انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مینت در vmware <<امنیت>>  (دفعات بازدید: 4348 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
نصب مینت در vmware <<امنیت>>
« : 29 مهر 1396، 11:17 ق‌ظ »
سلام دوستان
من یک حساب در myetherwallet داشتم که متاسفانه هک شد ، احتمالا چون پریوت کی رو copy/paste میکردم به همین سادگی هک شدم
حالا برای اینکه دوباره هک نشم اومدم سمت لینوکس
حالا سوالم اینه ، اگر لینوکس رو در vmware نصب کنیم مشکلی داره از نظر امنیت؟
فقط لینوکس رو برای این میخوام که به همین چند سایت کیف پول دسترسی داشته باشم + دو نرم افزار exodus و jax هم که کیف پول هستند روی اون نصب کنم
ممنونم

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : نصب مینت در vmware <<امنیت>>
« پاسخ #1 : 29 مهر 1396، 04:13 ب‌ظ »
درود
توصیه می‌کنم یک توزیع معقول گنو/لینوکس مثل اوبونتو رو به صورت واقعی نصب کنی.

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 29 مهر 1396، 06:43 ب‌ظ »
درود
توصیه می‌کنم یک توزیع معقول گنو/لینوکس مثل اوبونتو رو به صورت واقعی نصب کنی.
سلام
ممنون از توجهتون
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
مینت رو چون دیدم بر پایه همون اوبونتو هست نصب کردم اتفاقا اوبونتو حجم کمتری داره اگه امنیتش بیشتر هست همین کار رو می کنم
برای واقعی نصب کردن ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که چه دلایلی داره

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #3 : 30 مهر 1396، 11:56 ق‌ظ »
سلام
ممنون از توجهتون
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
مینت رو چون دیدم بر پایه همون اوبونتو هست نصب کردم اتفاقا اوبونتو حجم کمتری داره اگه امنیتش بیشتر هست همین کار رو می کنم
برای واقعی نصب کردن ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که چه دلایلی داره
بر پایه اوبونتو نمی‌تونه تنها دلیل بر خوبیش باشه، شما باید دلایل دیگه رو هم نظر داشته باشی، توصیه من همچنان اوبونتو هست، آخرین نگارش رو از سایت اوبونتو بارگیری کن و نصب کن.
آموزش نصب هم داخل اینترنت زیاد هست..
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1396، 09:25 ب‌ظ توسط alipg »

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #4 : 30 مهر 1396، 03:28 ب‌ظ »
اولین نکته اینکه به هیچ وجه مینت نصب کن. اوبونتو و به قول دوستان طعم هاشو امتحان کن.

حالا سوالم اینه ، اگر لینوکس رو در vmware نصب کنیم مشکلی داره از نظر امنیت؟
صد در صد مشکل داره. از جانب vmware ، مشکل هست.

آموزش نصب اوبونتو زیاده، جادی تی وی هم احتمالا هست.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #5 : 30 مهر 1396، 03:48 ب‌ظ »
سلام
علی جان به مشکل مینت اشاره کردن و توصیه کردن که اوبونتو استفاده بشه و این مطلب کاملاً درسته و اتفاقاً اینکه بر مبنای اوبونتو هستش یک ایراد براش محسوب می شه نه امتیاز. البته مشکل از اوبونتو نیست ، در واقع مشکلش  اینه که مینت عملاً توزیع دست سوم محسوب می شه (دبیان >> اوبونتو >> مینت) و در نتیجه رفع ایرادات و باگش بسیار کندتر از اوبونتو اتفاق میوفته و همین باعث می شه که در مقابل اوبونتو حرفی برای گفتن نداشته باشه.
(در حالی کلی توزیع دست پایین تر فقط و فقط زمانی توصیه می شه که تیم توسعه دهندگان خیلی گسترده باشه و در نتیجه توسعه دهنده ها منتظر رفع باگ از توزیع بالاتر نباشن بلکه خودشون هم بتونن آستین بالا بزنن و باگ رو رفع کنن مثلاً اوبونتو در مقابل دبیان با اینکه توزیع دست پایین تر محسوب می شه ولی به دلیل توسعه دهندگان گسترده و قدرتمندش هیچ اشکالی نداره که به جای دبیان از اوبونتو استفاده بشه. ولی متاسفانه مینت از این تیم خیلی قدرتمند و گسترده بی بهره هستش)

