انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟

عالی
10 (20%)
بسیار خوب
8 (16%)
خوب
14 (28%)
متوسط
9 (18%)
کم
8 (16%)
اصلا وجود ندارد
1 (2%)

مجموع آرای اعضا: 50

نویسنده موضوع: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟ (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 23579 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه اس
« پاسخ #60 : 13 امرداد 1389، 12:35 ب‌ظ »
سلام
 :oops: حالا چی درسته که برنامه نویسی ما درست باشه  ](*,)
از شاتل نگید که دلم خونه adsl 512 ما بزور 10 15 کیلوبایت بده ما راضیمم. :(

اما در مورد بحث در مورد نرم افزار خوب شما گفتید که پروژه های ویندوز برای pc وضعیت مناسب تری نسبت به gnu/linux داره خوب در ایران فقط این طور هست اولا ولی کاملا موافقم.

ولی متاسفانه شما چرا دلیل و نقطه ضعف ما رو نمیگید که چرا این طور هست !!!

اول به دوست عزیز ویندوز کارم توسیعه میکنم که فلسفه گنو لینوکس را مورد مطالعه قرار بدن چون از بحث و استفاده نکردن کلمه کامل gnu به همراه linux مشخصه که کاملا از هدف لینوکس مطلع نیستن.

اما چرا تو ایران اینجوری ؟؟؟
نظر من اینکه همان طور که کرگدن گفت یک تا چند تا شرکت درست حسابی تو ایران هست که واقعا به معنای واقعی دارن کار میکن که از ۵ تا شاید بیشتر نباشند
و بیشتر کار های تجاری که معمولا دولت سفارش دهنده هست انجام میدن که من هم دیدم بیشتر برای وب به php و برای software به multiplatform ها تمایل دارند مثل java , qt , ...
اما چند تا نقطه ضعف که باعث این مشکلات شده این هست
- عدم وجود قانون کپی / رایت
-عدم وجود یک نقشه یا طرح برای پیشرفت علوم رایانه و کلا هر چی که مربوط به IT میشه
- عدم نا مشخص بودن سرمایه گذاری دولت (چرا دولت چون تنها جایی که الان تو ایران پول داره)
- عدم حمایت مشخص و معین از شرکت ها خصوصی چه در زمینه سرمایه گذاری چه حمایت ها معنوی
-این رو میگم شاید بهتون بر بخوره بابا جان لینوکس یعنی حرفه ای بودن یعنی کار سخت متاسفانه ما همه فکر میکنیم بلدیم از یک کاربر ساده که تازه یاد گرفته ویندوز نصب کنه همه بهش میگن مهندس تا یک برنامه نویس واقعا کار بلد پس مرز ها بین تخصص یا بی تخصصی مشخص نیست هیچ شاخص معینی برای تعیین میزان علم ما مشخص نیست و من میدونم که ۹۰٪ کاربران ایرانی واقعا با کامپیوتر ور میرن چیزی بارشون نیست جای مشخصی دوره حتی نصب ویندوز را ندیدن از رو دست یکی دین تقلید میکنند(ولی من کل کاربران کامپیوتر منظورم بود با برنامه نویسی ... کاری نداشتم) همین بی علمی کاربر باعث میشه تمایل بیشتر به چیز ارزون تر و راحت تر بده بهمین سادگی.
-عدم فیلتر شدن کار بلد ها از بی تخصص ها تو هر جای درست درمونه که یک یا چند تا آدم کار درست باید باشن میبینی یکی مامانش از خونه بیرونش کردی رفته php کار میکنه یکی باباش بهش گفته پسرم یا دختر با لا چشمت ابرو میبینی .net کار هستن رشته های تحصیلی که همه غیر تخصصی و بی ربط با برنامه نویسی که به نظر من اشکالیم نداره چون من یا امثال من که کامپیوتر چیزی تو دانشگاه یاد نگرفته ایم اما خداییش هر کاری یک راهی روشی داره کسی که میگه php کارم بعد ویندوز هنوز بلد نیست install کنه یا اصلا نمیدونه گنو / لینوکس چیه یا یکی که میاد میگه .net کارم ولی یک مشکل ساده ویندوزش باعث عوض کردن ویندوزش میشه !!!( من یک .net کار حرفه ای دیدم windows server 2005 داشت میگفت ۴ ساله این رو عوضش نکردم مثل چی ام داشت کار میکرد ویندوزه البته این جهت مثال بود)

