انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آسان کردن کاربری ویکی برای تازه کارها  (دفعات بازدید: 6395 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
الان یک راهنمای ساده و جمع و جور برای ویکی نیست (گشتیم نبود!) و و به پست های قدیمی و زیر خاکی برخوریم و نزدیک بود به نسخ خطی هم یه وقتی دست پیدا کنیم(که کار رو متوقف کردیم!)
حالا از شوخی بگذریم اگر یه سر به ویکی پدیا زده باشد  دقت کرده باشید ستون سمت راست یه پیوند داره به اسم: ویکی‌نویس شوید!
اگر ویکی سایت هم همچین چیزی را در صفحه اصلی داشته باشه برای تازه کارهایی مثل من خیلی خوبه و این باعث جذب افراد بیشتری میشه در ضمن این کار از نظر حرفه‌ای بهتره تا یک راهنمای خوب در ویکی باشد
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : آسان کردن کاربری ویکی برای تازه کارها
« پاسخ #1 : 20 مهر 1396، 12:42 ب‌ظ »
خب این بخش رو به ویکی اضافه کنید :)

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #2 : 20 مهر 1396، 12:49 ب‌ظ »
من که به صفحه اصلی دسترسی ندارم و نمی تونم ان را ویرایش کنم و به ویکی هم مسلط نیستم بهتره این کار رو یه حرفه‌ای که به ویکی تسلط خوبی داره بنویسد
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1396، 12:52 ب‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 20 مهر 1396، 12:57 ب‌ظ »
نیازی نیست به صفحهٔ اصلی اضافه‌اش کنید. ابتدا خود صفحه‌اش رو ایجاد کنید، بعد اگر مناسب بود، به صفحهٔ اصلی اضافه‌اش می‌کنیم.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #4 : 20 مهر 1396، 01:04 ب‌ظ »
نیازی نیست به صفحهٔ اصلی اضافه‌اش کنید. ابتدا خود صفحه‌اش رو ایجاد کنید، بعد اگر مناسب بود، به صفحهٔ اصلی اضافه‌اش می‌کنیم.
من سعی میکنم یک راهنمای ویکی بنویسم بعد اگر دیدید به شکل مناسبی درامده است شما می‌تونید زحمت اضافه کردن ان در قسمت سمت راست قسمت ناوبری انجام بدید

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #5 : 20 مهر 1396، 02:11 ب‌ظ »
راهنمای ویکی نوشتن توی https://wiki.ubuntu.ir/ با نوشتن توی ویکی پدیا فرق چندانی نداره ( البته  اگه حالت دیداری ویکی‌پدیا رو نادیده بگیریم )
با این حساب نمی دونم بازم لزومی داره نوشتن چنین راهنمایی یا نه ؟؟!
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #6 : 20 مهر 1396، 03:25 ب‌ظ »
راهنمای ویکی نوشتن توی https://wiki.ubuntu.ir/ با نوشتن توی ویکی پدیا فرق چندانی نداره ( البته  اگه حالت دیداری ویکی‌پدیا رو نادیده بگیریم )
با این حساب نمی دونم بازم لزومی داره نوشتن چنین راهنمایی یا نه ؟؟!
شما درست میگید این اموزش ویکی‌پدیا رو دیدم ولی خوب همه که با ویکی تا حالا کار نکردن و شایدم حوصله یادگیری یک آموزش طولانی را نداشته باشند به هر حال من در حال نوشتن یک راهنمای ساده هستم و این بی‌تاثیر در گسترش ویکی نیست

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #7 : 20 مهر 1396، 09:08 ب‌ظ »
من خودم هم میخوام ویکی بنویسم ولی تجربه ای ندارم و نیاز به راهنما حس میشه، هرچند من میرم و یاد میگیرم از اینور و اونور ولی ممکنه خیلی ها اول کار سرد شن.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #8 : 20 مهر 1396، 09:22 ب‌ظ »
بنویس بنویس پیوندش رو هم بذار، ما هم مشارکت می‌کنیم توی بهتر شدن آموزشی که نوشتی :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #9 : 20 مهر 1396، 09:27 ب‌ظ »
من خودم هم میخوام ویکی بنویسم ولی تجربه ای ندارم و نیاز به راهنما حس میشه، هرچند من میرم و یاد میگیرم از اینور و اونور ولی ممکنه خیلی ها اول کار سرد شن.
درود بر شما منم به خاطر همین گفتم یک راهنما  نوشته بشه چرا همه نمیان سمت لینوکس به خاطر همین چیزاهاست در یک کلمه خلاصه میشه کاربری آسان من الان یک راهنمای ساده نوشتم که فکر کنم تا نیم ساعت دیگه بزارم تو ویکی البته اینجا هم لینکش رو میزارم
نیم ساعت پیش اماده شده بود که بر اثر حواس پرتی از تو ویکی زدم پاکش کردم ](*,)
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1396، 02:28 ب‌ظ توسط ubulink »

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #10 : 20 مهر 1396، 10:16 ب‌ظ »
خوب من تونستم یک راهمای ساده برای ویکی بنویسم اونو در صفحه اصلی ویکی زدم
لیکشم زیر می ذارم
چگونه ویکی نویس شویم
من تاحالا ویکی ننوشتم پس راهنمای کاملی نیست. این رو دوستانی که در ویکی حرفه‌ای هستند کمک کنن تا کامل شودتا ما هم از علم دوستان بهره ببریم من اگر بتونم سیعی در تکمیلش میکنم البته قبلش باید یکم دانشمم رو زیاد! کنم اگر کم کاستی داره به بزرگواری خودتتان ببخشید

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #11 : 20 مهر 1396، 11:03 ب‌ظ »
لیکشم زیر می ذارم
چگونه ویکی نویس شویم
من تاحالا ویکی ننوشتم پس راهنمای کاملی نیست. این رو دوستانی که در ویکی حرفه‌ای هستند کمک کنن تا کامل شودتا ما هم از علم دوستان بهره ببریم من اگر بتونم سیعی در تکمیلش میکنم البته قبلش باید یکم دانشمم رو زیاد! کنم اگر کم کاستی داره به بزرگواری خودتتان ببخشید

\\:D/ \\:D/ \\:D/ ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #12 : 21 مهر 1396، 10:44 ب‌ظ »
لیکشم زیر می ذارم
چگونه ویکی نویس شویم
انگشتات درد نکنه.خیلی خوبه :)
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #13 : 22 مهر 1396، 06:43 ق‌ظ »
لیکشم زیر می ذارم
چگونه ویکی نویس شویم
همه تون که میگید خیلی خوبه ;) یه انتقادی، ایرادی ، چیزی ازش بگیرید ;D  من که خوندم زیاد خوب نبود!
به زودی از ورژن جدیدشم رونمایی میشه و اطلاع میدم که دوستان نظری در مورد بهبودش داشته باشند بیان کنند

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #14 : 22 مهر 1396، 02:03 ب‌ظ »
لیکشم زیر می ذارم
چگونه ویکی نویس شویم
همه تون که میگید خیلی خوبه ;) یه انتقادی، ایرادی ، چیزی ازش بگیرید ;D  من که خوندم زیاد خوب نبود!
به زودی از ورژن جدیدشم رونمایی میشه و اطلاع میدم که دوستان نظری در مورد بهبودش داشته باشند بیان کنند
وقتی خوبه خوبه دیگه :)چه ایرادی بگیرم؟از دیدگاه من که تازه میخوام ویکی نویس بشم چیز کار راه بندازیه :)
حتما موفق باشی
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)