مهران عزیز هم به مشکل vmware اشاره کردن و این مطلب هم کاملا درسته vmware یک ماشین مجازی کلوز سورس هستش و در نتیجه استفاده از اون نه به لحاظ حریم شخصی و نه به لحاظ امنیت جایز نیست

و من هم می خوام به اینکه می خواین روی ویندوز اوبونتو رو به صورت مهمان (چه روی vmware چه روی هر چیز دیگه ای) نصب کنین ، ایراد وارد کنم. مثلا با توجه به اینکه یه بار هم هک شدین ، امکانش هست که روی ویندوز شما همین الان یه keylogger باشه و این keylogger میاد و هر چی شما تایپ می کنین رو یاداشت می کنه حالا چه شما این رو توی گنو و ماشین مجازی تایپ کنین و چه بیاین تو محیط خود ویندوز تایپ کنین ، فرقی نداره و میاد هر کلید کیبوردی که شما فشار می دین یاداشت می کنه

پس اگه می خواین ویندوز رو کنار گنو داشته باشین بهتره ویندوز رو به صورت مهمان روی گنو نصب کنین نه بر عکس.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 30 مهر 1396، 06:51 ب‌ظ »
امکانش هست که روی ویندوز شما همین الان یه keylogger باشه و ...
علی جان به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردن، توصیه می کنم برای کارهای امنیتی (مثل همین پسورد)، حتی روی گنو لینوکس هم، از کیبورد مجازی استفاده کنید.

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 30 مهر 1396، 07:10 ب‌ظ »
سلام

و من هم می خوام به اینکه می خواین روی ویندوز اوبونتو رو به صورت مهمان (چه روی vmware چه روی هر چیز دیگه ای) نصب کنین ، ایراد وارد کنم. مثلا با توجه به اینکه یه بار هم هک شدین ، امکانش هست که روی ویندوز شما همین الان یه keylogger باشه و این keylogger میاد و هر چی شما تایپ می کنین رو یاداشت می کنه حالا چه شما این رو توی گنو و ماشین مجازی تایپ کنین و چه بیاین تو محیط خود ویندوز تایپ کنین ، فرقی نداره و میاد هر کلید کیبوردی که شما فشار می دین یاداشت می کنه

سلام
ممنون از همگی
بیشتر حدس میزنم از clipboard پسورد هک شده باشه چون بیشتر جای اینکه بنویسم copy/past میکردم
در صورتی که بخوام با کیبورد مجازی در ابونتو پسورد بزنم باز هم vmware مشکل داره؟ چون در اینجا دیگه با کیبورد نزدم
در این حالت که نیمی از پسورد رو با کیبورد و نیمی دیگر رو copy/past کنیم ، نظرتون چی هست؟ باز هم احتمال هک هست ؟ (جدا از بحث سیستم عامل)
به نظرتون نصب ابونتو در کنار ویندوز چطوره "روی یک ssd" ؟(از نظر امنیتی) میشه روی یک فلش مموری هم نصب کرد تا دیگه ssd رو پارتیشن بندی نکنم؟
باز هم ممنونم

