انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟

عالی
10 (20%)
بسیار خوب
8 (16%)
خوب
14 (28%)
متوسط
9 (18%)
کم
8 (16%)
اصلا وجود ندارد
1 (2%)

مجموع آرای اعضا: 50

نویسنده موضوع: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟ (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 23616 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
سلام دوستان عزیز و لینوکسی
در اینجا یک نظر سنجی ایجاد شده لطفا جواب دهید .

نظر سنجی در مورد آینده شغلی و بازار کار گنو/لینوکس تو ایران و کشورهای دیگه است .
اگر شما شغلتون وابستگی با لینوکس داره لطفا بیان کنید .

موفق و لینوکسی باشید .
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
من در یک تایپک دیگه هم گفتم "بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس) برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"
بنده در مورد بقیه زمینه ها مثل فروش سی دی - برگزاری کلاس های آموزشی و ... اطلاع ندارم چون در حیطه شغلی من نیست دوستانی که در این حیطه ها فعالیت دارن باید نظر بدن
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
من در یک تایپک دیگه هم گفتم "بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس) برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"
بنده در مورد بقیه زمینه ها مثل فروش سی دی - برگزاری کلاس های آموزشی و ... اطلاع ندارم چون در حیطه شغلی من نیست دوستانی که در این حیطه ها فعالیت دارن باید نظر بدن

فکر کنم شما هنوز در جریان کامل نیستی
یه سرچ بزن توی نت ببین
مثلا شاتل که کار می کنم سرورهاش روی لینوکس هستش .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
اگه منظور فقط پول درآوردن از لینوکس باشه، میشه گفت میشه از لینوکس پول درآورد! اگه خوب بلد باشی و دنبالش هم باشی و یه خورده هم شانس داشته باشی پول خوبی هم در میاری...!!
اما اگه منظور از بازار کار بازار داغ برای سیستم عامل لینوکس باشه که تو هرخونه ای پیدا بشه و مردم واسه یاد گرفتن و خرید و برنامه هاش و نصب و خدمات پس از فروش!!! صف بکشن، اختاپوس پیشبینی کرده طی 173 سال آینده ممکنه اتفاق بیفته...!! :D

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
اگه منظور فقط پول درآوردن از لینوکس باشه، میشه گفت میشه از لینوکس پول درآورد! اگه خوب بلد باشی و دنبالش هم باشی و یه خورده هم شانس داشته باشی پول خوبی هم در میاری...!!
اما اگه منظور از بازار کار بازار داغ برای سیستم عامل لینوکس باشه که تو هرخونه ای پیدا بشه و مردم واسه یاد گرفتن و خرید و برنامه هاش و نصب و خدمات پس از فروش!!! صف بکشن، اختاپوس پیشبینی کرده طی 173 سال آینده ممکنه اتفاق بیفته...!! :D
ببین مهدی جان اینکه می نیشه لینوکس تو هرخونه ای باشه و مردم واسه یاد گرفتنش و خرید(!)برنامه هاش ونصب خدمان پس از فروش!!! صف بکشن،رو ما تعیین می کنیم نه اختاپوس. هروقت ما تونستیم اونقد لینوکس رو رواج بدیم که تو هر خونه ای نصب باشه بستگی به این داره که ما چقدر مردم رو با فرهنگ لینوکس آشنا کردیم، اگر تونستیم این کارو بکنیم لینوکس آینده شغلی خیلی خوبی داره.
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
به نظر من تا وقتی که تو ایران چیزی به اسم کپی رایت جدی گرفته نشه جا برای پیشرفت نیست! چون تا وقتی طرف می تونه ویندوزی رو که ۸۰ دلار قیمتشه رو با قیمت ۱۰۰۰ تومن بخره دیگه جایی برای نرم افزار های رایگان نمی مونه! چون از نظر اون یه نرم افزار رایگان  هم همون قیمته!‌ (در هر دو فقط پول سی دی و یا دی‌وی‌دی رو میده).
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
به نظر من تا وقتی که تو ایران چیزی به اسم کپی رایت جدی گرفته نشه جا برای پیشرفت نیست! چون تا وقتی طرف می تونه ویندوزی رو که ۸۰ دلار قیمتشه رو با قیمت ۱۰۰۰ تومن بخره دیگه جایی برای نرم افزار های رایگان نمی مونه! چون از نظر اون یه نرم افزار رایگان  هم همون قیمته!‌ (در هر دو فقط پول سی دی و یا دی‌وی‌دی رو میده).

امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
فکر کنم شما هنوز در جریان کامل نیستی
یه سرچ بزن توی نت ببین
مثلا شاتل که کار می کنم سرورهاش روی لینوکس هستش .

دوست عزیز بنده شغلم برنامه سازیه و به خواسته های بازار آگاهم
خوب بیایید یه کار کنیم شما 10 پروژه برنامه سازی خوب و نون و آبدار برای لینوکس (از نظر قیمتی با پروژه های ویندوزی برابری کنه نه 30-40 تومنی!!!) به من معرفی کنید اونوقت من 20 پروژه ویندوزی (هم سطح با اونی که به من معرفی کردید) رو به شما واگذار میکنم علاوه بر اون برای تمام کسانی که تا قبل از این پست تو این تایپک پست زدن یک برنامه رایگان خواهم نوشت (ویندوزی).
گمون کنم شرط خوبی باشه تا معلوم بشه بچه هایی که میگن تو برنامه سازی خانگی برای لینوکس بازار خوبی وجود داره کمی آگاهانه با این مساله برخورد کنن نه این از روی وهم و رویا.