بازم هست ولی حس تایپ کردن ندارم ولی یک سوال دارم از شما ؟؟؟

شما که میگی کار نیست این رو ربطش رو کاملا به گنو لینوکس ندید چرا ؟
چون همان آگهی هایی که میگید برای استخدام تو همشهری هست همه ام .net کار میخوان!!! جدی پروژه هاشون بزرگه ؟ همه پروژه ها کوچیک تا  حداکثر متوسط باشه .
من یک php کار حقیر و وب کار هستم در حد کاربر هم از وب هنوز  نمیدونم ولی با چشم های خودم دیم که اگر visual stadio که با افتخار میگم تاحالا نصب نکردمش رو از 90% .net کار های ایرانی بگیری هیچی نیستن در واقع اینها همه visualstadio کارن.
قصد توهین نداشتم ولی .net ام خداییش خوبه ولی جدی .net کار واقعی چند درصد تو این کشور هست ؟
اگر یک شرکتی پول داره میتونه هزینه پرداخت کنه یاعلی ویندوز هم آسونه هم توسعه سریع داره البته با کیفیت تر از فناوری های کد باز نیست این حالا خودش جای بحث داره که اینجا نمیگنجه.
 اگه حتی یک مورد از موارد بالا مثل قانون کپی /رایت بیاد تو ایران کدوم ما ۳۰۰ دلار پول بابت ویندوز میده؟
چند نفر حاضرن فتوشاپ به این گرونی را تهیه کنند؟

من به شخصه اگر روزی خواستم پول بدم میرم مک میخرم نه ویندوز چون ارزش پول دادن نداره.

در حوزه کاری خودم php کار حرفه ای هنوز ۱۵ نفر ندیدم باقی copy/paste کار بودن من یک جانبه نمیگم .

و اما نتیجه اینکه  برای برنامه نویسی نرم افزار های کوچیک و متوسط در محیط گنو /لینوکس کار نیست جهت اجرا به دلایل که بالا عرض کردم واقعا در این کشور درسته .
اما در وب کار اندازه .net هست . در پروژه های بزرگ ام حتی میشه گفت بیشتر ام هست.

سپاس
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1389، 12:44 ب‌ظ توسط رجبی »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)

نقل‌قول
لینوکس یعنی حرفه ای بودن یعنی کار سخت
در اين مورد كه كسي شكي نداره. اگه اين طور نبود كه تا حالا همه ويندوز رو ول كرده بودن و ميومدن با لينوكس كار مي كردن. متاسفانه يه كاربر عادي كامپيوتر علاقه‌اي به حرفه‌اي بودن در استفاده از كامپيوتر نداره و در واقع وقت و حوصله‌ي اون اجازه‌ي تحقق اين امر رو نمي ده.
نقل‌قول
من یک php کار حقیر و وب کار هستم در حد کاربر هم از وب هنوز  نمیدونم ولی با چشم های خودم دیم که اگر visual stadio که با افتخار میگم تاحالا نصب نکردمش رو از 90% .net کار های ایرانی بگیری هیچی نیستن در واقع اینها همه visualstadio کارن.
در نظر ما شما نه تنها حقير نيستيد، بلكه اولا به عنوان يك انسان و در ثاني به عنوان يك PHP كار (كه خودم نيستم) از شان و منزلت بالايي برخورداريد. ايني كه مي گيد visualstadio كارن مثل اين مي مونه كه مثلا من قراره توي يه شركت راننده‌ي رئيس شركت باشم و اونا به من بگن كه اين Lexus LFA12 (اين ماشين برند و مدل مورد علاقه‌ي من هست!) در اختيار شماست و من بگم نه من اين ماشين رو نمي خوام. يه پيكان 57 به من بديد؛ راننده اونه كه بتونه با اين ماشين رانندگي كنه!!! آخه برادر من وقتي يه IDE‌ به اين قدرتمندي در اختيار همه‌ي برنامه نويسان Net. هست مگه ديوانه هستن كه بخوان با Notepad همه‌ي كدهايي رو كه خود IDE ايجاد مي كنه رو از اول بنويسن. ببينيد شما به يه مساله اصلا دقت نمي كنيد و اون اينه كه شما بايد شرايط كاري رو براي خودتون راحت كنيد نه اينكه اونو بپيچونيد. كار كردن سختي هاي خودش رو داره. شما اگر توي بازار كار باشيد قطعا بايد اين مسائل رو تجربه كرده باشيد.

نقل‌قول
اگه حتی یک مورد از موارد بالا مثل قانون کپی /رایت بیاد تو ایران کدوم ما ۳۰۰ دلار پول بابت ویندوز میده؟
شما فكر مي كنيد كه خارج از ايران كه اين قانون رعايت ميشه كسي ويندوز 300 دلاري نمي خره؟ همين الان كه لپ تاپ هاي مختلف با ويندوز يا بدون اون وجود داره و پول سيستم عامل حداقل 100000 تومان اضافه ميشه، كسي ويندوز دار نمي خره؟ در مورد فتوشاپي كه مثال زديد هم همينطوره. كسي كه كارش رو با فتوشاپ انجام مي ده، آره، مي ره پول خريدش رو هم مي ده. ولي كساني كه همه چي رو دوست دارن فقط نصب كنن و استفاده نمي كنن - مثل من - ديگه اونا نمي رن بخرن...