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #8 : 30 مهر 1396، 07:31 ب‌ظ »
سلام
علی جان به مشکل مینت اشاره کردن و توصیه کردن که اوبونتو استفاده بشه و این مطلب کاملاً درسته و اتفاقاً اینکه بر مبنای اوبونتو هستش یک ایراد براش محسوب می شه نه امتیاز. البته مشکل از اوبونتو نیست ، در واقع مشکلش  اینه که مینت عملاً توزیع دست سوم محسوب می شه (دبیان >> اوبونتو >> مینت) و در نتیجه رفع ایرادات و باگش بسیار کندتر از اوبونتو اتفاق میوفته و همین باعث می شه که در مقابل اوبونتو حرفی برای گفتن نداشته باشه.
(در حالی کلی توزیع دست پایین تر فقط و فقط زمانی توصیه می شه که تیم توسعه دهندگان خیلی گسترده باشه و در نتیجه توسعه دهنده ها منتظر رفع باگ از توزیع بالاتر نباشن بلکه خودشون هم بتونن آستین بالا بزنن و باگ رو رفع کنن مثلاً اوبونتو در مقابل دبیان با اینکه توزیع دست پایین تر محسوب می شه ولی به دلیل توسعه دهندگان گسترده و قدرتمندش هیچ اشکالی نداره که به جای دبیان از اوبونتو استفاده بشه. ولی متاسفانه مینت از این تیم خیلی قدرتمند و گسترده بی بهره هستش)

مهران عزیز هم به مشکل vmware اشاره کردن و این مطلب هم کاملا درسته vmware یک ماشین مجازی کلوز سورس هستش و در نتیجه استفاده از اون نه به لحاظ حریم شخصی و نه به لحاظ امنیت جایز نیست

پس اگه می خواین ویندوز رو کنار گنو داشته باشین بهتره ویندوز رو به صورت مهمان روی گنو نصب کنین نه بر عکس.

من حرف‌های شما را تایید می‌کنم ولی اگر فرض را بر این نکته در نظر بگیریم که استارتر این تاپیک یا هر کس دیگری که اشنایی با لینوکس و نرم افزارهای ازاد ندارد ممکن است تغیر ناگهانی به لینوکس برای خیلی از این افراد به علت عدم اشنایی بخصوص برای رفع مشکلات یاندانستن اطلاعات از چگونگی انجام کارهایشان در لینوکس باعث عدم مهاجرت ان‌ها به لینوکس و نرم افزار آزاد شود.
من توصیه‌ام همان صحبت‌های ali76 که کامل هست ولی چند نکته اضافه کنم که اگر بجای vmware از virtualbox یا Virtual Machine Manager استفاده کنید علاوه بر اپن سورس بودن (بخصوص برای امنیت حریم خصوصی چون کدهای برنامه در اختیار همه هست و اینکه مثلا یک برنامه جاسوسی باشد نیست یا احتمال ان خیلی ضعیف است) رایگان و سبک نیز هست و اگر کار تخصصی خاصی در مجازی سازی در vmware ندارید این دو به vmware ارجحیت دارند کار کردن با آن نیز ساده‌تر است virtualbox هم نسخه ویندوزی و نسخه لینوکسی دارد که اگر به فرض شما اکنون نخواهید به لینوکس مهاجرت کنید (و فعلا لینوکس را روی ماشین مجازی نصب کنید) بعدا نیازی به یادگیری نرم‌افزار جدیدی برای مجازی سازی نیست و می‌توانید از virtualbox در لینوکس استفاده کنید البته اگر بخواهید لینوکس نصب کنید (و ویندوز را در ماشین مجازی نصب کنید) Virtual Machine Manager نسبت به virtualbox ارجحیت دارد
شما با نصب ویندوز در ماشین مجازی می‌توانید فایل‌هایتان را به اشترک بگذارید . حتی می‌توانید از وسایلی که پورت USB دارند مثل پرینتر و.. در ماشین مجازی استفاده کنید بنابراین مشکلی از نظر محدودیت ندارید
ولی اگر نمی‌خواهید به لینوکس مهاجرت کنید (البته این کار بهتر است) می توانید یک اوبونتو در کنار ویندوز به صورت دوال بوت نصب کنید (که البته می‌توانید ماشین مجازی هم نصب کنید و در ماشین مجازی ویندوز نصب کنید تا احیانا اگر به برنامه‌ای که نسخه‌ لینوکس ندارد نیاز دارید در آن نصب کنید) تا به مرور زمان به اوبونتو عادت کنید و ویندوز را ترک کنید  ;D
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #9 : 30 مهر 1396، 07:55 ب‌ظ »
امکانش هست که روی ویندوز شما همین الان یه keylogger باشه و ...
علی جان به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردن، توصیه می کنم برای کارهای امنیتی (مثل همین پسورد)، حتی روی گنو لینوکس هم، از کیبورد مجازی استفاده کنید.

