سلام
حالا چی درسته که برنامه نویسی ما درست باشه
از شاتل نگید که دلم خونه adsl 512 ما بزور 10 15 کیلوبایت بده ما راضیمم.
اما در مورد بحث در مورد نرم افزار خوب شما گفتید که پروژه های ویندوز برای pc وضعیت مناسب تری نسبت به gnu/linux داره خوب در ایران فقط این طور هست اولا ولی کاملا موافقم.
ولی متاسفانه شما چرا دلیل و نقطه ضعف ما رو نمیگید که چرا این طور هست !!!
اول به دوست عزیز ویندوز کارم توسیعه میکنم که فلسفه گنو لینوکس را مورد مطالعه قرار بدن چون از بحث و استفاده نکردن کلمه کامل gnu به همراه linux مشخصه که کاملا از هدف لینوکس مطلع نیستن.
اما چرا تو ایران اینجوری ؟؟؟
نظر من اینکه همان طور که کرگدن گفت یک تا چند تا شرکت درست حسابی تو ایران هست که واقعا به معنای واقعی دارن کار میکن که از ۵ تا شاید بیشتر نباشند
و بیشتر کار های تجاری که معمولا دولت سفارش دهنده هست انجام میدن که من هم دیدم بیشتر برای وب به php و برای software به multiplatform ها تمایل دارند مثل java , qt , ...
اما چند تا نقطه ضعف که باعث این مشکلات شده این هست
- عدم وجود قانون کپی / رایت
-عدم وجود یک نقشه یا طرح برای پیشرفت علوم رایانه و کلا هر چی که مربوط به IT میشه
- عدم نا مشخص بودن سرمایه گذاری دولت (چرا دولت چون تنها جایی که الان تو ایران پول داره)
- عدم حمایت مشخص و معین از شرکت ها خصوصی چه در زمینه سرمایه گذاری چه حمایت ها معنوی
-این رو میگم شاید بهتون بر بخوره بابا جان لینوکس یعنی حرفه ای بودن یعنی کار سخت متاسفانه ما همه فکر میکنیم بلدیم از یک کاربر ساده که تازه یاد گرفته ویندوز نصب کنه همه بهش میگن مهندس تا یک برنامه نویس واقعا کار بلد پس مرز ها بین تخصص یا بی تخصصی مشخص نیست هیچ شاخص معینی برای تعیین میزان علم ما مشخص نیست و من میدونم که ۹۰٪ کاربران ایرانی واقعا با کامپیوتر ور میرن چیزی بارشون نیست جای مشخصی دوره حتی نصب ویندوز را ندیدن از رو دست یکی دین تقلید میکنند(ولی من کل کاربران کامپیوتر منظورم بود با برنامه نویسی ... کاری نداشتم) همین بی علمی کاربر باعث میشه تمایل بیشتر به چیز ارزون تر و راحت تر بده بهمین سادگی.
-عدم فیلتر شدن کار بلد ها از بی تخصص ها تو هر جای درست درمونه که یک یا چند تا آدم کار درست باید باشن میبینی یکی مامانش از خونه بیرونش کردی رفته php کار میکنه یکی باباش بهش گفته پسرم یا دختر با لا چشمت ابرو میبینی .net کار هستن رشته های تحصیلی که همه غیر تخصصی و بی ربط با برنامه نویسی که به نظر من اشکالیم نداره چون من یا امثال من که کامپیوتر چیزی تو دانشگاه یاد نگرفته ایم اما خداییش هر کاری یک راهی روشی داره کسی که میگه php کارم بعد ویندوز هنوز بلد نیست install کنه یا اصلا نمیدونه گنو / لینوکس چیه یا یکی که میاد میگه .net کارم ولی یک مشکل ساده ویندوزش باعث عوض کردن ویندوزش میشه !!!( من یک .net کار حرفه ای دیدم windows server 2005 داشت میگفت ۴ ساله این رو عوضش نکردم مثل چی ام داشت کار میکرد ویندوزه البته این جهت مثال بود)
بازم هست ولی حس تایپ کردن ندارم ولی یک سوال دارم از شما ؟؟؟
شما که میگی کار نیست این رو ربطش رو کاملا به گنو لینوکس ندید چرا ؟
چون همان آگهی هایی که میگید برای استخدام تو همشهری هست همه ام .net کار میخوان!!! جدی پروژه هاشون بزرگه ؟ همه پروژه ها کوچیک تا حداکثر متوسط باشه .
من یک php کار حقیر و وب کار هستم در حد کاربر هم از وب هنوز نمیدونم ولی با چشم های خودم دیم که اگر visual stadio که با افتخار میگم تاحالا نصب نکردمش رو از 90% .net کار های ایرانی بگیری هیچی نیستن در واقع اینها همه visualstadio کارن.
قصد توهین نداشتم ولی .net ام خداییش خوبه ولی جدی .net کار واقعی چند درصد تو این کشور هست ؟
اگر یک شرکتی پول داره میتونه هزینه پرداخت کنه یاعلی ویندوز هم آسونه هم توسعه سریع داره البته با کیفیت تر از فناوری های کد باز نیست این حالا خودش جای بحث داره که اینجا نمیگنجه.
اگه حتی یک مورد از موارد بالا مثل قانون کپی /رایت بیاد تو ایران کدوم ما ۳۰۰ دلار پول بابت ویندوز میده؟
چند نفر حاضرن فتوشاپ به این گرونی را تهیه کنند؟
من به شخصه اگر روزی خواستم پول بدم میرم مک میخرم نه ویندوز چون ارزش پول دادن نداره.
در حوزه کاری خودم php کار حرفه ای هنوز ۱۵ نفر ندیدم باقی copy/paste کار بودن من یک جانبه نمیگم .
و اما نتیجه اینکه برای برنامه نویسی نرم افزار های کوچیک و متوسط در محیط گنو /لینوکس کار نیست جهت اجرا به دلایل که بالا عرض کردم واقعا در این کشور درسته .
اما در وب کار اندازه .net هست . در پروژه های بزرگ ام حتی میشه گفت بیشتر ام هست.
سپاس