چون من مخاطب شما بودم جواب دادم. البته بدون هيچ گونه غرض ورزي و دشمني. اميدوارم صحبت هام قانع كننده بوده باشه.
موفق و پيروز باشيد...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
بله صحبت های شما را تصدیق میکنم.
اما درمورد منظورم از visualstadio کار این نبود که کار را سخت کنیم اما زیادی ام راحتش نکنیم.
و گفتم که ۹۰٪ از اون جهت بود که یک نقص بزرگ که تو ایران دیدم استفاده بیش از حد از wizard تو visualstadio هست و همین طور php script در پروژه های php

البته تفاوت این دو با هم اینکه اون کد های آماده را ماکروسافت نوشته (کیفیت کمی پایین میاد ) ولی php هارو نه !!!

خوب از این جهت بود که گفتم زیادی ام راحت نباشه که یک سایت یا برنامه را به این سادگی بنویسه طرف در واقع خودش ننوشته IDE براش کد زده.

و در مورد سختی لینوکس اگر دقت کنید آمدن این همه برنامه کاربردی و ساده شدن و کامل شدن محیط های گرافیکی جهت ساده کردن کار با لینوکس  برای کاربران عادی هست .
و این در سالهای آینده و کمی پشتیبانی شرکت های سخت افزار سازی می توان ضریب نفوذ لینوکس را به حد اکثر برسونه.

در مورد قیمت شاید برای یک نفر ارزون باشه ولی برای ۲۰۰ تا سرور چی ؟

و شما خودت برنامه نویسی به این ابزار نیاز داری برای همین پول میدی !

حالا خداییش مردم ما کاربران عادی که درامد ماهانشون شاید ۴۰۰ تومان باشه یک ویندوز + آنتی ویروس + فتوشاپ + ... که شاید اگر برای یک کار معمول ۱۰۰۰ دلار لازم باشه می پردازه؟

یک مقاله درمورد تمایل نوجوانان آمریکایی به استفاده از ویندوز یا مک کرک شده داشتم میخواندم که اگه لینک اش بود برای همه اینجا میزاشتم.

پس در مورد نپرداختن پول در حد pc یا تجاری شک نکن که همین طور هست . که اگر نبود این همه استخدام لینوکس کار یا php کار یا python کار نبود .

و در آخر چون نمی خوام بحث ادامه پیدا کنه و به مقایسه ویندوز یا لینوکس برسه این نکته را ذکر می کنم که هر چیزی جای خودش رو داره و هدف خودش
مثل اهداف لینوکس یا اهداف ویندوز که ساده کردن علوم رایانه ای هست.

ولی اینجا ایران هست و ممکنه هر چیزی بر عکس فرم جهانی باشه .
چیزی که میدونم جایگاه کد باز در ایران این نیست و باید کمک کنیم ببریمش بالا.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
نقل‌قول
ولی اینجا ایران هست و ممکنه هر چیزی بر عکس فرم جهانی باشه .
چیزی که میدونم جایگاه کد باز در ایران این نیست و باید کمک کنیم ببریمش بالا.
موافقم...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ببخشید که وسط حرفتون مزاحم می‌شم ولی با خوندن این مطالب سوالی برام پیش اومد. می‌خواستم بپرسم که مگه ممکنه شخصی با نوشتن برنامه کاربری pc برای کابر خانگی کسب درآمد کنه؟ حالا حتا اگه برای ویندوز هم بنویسه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
ببخشید که وسط حرفتون مزاحم می‌شم ولی با خوندن این مطالب سوالی برام پیش اومد. می‌خواستم بپرسم که مگه ممکنه شخصی با نوشتن برنامه کاربری pc برای کابر خانگی کسب درآمد کنه؟ حالا حتا اگه برای ویندوز هم بنویسه؟

:o :o :o :o ??? ??? ??? ???
این برنامه هایی که تو بازار موجوده (انواع برنامه های اپلیکیشن تولید شده توسط شرکت های داخلی - خارجی) برای چه نوع سیستم عاملی ساخته شدن ! سرور یا کامپیوترهای خانگی ؟

1)
برنامه های حسابداری (در این زمینه برنامه های قدرتمندی تولید شده)
مترجم ها (نمونه های داخلی بسیار بهتر از نمونه های خارجی هستن)
OCR ها
و .... که برای عرضه عمومی تولید میشه

2)
برنامه های اختصاصی که به منظور ارائه به یک نهاد و یا شرکت خاص تولید میشه
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من فکر می‌کنم که برنامه‌هایی که ضعیف‌تر باشن به حاشیه رونده می‌شن و بازدهی مالی ندارن و اون‌هایی هم که خوب و قوی باشن به سرعت به سایت‌های دانلود قاچاق راه پیدا می‌کنن و باز هم پولی عاید برنامه‌نویس نمی‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
درسته ؛ در ایران به دلیل عدم تدوین قوانین مناسب و بازدارنده و از اون مهمتر عدم اجرای درست اون در مورد جرائم رایانه ای ، ما به صورت روز افزون شاهد چنین کپی برداری های غیر مجازی هستیم.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
این جور که بوش می یاد
اصفهان ترکونده