انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فایل های از دست رفته(حل شده)  (دفعات بازدید: 1245 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdi.2001.rostami

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
فایل های از دست رفته(حل شده)
« : 29 مهر 1396، 10:03 ب‌ظ »
من به یه مشکل خیلی مهم برخورد کردم که خیلی ناراحتم کرده لطفن اگه میتونین کمکم کنید.
من یه اوبونتو ۱۷.۰۴ داشتم که کارامو توش انجام میدادم . کلش فقط نصف هاردو گرفته بود. من طی یه حرکت احمقانه بقیه هاردو هم پارتیشن بندی کردم تا یه اوبونتو دیگه هم کنار قبلی نصب کنم که وسط نصب کردنش یعنی بعد از اینکه اکثر کارارو انجام داد (مثلا فایلهای روتو به پارتیشن مربوطه منتقل کرد) برق قطع شد (سیستمم لپتاپه ولی اونموقع زده بودم به برق و با آداپتور وصلش کرده بودم) حالا هم وقتی سیستمو روشن میکنم یه خطا میاره که سیستم عامل پیدا نشد و عملا هیچ کدوم از اون دوتا لینوکس وجود ندارن منم تصمیم گرفتم فایل هامو از رو هارد بردارم و کلا با پارتیشن بندی جدید یه لینوکس جدید نصب کنم که با دوتا مشکل بد برخورد کردم:

اولا اینکه من اوبونتو رو به صورت دیسک زنده از روی فلش بالا آوردم و الانم فلشو نشون نمیده و امکانشو ندارم فایلامو تو جای خالی فلشم بریزم. سوالم اینه که آیا میشه از فلشی که لینوکس از رو اون بوت شده استفاده کنم؟

دوما یسری فایلام یه علامت ضربدر کنارشون اومده و نمیزاره من هیچ کاری باهاشون بکنم. نه باز میشن و نه امکان کپی کردنشون هست.(ضد حال اصلیش اینه که همه فیلمایی که جدید ریختم و وقت نکردم نگاشون کنم این بلا سرشون اومده و فیلمایی که چند بار دیدمشون سالمن) این مشکل از چی ناشی میشه؟ مثلا میخواستم یسریشونو روی گوشیم میریختم که این ارور رو داد.
http://s9.picofile.com/file/8309697284/Screenshot_from_2017_10_21_17_56_40.png
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1396، 01:19 ب‌ظ توسط mahdi.2001.rostami »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : فایل های از دست رفته
« پاسخ #1 : 29 مهر 1396، 11:27 ب‌ظ »
من فکر می‌کنم فقط گرابت پریده و میتونی با حل کردن مشکل گراب، به اوبونتوی قدیمیت دسترسی پیدا کنی.

برای شروع با اوبونتو زنده بیا بالا و خروجی این دستور رو بذار اینجا:
sudo fidsk -l
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
« پاسخ #2 : 30 مهر 1396، 11:53 ق‌ظ »
سوالم اینه که آیا میشه از فلشی که لینوکس از رو اون بوت شده استفاده کنم؟
بله

دوما یسری فایلام یه علامت ضربدر کنارشون اومده و نمیزاره من هیچ کاری باهاشون بکنم. نه باز میشن و نه امکان کپی کردنشون هست.(ضد حال اصلیش اینه که همه فیلمایی که جدید ریختم و وقت نکردم نگاشون کنم این بلا سرشون اومده و فیلمایی که چند بار دیدمشون سالمن) این مشکل از چی ناشی میشه؟ مثلا میخواستم یسریشونو روی گوشیم میریختم که این ارور رو داد.
http://s9.picofile.com/file/8309697284/Screenshot_from_2017_10_21_17_56_40.png

با دسترسی ریشه (root) امتحان کردید؟
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #3 : 30 مهر 1396، 12:09 ب‌ظ »

اولا اینکه من اوبونتو رو به صورت دیسک زنده از روی فلش بالا آوردم و الانم فلشو نشون نمیده و امکانشو ندارم فایلامو تو جای خالی فلشم بریزم. سوالم اینه که آیا میشه از فلشی که لینوکس از رو اون بوت شده استفاده کنم؟

اگر می‌خواید دز زمانی که با فلش بصورت لایو بالا اومدید در فلش چیزی ذخیره کنید باید روی فلش یک پارتیشن جداگانه بسازید
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 30 مهر 1396، 12:57 ب‌ظ »
دستور sudo fdisk -l رو زدم این نتیجه اومد

http://s9.picofile.com/file/8309745526/Screenshot_from_2017_10_22_09_21_46.png

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #5 : 30 مهر 1396، 02:48 ب‌ظ »
دستور sudo fdisk -l رو زدم این نتیجه اومد

http://s9.picofile.com/file/8309745526/Screenshot_from_2017_10_22_09_21_46.png
لیست پارتیشن‌هات نشان می‌دهد هیچ کدام از پارتیشن‌هات برچسب بوت ندارد اگر میخواید به  پارتیشن‌هات دست نزنی الان حدود ۵۰۰ مگ اول هاردت پارتیشن بندی نشده با لایو بیا بالا و از اون فضای خالی اول هاردت یک پارتیشن بساز و یک لینوکس جدید نصب کن (همون توزیع و ورژنی که میخواستی نصب کنید و وسط کار به مشکل برخوردید) و در زمان نصب لینوکس پارتیشن جدید ساخته شده را به /boot مونت کن و پارتیشن روت رو هم همون پارتیشنی که در نصب قبلی در نظر گرفتی (که برق قطع شد) در نظر بگیر و اگر پارتیشن home هم در نظر گرفتی به همین صورت (فقط برای پارتیشن home تیک فرمت را نزن که اطلاعاتت از بین نره) بعد از نصب اوبونتو قبلیت هم سرجاشه
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1396، 02:52 ب‌ظ توسط ubulink »
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 30 مهر 1396، 03:22 ب‌ظ »
دوما یسری فایلام یه علامت ضربدر کنارشون اومده و نمیزاره من هیچ کاری باهاشون بکنم.
از این بابت نگرانی وجود نداره، علتش اینکه دسترسی ندارید. در مورد دسترسی های لینوکس مطالعه کنید، به راحتی می تونید حلش کنید.

الان هم برای انتقال، در ترمینال از sudo امتحان کن، یعنی مثلا به جای mv ، از sudo mv استفاده کن.

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 30 مهر 1396، 06:30 ب‌ظ »
ممنون طبق راهنمایی دوستمون اوبونتو رو نصب کردم و درست شد. تو قسمت انتخاب نحوه پارتیشن بندی یه گزینه بود برای نصب در کنار اوبونتو قبلی اونو انتخاب کردم و نصبش کردم الانم به فایلام دسترسی دارم و دیگه علامت ضربدر کنارشون نیست

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #8 : 30 مهر 1396، 09:55 ب‌ظ »
بنظر من، همون موقع هم مشکلتون از گراب بود و نه چیز دیگه...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 01 آبان 1396، 01:18 ب‌ظ »
من کلا چیز زیادی نمیدونم میشه بگید گراب چیه؟؟!! ;D ;D

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #10 : 01 آبان 1396، 02:18 ب‌ظ »
من کلا چیز زیادی نمیدونم میشه بگید گراب چیه؟؟!! ;D ;D

صفحه انتخاب سیستم عامل، که در صورت مشکل پیدا کردنش به سیستم عامل دسترسی نخواهید داشت
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1396، 02:22 ب‌ظ توسط Mmjafari »