انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: coffeeScript  (دفعات بازدید: 1622 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
coffeeScript
« : 30 امرداد 1396، 04:52 ق‌ظ »
به نام خدا

سلام

دوستان در مورد زبان coffeeScript چی می دونید.یکم کدهاش رو دیدم و واقعا جالب بود.

میشه اگه اطلاعاتی در موردش دارید توضیح بدید.

ممنون میشم.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : coffeeScript
« پاسخ #1 : 30 امرداد 1396، 01:30 ب‌ظ »
من ازش خوشم نیومد.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #2 : 30 امرداد 1396، 04:27 ب‌ظ »
من ازش خوشم نیومد.
ولی برای خلاصه کردن کد های طولانی واقعا جالبه .
به مثال های داخل عکس نگاه کن.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
« پاسخ #3 : 30 امرداد 1396، 06:49 ب‌ظ »
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #4 : 30 امرداد 1396، 11:40 ب‌ظ »
اینی که گفتی ویژگی کافی اسکریپت بود و نمیشه ازش نتیجه گرفت که کافی اسکریپت بهترین راه برای حل مشکلاتی هست که الان باهاش مواجه ایم.
کافی اسکریپت یک مزیت داره ولی مشکلات زیادی رو ایجاد میکنه.
منی که جاوا اسکریپت رو خوب بلدم و می تونم کارامو به خوبی باهاش انجام بدم، دیگه نمیام از صفر شروع کنم و یه سینتکس جدید رو یاد بگیرم. سعی می کنم وقتمو بزارم فریمورک هایی مثل ویو جی اس یا انگولار یاد بگیرم. این فریمورک ها هستن که دستمو باز میزارن تا بتونم کارایی رو که قبلا خیلی سخت می شد انجام داد رو، به سادگی انجام بدم.
کافی اسکریپت نمی تونه حجم کدهای جاوا اسکریپت رو کم کنه یا سرعت اجرای کدهامو بیشتره کنه.
کافی اسکریپت تولید کد جاوا اسکریپت میکنه و مشکل اینکه خروجی اش واقعا شلخته اس و من می تونم خیلی بهتر از چیزی که کافی اسکریپت بهم میده کد بزنم و مسائل خیلی زیاد دیگه.
تنها اینکه کافی اسکریپت می تونه برای روبی کار ها خوب باشه و به اونا هم امکان استفاده از قابلیت های جاوا اسکریپت رو بده.

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
« پاسخ #5 : 01 شهریور 1396، 12:34 ق‌ظ »
اینی که گفتی ویژگی کافی اسکریپت بود و نمیشه ازش نتیجه گرفت که کافی اسکریپت بهترین راه برای حل مشکلاتی هست که الان باهاش مواجه ایم.
کافی اسکریپت یک مزیت داره ولی مشکلات زیادی رو ایجاد میکنه.
منی که جاوا اسکریپت رو خوب بلدم و می تونم کارامو به خوبی باهاش انجام بدم، دیگه نمیام از صفر شروع کنم و یه سینتکس جدید رو یاد بگیرم. سعی می کنم وقتمو بزارم فریمورک هایی مثل ویو جی اس یا انگولار یاد بگیرم. این فریمورک ها هستن که دستمو باز میزارن تا بتونم کارایی رو که قبلا خیلی سخت می شد انجام داد رو، به سادگی انجام بدم.
کافی اسکریپت نمی تونه حجم کدهای جاوا اسکریپت رو کم کنه یا سرعت اجرای کدهامو بیشتره کنه.
کافی اسکریپت تولید کد جاوا اسکریپت میکنه و مشکل اینکه خروجی اش واقعا شلخته اس و من می تونم خیلی بهتر از چیزی که کافی اسکریپت بهم میده کد بزنم و مسائل خیلی زیاد دیگه.
تنها اینکه کافی اسکریپت می تونه برای روبی کار ها خوب باشه و به اونا هم امکان استفاده از قابلیت های جاوا اسکریپت رو بده.

دقیقا. دو سالی هست جاوا اسکریپت میزنم، و اصلا توصیه نمیکنم CoffeeScript رو. عوضش بهتره وقتتون رو بذارید روی ES6 و ES.Next و حرفه‌ای یاد بگیریدشون. حتی TypeScript هم به نظرم مزایای آنچنان زیادی نداره، و بیشتر دست و پا گیر میشه تا اینکه واقعا کمکتون کنه.
الان تمام فریم‌ورک‌های جدید شیفت کردن به سینتکس ES6، و شما هم بهتره همینکارو کنید. نا گفته نماند کسایی که از Ruby on Rails استفاده میکنن، ممکنه CoffeeScript براشون جذاب‌تر و راحت تر باشه.
..::Borderliner::..