من تا 5 روز منتظر معرفی پروژه هستم
31 جولای 2010 مطابق با  9 مرداد 1389

پایدار باشید
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه اس
« پاسخ #8 : 09 امرداد 1389، 09:08 ب‌ظ »
باش تا صبح دولتت بدمت!!
برنامه کجا بود... من که گفتم اختاپوس چی گفته :D

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
با سلام
من فکر می کنم اهمیت نرم افزار ها برای کاربران از خود سیستم عامل خیلی بیشتر باشه. با توجه به همین موضوع شاید یکی از بهترین کارهایی که میشه در این زمینه انجام داد نوشتن برنامه های CrossPlatform باشه. این طوری هم برنامه نویس های لینوکسی به نون شب محتاج نمی شن ( چون برنامه هاشون برای ویندوز هم کار می کنه و معمولا این برای کارگزار کافیه ) و هم زمینه ای ایجاد میشه تا اگر کاربرای نرم افزار خواستن به لینوکس هم یه سرکی بکشند به دلیل کمبود نرم افزار ها و یا کار نکردن نرم افزار های مهمشون از اون نا امید نشوند.
یک مثال جالبش همین تاپیکی که اخیرا در باره استفاده از نرم افزار های آزاد در کتابخانه ها ایجاد شده هست. اگه ادارات ما از نرم افزار هایی که CrossPlatform هستند استفاده کنند دیگر برای مهاجرت به لینوکس با مشکلات خیلی کمتری مواجه خواهیم بود.
اون وقت کافیه به یک کاربر بگی که دقیقا همین نرم افزار هایی که اینجا داری تو لینوکس هم هست و تازه ویروس هم نمی گیری!  ;)

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
باش تا صبح دولتت بدمت!!
برنامه کجا بود... من که گفتم اختاپوس چی گفته :D

دوست من شما الان روی سخنتون با کیه ؟
سعی کنید نقل قول کنید تا معلوم بشه پستتون در پاسخ به چه کسیه !!!!

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
در جواب این بود!
واقعا فکر میکنی پنجم جولای معجزه میشه که 10 تا پروژه لینوکسی بهت معرفی میشه؟!؟!؟!؟ تو n تا پروژه ویندوزی هم انجام بدی فایده نداره... شاید یکی - حداکثر دوتا گیر بیاری....

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
در جواب این بود!
واقعا فکر میکنی پنجم جولای معجزه میشه که 10 تا پروژه لینوکسی بهت معرفی میشه؟!؟!؟!؟ تو n تا پروژه ویندوزی هم انجام بدی فایده نداره... شاید یکی - حداکثر دوتا گیر بیاری....

دوست عزیز اولا بحث من با یکی دیکه از کاربران بود و این برای یک انسان بالغ و عاقل شایسته نیست که بدون خوندن دقیق پست ها بهشون جواب بده
ثانیا معجزه ای قرار نیست اتفاق بیافته چون پروژه لینوکسی خوبی در کار نیست
ثالثا اصل بحث روی معرفی پروژه نیست بلکه هدف مشخص شدن عدم وجود پروژه های لینوکسی در ایرانه

خوب با استناد به حرف خودت شما 2 تا پروژه خوب و مایه دار تا 5 جولای معرفی کن تا دوستان لینوکس کار (همین انجمن) زحمت نوشتنش رو بکشن من هم برای هدیه به شما 2 برنامه رایگان براتون مینویسم !

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
    • وبلاگم
پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه اس
« پاسخ #13 : 10 امرداد 1389، 10:08 ق‌ظ »
ای بابا!
شما مثل اینکه حرف منو خوب متوجه نشدی! من دارم میگم "گشتم نبود، نگرد نیست..." باز شما میگی دو تا پروژه معرفی کنم! به جون داداش نیست! کسی هم دنبال لینوکس نمیره که بخواد واسه یه برنامه روی پلتفرم لینوکس پول بده!!!
میشه تحت وب روی سرور های لینوکس سرمایه گذاری کرد اما به اون شکلی که گفتم نه...

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
31 جولای 2010 مطابق با  9 مرداد 1389
در جواب این بود!

دوست عزیز اولا بحث من با یکی دیکه از کاربران بود و این برای یک انسان بالغ و عاقل شایسته نیست که بدون خوندن دقیق پست ها بهشون جواب بده
ثانیا معجزه ای قرار نیست اتفاق بیافته چون پروژه لینوکسی خوبی در کار نیست
ثالثا اصل بحث روی معرفی پروژه نیست بلکه هدف مشخص شدن عدم وجود پروژه های لینوکسی در ایرانه

خوب با استناد به حرف خودت شما 2 تا پروژه خوب و مایه دار تا 5 جولای معرفی کن تا دوستان لینوکس کار (همین انجمن) زحمت نوشتنش رو بکشن من هم برای هدیه به شما 2 برنامه رایگان براتون مینویسم !

درود

تمام پروژه های جاوا و جاوا ee رو می تونید برای لینوکس و سولاریس و .. حساب کنید چون در آخر در این سیستم ها deploy می شن
امروزه برنامه نویسی مستقل از پلتفرم بسیار رواج داره و فکر می کنم بدونید که دیگه مهم نیست شما برنامتون رو برای چه پلتفرمی می نویسید
البته اگر خودتون دوست داشته باشید :)

اگر واقعاً توانایی برنامه نویسی تحت لینوکس رو دارید به بنده یک پیام خصوصی بدید که بهتون یک لینک بدم
شرکتی بزرگ احتیاج به برنامه نویس پایتون داره و همچنین در آمد خوبی هم داره و کارش هم بسیار حساس هست
از این کار ها هم کم نیست
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 10:47 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux