انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امنیت شبکه با لینوکس برای ویندوز !!!  (دفعات بازدید: 2003 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
امنیت شبکه با لینوکس برای ویندوز !!!
« : 28 امرداد 1396، 01:06 ب‌ظ »
دوستان برای یک آموزشگاه عکاسی یک کلاس آموزش فوتوشاپ راه اندازی شده تحت شبکه !( تقریبا همه آموزشگاها از ویندوز و فوتوشاپ برای تدریس ادیت عکس استفاده میکنند)
دانش آموزای رشته عکاسی دائم دارن مموری میزنن به این سیستما و ویروسیشون میکنن !!!!
مشکل من ایجاد امنیت این سیستمها هستش!میشه گفت هفته ای یکبار جهت نصب ویندوز و برنامه هاشون با من تماس میگیرن!
این چندتا سیستم هم به اینترنت متصل نیستند که از آنتی ویروس های اورجینال برای امنیتشون استفاده کنم!
تو این فکر هستم با یکی از توزیعهای لینوکس از ویروسی شدن این سیستما جلوگیری کنم!
البته فقط ایدشو دارم اما نمیدونم راه حل چیه؟ یا اینکه اصلا امکان پذیر هست؟
مشکل تهیه سخت افزار هم ندارم(سوییچ _ سرور)
پیشاپیش بابت وقت و راهنمایی ممنونم
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1396، 02:19 ب‌ظ توسط shojaei1049 »
freedom

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : امنیت شبکه با لینوکس برای ویندوز !!!
« پاسخ #1 : 28 امرداد 1396، 03:02 ب‌ظ »
شاید اگر این سوال رو در انجمن ویندوز بپرسی بهتر باشه مثلا deep freeze ممکن مشکل شما را حل کند.

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #2 : 28 امرداد 1396، 03:21 ب‌ظ »
شاید اگر این سوال رو در انجمن ویندوز بپرسی بهتر باشه مثلا deep freeze ممکن مشکل شما را حل کند.
من خودم لینوکسیم  ;D
deep freeze نسبت به ویروسای امروزی حرفی نداره بزنه!
این ایده به ذهنم رسیده:
یک سیستم لینوکسی تو شبکه باشه ویک درایو شیر کنیم بعد هر دانش آموز مموری خودشو به این سیستم بزنه و اطلاعات رو انتقال بده!!!
آیا میشه اینجوری از انتقال ویروس جلوگیری کرد؟ :o
freedom

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 28 امرداد 1396، 03:59 ب‌ظ »
یک سیستم لینوکسی تو شبکه باشه ویک درایو شیر کنیم بعد هر دانش آموز مموری خودشو به این سیستم بزنه و اطلاعات رو انتقال بده!!!
سلام
گنو ویروس کش نیست که ویروس های فایل های انتقالی رو از بین ببره
چون تو ایده ی شما (اگه درست فهمیده باشم منظورتون رو) کاربرا فایل رو می ریزن تو اون درایور شیر شده که مال گنو هستش
بعدش گنو اون فایل رو می ده به ویندوز ، که باید بگم فرق زیادی با اتصال مستقیم فلش نداره
اینجا با دو نوع بدافزار طرف هستیم یه دسته که به صورت یه فایل مستقل رو فلش حضور دارن و با باقی فایل ها کاری ندارن ؛ بله ایده ی شما می تونه جلوی انتقال این دسته رو بگیره
ولی دسته ی دوم لزوماً به صورت یه فایل مستقل حضور ندارن بلکه تمام فایل های موجود رو فلش رو آلوده می کنن ایده ی شما نمی تونه تو این دسته مفید باشه جون فایل به خودی خود آلوده هستش و درسته که نمی تونه گنو رو آلوده کنه ولی بعد انتقال به ویندوز اونو آلوده می کنه

ولی اگه بخوام ایده تون رو تکمیل کنم شما می تونین رو گنولینوکس یه آنتی ویروس نصب کنین (مثل آنتی ویروس های خیلی از شرکت های معروف و یا clamtk که تو مخازن هم حضور داره) بعدش فایل هایی رو که به گنو می دین اسکن کنین اگه فایل مشکلی نداشت به ویندوز ارسالش کنین ولی اگه فایل ویروس داشت در صورت امکان ویروس کشی و در غیراین صورت از بین ببرتش
(اغلب آنتی ویروس های گنولینوکس برای ویندوز ساخته شده ان و توانایی شناسایی و از بین بردن ویروس های اونو دارن)
البته باز هم نمی تونین تضمین کنین که ویندوز ویروسی نخواهد شد فقط می تونین اوضاع رو بهبود بدین
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1396، 04:05 ب‌ظ توسط ali76 »

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #4 : 28 امرداد 1396، 04:54 ب‌ظ »
من خودم لینوکسیم  ;D
deep freeze نسبت به ویروسای امروزی حرفی نداره بزنه!
این ایده به ذهنم رسیده:

میتونید روی یک Raspberry سرویس FTP راه اندازی کنید و از یک آنتی ویروس لینوکسی استفاده کنید
متاسفانه من راجع به آنتی ویروس تجربه ای ندارم که کمکتون کنم
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1396، 04:56 ب‌ظ توسط Sadegh Alirezaie »
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • viva ubuntu
« پاسخ #5 : 29 امرداد 1396، 12:50 ب‌ظ »

ولی اگه بخوام ایده تون رو تکمیل کنم شما می تونین رو گنولینوکس یه آنتی ویروس نصب کنین (مثل آنتی ویروس های خیلی از شرکت های معروف و یا clamtk که تو مخازن هم حضور داره) بعدش فایل هایی رو که به گنو می دین اسکن کنین اگه فایل مشکلی نداشت به ویندوز ارسالش کنین ولی اگه فایل ویروس داشت در صورت امکان ویروس کشی و در غیراین صورت از بین ببرتش

فکر کنم اینجوری بشه اوضاع رو بهتر کرد !!!
ممنون از راهنمایی !!!
آخرش ما لینوکسیا باید به فکر ویندوزیا باشیم  ;D ;D ;D
freedom