کی لاگرها به کیبورد مجازی هم رحم نمی‌کنند برای کارهای امنیتی استفاده از لایو بهتر است یا حداقل داخل یک ماشین مجازی

سلام
ممنون از همگی
بیشتر حدس میزنم از clipboard پسورد هک شده باشه چون بیشتر جای اینکه بنویسم copy/past میکردم
در صورتی که بخوام با کیبورد مجازی در ابونتو پسورد بزنم باز هم vmware مشکل داره؟ چون در اینجا دیگه با کیبورد نزدم
در این حالت که نیمی از پسورد رو با کیبورد و نیمی دیگر رو copy/past کنیم ، نظرتون چی هست؟ باز هم احتمال هک هست ؟ (جدا از بحث سیستم عامل)
به نظرتون نصب ابونتو در کنار ویندوز چطوره "روی یک ssd" ؟(از نظر امنیتی) میشه روی یک فلش مموری هم نصب کرد تا دیگه ssd رو پارتیشن بندی نکنم؟
باز هم ممنونم

کی لاگرها حتی میتوانند کارکترهای که به وسیله صفحه کلید مجازی زده می‌شوند را بفهمنند مگر اینکه از صفحه کلید مجازی آن سایت استفاده کنید (مثل صفحه کلید مجازی بانک‌ها)
روی فلش هم می‌شود نصب کرد و هر دفعه باید از طریق بایوس بوت رو فلش یا برعکس  برای بوت شدن از هارد را انتخاب کنید
البته می‌توانید بصورت لایو با فلش هم بالا بیایید که احتیاجی به نصب کردن نیست
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1396، 07:59 ب‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین Chappie

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #10 : 03 آبان 1396، 02:44 ب‌ظ »
وقت بخیر
حتما از کیف پول های سخت افزاری استفاده کنید
حتی اگر سیستمتون هک شده باشه و زیرنظر باشید به هر شکل ممکن این کیف پول ها حمله رو خنثی خواهند کرد .
https://bitcoin.org/fa/wallets/hardware

https://medium.com/@hamidrezashaabani/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D9%81-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-ac0f2c979c7

What is the Internet?
It's a thing in a computer. Lets you look up shit you don't know.
I want it! I want that Internet.

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 05 آبان 1396، 07:20 ب‌ظ »
سلام مجدد
ممنون از همگی
من اوبونتو رو روی مموری گوشی نصب کردم ، برای بالا اومدن وقتی مموری رو انتخاب می کنم بعد از اون فقط صفحه ی سیاه میاد و اتفاقی نمیافته
وقت بخیر
حتما از کیف پول های سخت افزاری استفاده کنید
حتی اگر سیستمتون هک شده باشه و زیرنظر باشید به هر شکل ممکن این کیف پول ها حمله رو خنثی خواهند کرد .
https://bitcoin.org/fa/wallets/hardware

https://medium.com/@hamidrezashaabani/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D9%81-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-ac0f2c979c7

