انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب eclipse che  (دفعات بازدید: 4167 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
مشکل در نصب eclipse che
« : 21 مهر 1396، 01:08 ب‌ظ »
سلام
بنده می خوام نرم افزار eclipse che رو نصب کنم. همونطور که میدونید این برنامه باید داخل docker نصب بشه که با توجه به اینکه docker دیگه به ایران سرویس نمیده می خواستم بدونم چطور می تونم این برنامه رو نصب کنم.
اینارم در نظر داشته باشین که من tor رو نصب کردم و به خوبی کار می کنه با همین tor تونستم oracle jdk و خود Docker رو نصب کنم ولی وقتی می خوام داخل Docker هر برنامه ای  رو نصب کنم مثل Hello World (برای تست) پیغام زیر نمایش داده می شه.
Unable to find image 'hello-world:latest' locally
docker: Error response from daemon: error parsing HTTP 403 response body: invalid character '<' looking for beginning of value: "<html><body><h1>403 Forbidden</h1>\nSince Docker is a US company, we must comply with US export control regulations. In an effort to comply with these, we now block all IP addresses that are located in Cuba, Iran, North Korea, Republic of Crimea, Sudan, and Syria. If you are not in one of these cities, countries, or regions and are blocked, please reach out to https://support.docker.com\n</body></html>\n\n".
See 'docker run --help'.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
پاسخ : مشکل در نصب eclipse che
« پاسخ #1 : 21 مهر 1396، 01:31 ب‌ظ »
دستور توریفای نشده. تحریم میده:
۴۰۳ : تحریم

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #2 : 21 مهر 1396، 01:40 ب‌ظ »
میدونم تحریم نشون میده
بنده امتحان کردم وقتی روی vmware داخل ویندوز و با استفاده ای ف** شکن نصب کردم بدون مشکل نصب شد الان میخوام بدونم داخل لینوکس چطوری باید نصب کرد؟
ف** شکنی به غیر از tor سراغ دارین که تمام ترافیک خروخی رو فیلتر کنه؟
شبیه ف** شکنایی که توی ویندوز هست.

آفلاین mobolinux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • کاربر اوبونتو ماته
« پاسخ #3 : 21 مهر 1396، 02:02 ب‌ظ »
دوست عزیزم از همین ت،و،ر استفاده کنید بهتره
تو نرم‌افزار های دیگه حریم خصوصی و امنیت شما حفظ نمیشه
اینجور مباحث هم ممکنه باعث چیلتر شدن انجمن بشه
گروه لاگ تهران هست بهتره اون جا بگید
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم
می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #4 : 21 مهر 1396، 02:04 ب‌ظ »
میدونم تحریم نشون میده
بنده امتحان کردم وقتی روی vmware داخل ویندوز و با استفاده ای ف** شکن نصب کردم بدون مشکل نصب شد الان میخوام بدونم داخل لینوکس چطوری باید نصب کرد؟
ف** شکنی به غیر از tor سراغ دارین که تمام ترافیک خروخی رو فیلتر کنه؟
شبیه ف** شکنایی که توی ویندوز هست.
تراکتور احتمالا این کارو بکنه.
هیتلرشکن طور رو اعمال می کنه.
بعد، شما طور سوکز رو امتحان کردید؟

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #5 : 21 مهر 1396، 02:50 ب‌ظ »
آره واسه نصب از torsocks استفاده می کنم ولی مثل اینکه واسه دانلود و نصب برنامه های docker جواب نمیده

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #6 : 21 مهر 1396، 03:00 ب‌ظ »
دوست عزیزم از همین ت،و،ر استفاده کنید بهتره
تو نرم‌افزار های دیگه حریم خصوصی و امنیت شما حفظ نمیشه
اینجور مباحث هم ممکنه باعث چیلتر شدن انجمن بشه
گروه لاگ تهران هست بهتره اون جا بگید
ولی tor واسه نصب بسته های docker جواب نمیده راه حل دیگه ای نیست؟
مثلا چطوری می تونم بسته های docker رو دانلود کنم و آفلاین نصب کنم؟ هرجا من گشتم واسه اینکه بشه بسته ها رو آفلاین دریافت کرد فقط روشی رو گفتن که از روی سیستمی که قبلا روش نصب شده برداشت. منم الان همچین سیستمی در اختیار ندارم که قبلا روش che نصب شده باشه.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #7 : 21 مهر 1396، 07:10 ب‌ظ »
من نمی‌دونم داکر چیه و باهاش هم کار نکردم، اما اگر توی پایانه مورد استفاده قرار میگیره، تور رو بذار روی پایانه. اینطوری باید حل شه مشکلت :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #8 : 21 مهر 1396، 07:40 ب‌ظ »
من نمی‌دونم داکر چیه و باهاش هم کار نکردم، اما اگر توی پایانه مورد استفاده قرار میگیره، تور رو بذار روی پایانه. اینطوری باید حل شه مشکلت :)
چیزی که من متوجه شدم ایشون با تور مشکل دارن در واقع وقتی داکر رو از تور رد می کنن خطای 403 میده و الان می خوان برای نصب این ابزار یه چیز شکنی به جز تور می خوان که بتونن داکر رو ازش عبور بدن :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #9 : 21 مهر 1396، 08:21 ب‌ظ »
tor رو روی terminal گذاشتم حتی با استفاده از تور برنامه هایی مثل oracle-java رو هم نصب کردم از بابت اینکه tor روی ترمینال کار میکنه اطمینان دارم. فقط نمیدونم وقتی میخوام برنامه ای رو داخل docker نصب کنم جواب نمیده.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #10 : 21 مهر 1396، 08:25 ب‌ظ »
چیزی که من متوجه شدم ایشون با تور مشکل دارن در واقع وقتی داکر رو از تور رد می کنن خطای 403 میده و الان می خوان برای نصب این ابزار یه چیز شکنی به جز تور می خوان که بتونن داکر رو ازش عبور بدن :)
آره یه راه حلش استفاده از یه ف** شکن دیگست اگه سراغ دارین معرفی کنین.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #11 : 22 مهر 1396، 01:25 ق‌ظ »
میتونم یه راه‌حل بدم ممکنه مشکل جدی حل بشه، اما این انجمن و خودم رو باهم تعطیل می‌کنن  ](*,) ;D :-X دوست داشتید خصوصی بدید یا توی تلگرام پیام بدید(اینجوری دست کم خودم تعطیل میشم  ;D )
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #12 : 22 مهر 1396، 01:44 ق‌ظ »
میتونم یه راه‌حل بدم ممکنه مشکل جدی حل بشه، اما این انجمن و خودم رو باهم تعطیل می‌کنن  ](*,) ;D :-X دوست داشتید خصوصی بدید یا توی تلگرام پیام بدید(اینجوری دست کم خودم تعطیل میشم  ;D )
سوشا کنج کاوووم کردیی  ;D
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #13 : 22 مهر 1396، 02:32 ق‌ظ »
سوشا کنج کاوووم کردیی  ;D
راه‌حل عجیبی نیست. اما شدیدا حکومتمون روش حساسه :)

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • Only Ubuntu <3
« پاسخ #14 : 22 مهر 1396، 02:33 ق‌ظ »
میگم که اگه خواستی خصوصی بده میگم...