی بر استفاده از این سیستم عامل نداره و موقع استفاده اذیت می شه می تونه خیلی راحت پاکش کنه
ه جو دیگه هم راه افتاده که میگن باسابقه‌های الان، تازه‌واردها رو مسخره میکنن و مانع از ورودشون به دنیای آزاد میشن.
نه این طور نیست
نیگاه کنین اینجا هم یک جامعه اس عین تمام جوامع ؛ افراد مختلف با روحیات و اخلاق مختلف حضور دارن
ممکنه اون فردی که این حرف رو به شما گفته یا خودش روحیه اش حساس باشه و یا همون اول با یه آدم بد اخلاق رو به رو شده باشه
نه دوست عزیز اینم یه جامعه ی کوچک از جامعه ی ایران (و بلکه کل دنیا) هستش و هر اتفاقی ممکنه توش رخ بده
ولی همون طور که رفتار بد تو هر گروه و جامعه ای مورد سرزنش قرار می گیره اینجا هم تحقیر و بی ادبی و رفتار ناپسند مورد سرزنش قرار میگیره

آفلاین Ehsaan

• Newbie
  • *
  • Software Developer
    • ehsaan.me
« پاسخ #2 : 26 امرداد 1396، 09:17 ب‌ظ »
البته با صحبت شما موافقم. ولی من مورد این رفتارها قرار نگرفته بودم :) بلکه به جوی که الان در بعضی از گروه های تلگرامی راه افتاده، اشاره کردم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 26 امرداد 1396، 09:22 ب‌ظ »
یه جوی راه افتاده که مد شده که میگن «لینوکسی‌ها دارن ادا درمیارن» یا «لینوکس فقط برای حکر‌ها! هست». یه جو دیگه هم راه افتاده که میگن باسابقه‌های الان، تازه‌واردها رو مسخره میکنن و مانع از ورودشون به دنیای آزاد میشن.

من که هیچ کدوم از این دوتایی که گفتی رو حداقل توی این انجمن حس نکردم :)

تازه اتفاقا من به شخصه روی مسخره کردن حساس هستم و سریع تاپیک رو قفل می‌کنم یا دسترسی کاربران رو قطع می‌کنم. البته عمده مشکل من با کابران قدیمی نیست! با کاربران جدیدی هست که حس طلبکارانه دارن. البته این جور کاربرها بسیار کم هستن، جوری که به نسبت کل کاربران انجمن، میشه گفت که به صورت تقریبی وجود خارجی ندارن.

آفلاین Ehsaan

• Newbie
  • *
  • Software Developer
    • ehsaan.me
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1396، 09:32 ب‌ظ »
اتفاقا منم همینو میگم که یه عده از کاربرای تازه وارد طلبکار هستن و وقتی پاسخ منفی از بقیه میشنون، فکر میکنن که اشکال از جامعه آزاده یا کسی داره مسخره‌شون میکنه.

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #5 : 26 امرداد 1396، 10:46 ب‌ظ »
تازه اتفاقا من به شخصه روی مسخره کردن حساس هستم و سریع تاپیک رو قفل می‌کنم یا دسترسی کاربران رو قطع می‌کنم. البته عمده مشکل من با کابران قدیمی نیست! با کاربران جدیدی هست که حس طلبکارانه دارن. البته این جور کاربرها بسیار کم هستن، جوری که به نسبت کل کاربران انجمن، میشه گفت که به صورت تقریبی وجود خارجی ندارن.
انصافاً سلمان یکی از بهترین برخوردها رو تازه کارا داره که جای تقدیره

من فروم می شناسم ناظرش کاربرای تازه وارد رو استارتر خطاب می کنه که زیاد دلچسب نیست ولی انصافاً همون طور که خود سلمان گفت ؛ سلمان خیلی خوب برخورد می کنه (که امیدوارم با همین فرمون حرکت کنه)

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 27 امرداد 1396، 01:44 ق‌ظ »
من نه حکرم و نه هکر. کد میزنم و آنالیز داده می کنم و از این نوع کارا، در سرور هم از اوبونتو استفاده می کنم. ولی همه ی اینا به کنار، برای احترام به آزادی خودم، برای امنیت و حریم خصوصی ام گنو رو انتخاب کردم. بعدش هم قابلیت های بسیار زیاد رو پیش روم دارم که این محیط رو جذابتر می کنه. الانم وقتی می گم که من از گنو استفاده می کنم،‌ اطرافیانم سر در نمیارن چیه! بعدش که میگم لینوکس، فکر می کنن واقعا خفنم و از این حرفا!! اینکه بقیه مطالعه نکردن و این فضا رو امتحان نکردن، دیگه ما مقصر نیستیم. قرار هم نیس که به حرف بقیه گوش بدیم که چی می گن و در مورد ما چی فکر می کنن. اونا می تونن نظر خودشون رو داشته باشن، مثلا هی نرم افزار فتوشاپ دو گیگی رو با گیمپ مقایسه کنن و بگن که "شما دارید ادا در میارید بهترین نرم افزار رو ول کردید و ..." خب اون نظر ایشونه که فلان نرم افزار بهترینه و فلان چیز بد هست، نظر اون فرد رو پذیرا هستم ولی قبول نمی کنم. یه چندتا علی حکر الکی جو میدن و شوآف می کنن پیش اون افراد، اونا هم این نظر رو نسبت به کل جامعه ی گنو پیدا می کنن. برای منی که خفن نیستم، نظر اونا مهم نیس.