متاسفانه قیمت بالایی دارند و فک نمیکنم همه ی حساب ها از این قفل ها پشتیبانی کنند ، من جای این ، حساب رو در چند جا باز میکنم و همه ی تخم مرغ ها رو داخل یک سبد نمیزارم
بعضی کیف پول ها مثل myetherwallet یک فایل در اختیار میزاره که اگه کسی پسورد هم هک کرد نتونه وارد بشه و به این فایله نیازه (مثل username)
برای زمانی هم که فایل گم بشه یا پسورد رو فراموش کنیم یک private key در اختیارمون میزاره ، من برای اینکه راحتتر وارد حساب بشم همیشه این کد رو copy/paste می کردم ، فک می کنم به همین دلیله که راحت هک شدم و از طریق clipboard این کد دزدیده شده
چند فکر برای هک نشدن انجام دادم ، اول به لطف دوستان که پیشنهاد دادن اوبونتو نصب کنم
دوم اوبونتو رو روی مموری یا فلش مموری نصب می کنم و فقط برای ورود به حساب استفاده می کنم تا زیاد هم این سیستم عامل بالا نباشه و هکر فرصتی برای هک نداشته باشه
سوم ی تیکه از پسورد رو copy/paste و یک تیکه ی دیگه رو با کیبورد می نویسم تا هکر مقداری کارش سخت تر باشه
باز هم از تمامی دوستان ممنونم ، اگر پیشنهاد های دیگه ای هم دارند اضافه کنند ممنون میشم

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #12 : 05 آبان 1396، 07:44 ب‌ظ »

چند فکر برای هک نشدن انجام دادم ، اول به لطف دوستان که پیشنهاد دادن اوبونتو نصب کنم
دوم اوبونتو رو روی مموری یا فلش مموری نصب می کنم و فقط برای ورود به حساب استفاده می کنم تا زیاد هم این سیستم عامل بالا نباشه و هکر فرصتی برای هک نداشته باشه
سوم ی تیکه از پسورد رو copy/paste و یک تیکه ی دیگه رو با کیبورد می نویسم تا هکر مقداری کارش سخت تر باشه
باز هم از تمامی دوستان ممنونم ، اگر پیشنهاد های دیگه ای هم دارند اضافه کنند ممنون میشم
copy/paste کردن یا استفاده از کیبورد مجازی سیستم عامل تاثیری در امنیت شما ندارد (مگر اینکه از کیبورد مجازی همان سایت استفاده کنید مثل بانک‌ها البته به شرطی که آنن سایت از رمزگذاری استفاده کند مثل بانک‌ها که از https استفاده می‌کنند) برای امنیت بیشتر از سیستم نصبی استفاده نکنید بلکه مثلا اوبونتو رو روی یک فلش بوتیبل کنید در این صورت بعد از هر ریسارت کردن تنظیمات بصورت پیشفرض برمی‌گررد و اگر کی‌لاگری هم نصب شده باشد بعد از ریستارت از بین می‌رود و از این فلش بوتیبل فقط برای اینکار استفاده کنید (حتی وبگردی یا کار دیگری هم استفاده نکید) بعد از کیف پول سخت‌افزاری این بهترین گزینه است
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1396، 07:48 ب‌ظ توسط ubulink »

آفلاین abc.abc

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 07 آبان 1396، 10:21 ق‌ظ »

copy/paste کردن یا استفاده از کیبورد مجازی سیستم عامل تاثیری در امنیت شما ندارد (مگر اینکه از کیبورد مجازی همان سایت استفاده کنید مثل بانک‌ها البته به شرطی که آنن سایت از رمزگذاری استفاده کند مثل بانک‌ها که از https استفاده می‌کنند) برای امنیت بیشتر از سیستم نصبی استفاده نکنید بلکه مثلا اوبونتو رو روی یک فلش بوتیبل کنید در این صورت بعد از هر ریسارت کردن تنظیمات بصورت پیشفرض برمی‌گررد و اگر کی‌لاگری هم نصب شده باشد بعد از ریستارت از بین می‌رود و از این فلش بوتیبل فقط برای اینکار استفاده کنید (حتی وبگردی یا کار دیگری هم استفاده نکید) بعد از کیف پول سخت‌افزاری این بهترین گزینه است
سلام
منظورم این بود همیشه پسورد رو به دو تیکه تقسیم کنم یک تیکه رو همیشه بنویسم و یک تیکه رو copy/paste کنم که باعث سردرگمی هکر بشه
متسفانه نمی تونم از به صورت لایو ستفاده کنم چون می خوام از کیف پول های نصبی مثل exodus , jaxx هم استفاده کنم
کلا اوبونتو رو میزارم برای همینکار باهاش هیچ کار دیگه ای انجام نمیدم و فقط برای انتقال پول اوبونتو رو بوت می کنم ، کی لاگر باید توسط هکر روی سیستم عامل نصب بشه درسته؟ اگر به این صورت باشه وقتی من هفته ای 10 دقیقه این سیستم عامل رو بوت می کنم پس باید احتمال هک شدنم خیلی کمتر شه
اوبونتو رو روی مموری نصب کردم اما صفحه سیاه میاد و بالا نمیاد ، نظری در این مورد ندارید؟
بازم ممننونم

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #14 : 07 آبان 1396، 02:17 ب‌ظ »
اوبونتو رو بصورت مستقل نصب کنید (البته قبلش چندتا راهنمای نصب مطالعه کنید و برای نصب از روی راهنما نصب کنید تا احیانا به علت نداشتن اطلاعات کافی کل هارد رو فرمت نکنید) در این صورت ویندوز و اوبونتو رو بصورت دوال بوت دارید اگر هارد فضای خالی زیاد دارد میتونید دوتا اوبونتو نصب کنید که یکی برای یادگیری اوبونتو استفاده کنید (شاید یه روزی عاشق گنو/لینوکس، نرم‌افزار آزاد شدید  ;D )
و چون شما نمی‌خواهید زیاد نرم‌افزار نصب کنید و از اوبونتو به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده کنید برای این کار هم لازم نیست پارتیشن هوم رو بصورت مستقل بسازید و برای اوبونتو 20 گیگ هم اختصاص بدیدکافیه، حتی زیاد هم هست
و همانطور که خودت گفتی یه اوبونتو رو بزار فقط برای همین کار
کی‌لاگر یا هر چیز مخرب دیگری که بخواد رو سیستم ما نصب بشه، ممکنه از راه‌های مختلفی این کار صورت بگیره مثلا اگر شما کیف پول های نصبی مثل exodus , jaxx رو از جاهای نامطمئن دانلود کرده باشید ممکن است حاوی کی‌لاگر باشه (همیشه سعی کنید نرم افزارها رو از سایت اصلی دانلود کنید) یا مثلا شما دارید یک سایت در مورد بیت کوین رو نگاه می کنید و بدون اینکه شما بدونید یک کی‌لاگر روی سیستم شما نصب می‌کند (برای همین میگم حتی برای وبگردی هم استفاده نکنید)
برای نصب کردن روی فلش بهتر قبل از نصب کانکتورهای برق و دیتا هارد (یا اگر ssd همچنین) رو در بیاورید

نقل‌قول
اوبونتو رو روی مموری نصب کردم اما صفحه سیاه میاد و بالا نمیاد ، نظری در این مورد ندارید؟

احتمالا گرافیک را شناسایی نکرده است باید بعد از نصب بصورت  خط فرمان درایور کارت کرافیک رو نصب کنید بصورت لایو بالا بیاید (نصب نکنید) ببینید بدون مشکل اوبونتو کار می‌کند یا نه اگر کار کرد یعنی مشکلی با سخت‌افزارهای سیستم شما ندارد و احتمالا مشکل نصب کردن روی فلش به گرافیک ربطی ندارد و اوبوتو رو درست نصب نکردید البته فلش کند هست اگر روی هارد نصب کنید بهتره بخصوص اگه usb2 باشه خیلی کند میشه (البته ممکن است سیاه بودن صفحه به علت کند بودن فلش هم باشد)
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1396، 06:35 ب‌ظ توسط ubulink »