همین مشارکت کننده های این تاپیک از باسواد ها و با اخلاق های این فروم اند. بیش از ده تا اسم الان به ذهنم میاد از افرادی که بی هیچ چشم داشتی، به صورت داوطلبانه دارن آموزش تولید می کنن (ویدیویی، متنی و ویکی و یا در وبلاگ هاشون و یا در توسعه و نگهداری همین سایت مشارکت دارن)، نرم افزار توسعه میدن و یا ساعت ها وقت میزارن و با حوصله و قدم به قدم به پرسش های کاربران پاسخ میدن. همین الان می تونم فروم ویندوزی معرفی کنم تا ببینی با کاربران در اونجا چطوری رفتار میشه.

من فروم می شناسم ناظرش کاربرای تازه وارد رو استارتر خطاب می کنه که زیاد دلچسب نیست
البته به آغاز کننده ی تاپیک هم استارتر میگن، و این مورد به کاربرد و محل بیان اون کلمه بستگی داره.

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #7 : 27 امرداد 1396، 05:34 ق‌ظ »
البته به آغاز کننده ی تاپیک هم استارتر میگن، و این مورد به کاربرد و محل بیان اون کلمه بستگی داره.
بله مهران جان درسته ولی متاسفانه اون کسی که من در موردش صحبت می کنم اگه حتی آغاز کننده تاپیک هم نباشه باز هم از همین اسم استفاده می کنه و منظورش کسیه که تازه داره راه میوفته

پ.ن:@Ehsaan احسان جان اون کسانی که می گن بچه های این فروم با تازه واردها بداخلاقی می کنن بهتره بیان و امضای مهران جان رو بخونن
نقل‌قول
با هم و با کاربران جدیدتر ، مهربان تر باشیم
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1396، 05:37 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #8 : 27 امرداد 1396، 10:12 ق‌ظ »
نقل‌قول
پ.ن:@Ehsaan احسان جان اون کسانی که می گن بچه های این فروم با تازه واردها بداخلاقی می کنن بهتره بیان و امضای مهران جان رو بخونن

امضای من به راحتی امضای آقا مهران رو از دور خارج می‌کنه ;D ;D ;D 8) :P ::)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #9 : 27 امرداد 1396، 11:07 ق‌ظ »
نقل‌قول

;D ;D

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #10 : 27 امرداد 1396، 12:06 ب‌ظ »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
امضا نیست که سلاح سرده !

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #11 : 27 امرداد 1396، 05:06 ب‌ظ »

سلام :)
در رابطه با مورد اول چیزی که هممون میدونیم اینه که گیک هایی که با عشق از گنو/لینوکس استفاده میکنن ادعایی ندارن.اون کسایی که لینوکس رو تو بوق میکنن همون اسکریپت کیدی هایی هستن که به بدبختی تونستن یه کالی یا بک ترک رو سیستمشون نصب کنن و خیال میکنن خیلی خفنن :D.واسه همین اون کسایی که از دنیای کامپیوتر و برنامه نویسی سررشته ندارن فکر میکنن فقط هکر ها هستن که لینوکس استفاده میکنن.
کدوم با سابقه ها؟تو این انجمن ما با سابقه زیاد داریم.دانیال علیرضا امیرصمیمی سلمان جادی و...
تنها چیزی که ما ازشون دیدیم راهنمایی بوده و تشویق بقیه برای ورود به دنیای آزاد :)
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1396، 01:03 ق‌ظ توسط علیرضا احسانی »
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #12 : 27 امرداد 1396، 05:08 ب‌ظ »
نقل‌قول

:) :) \\:D/ :lolflag: :lolflag:
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #13 : 27 امرداد 1396، 09:08 ب‌ظ »
بله مهران جان درسته ولی متاسفانه اون کسی که من در موردش صحبت می کنم اگه حتی آغاز کننده تاپیک هم نباشه باز هم از همین اسم استفاده می کنه و منظورش کسیه که تازه داره راه میوفته
علی جان کاملا متوجه منظور شما بودم. خواستم رفع ابهام کنم. صدای طبل توخالی زیاده و حجم کف روی آب.

جالب بود لایک +۱

تنها چیزی که ما ازشون دیدیم راهنمایی بوده و تشویق بقیه برای ورود به دنیای آزاد :)
تنها چیزی که منم دیدم همین موردهای اشاره شده بوده و هست.

یه چیزی هم به ذهنم اومد، البته نظر شخصیه منه و میتونه اشتباه هم باشه، هر چند بهتره فردی که پاسخ میده خونسرد باشه و توهین نکنه و این موارد، اما سوال کننده هم باید بیشتر صبر به خرج بده، در هر حال اون فرد نیاز به راهنمایی داره، نه سوال کننده. طلبکار بودن بی معنیه.

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #14 : 28 امرداد 1396، 01:09 ب‌ظ »
این کتاب به نظرم مرتبط هست با این موضوع:
http://linuxbook.ir/chapters/about.html

اگه وقت داشتی و حوصله، پیشنهاد می کنم بخونیش٫
البته خودم هنوز تمومش نکردم (آخراش هستم) ولی تا الان که جالب بوده و لذت بردم از خوندنش  :D
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.
با ما تازه واردها مهربان باشید :D