انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب با اوبونتو (حل شد )9.10  (دفعات بازدید: 1618 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
مشکل عجیب با اوبونتو (حل شد )9.10
« : 11 امرداد 1389، 10:16 ب‌ظ »
سلام.
من هر چند وقت یه بار کاملا لپ تاپم دچار مشکل میشه در حالیکه مودم  ADSL  کانکشن بدون عیب رو نشون میده لپ تاپ کانکت نمیشه!فایر فاکس میره رو حالت آفلاین و یور -فریدام نمیتونه هیچ سروری رو شناسایی کنه!اولین بار فکر کردم مشکل از شرکت سرویس دهنده اس!اما وقتی زنگ زدم گفتن که مشکل از اونا نیس!مودم رو که به کامپیوتر خونگی با ویندوز وصل کردم دیدم کار میکنه!اما لپ تاپ همچنان متصل نمیشد!پروکسی و ... . رو هم چک کردم همه چی درست بود!البته دلیلی هم نداشت که اشتباه باشه چون تا 5 دقیقه قبل همه چی کار میکرد.
و جالبه که هر بار بدون انجام کاری بعد یه مدت خودش درست میشه!
والان باز هم اینجوری شده! وصل بودم به اینترنت آپتودیتش کردم بعددر حالیکه به همراه باتری به پریز برق وصل بود از برق درش آووردم اومدم دیدم صفحه سیاه شده و هیچ کاری هم نمیکنه ریستارت کردم و باز کانکشنم دچار مشکل شد!میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
لپ تاپم ووسترو 1310 هستش.
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1389، 12:05 ق‌ظ توسط foad »

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
پاسخ به: مشکل عجیب با اوبونتو 9.10
« پاسخ #1 : 12 امرداد 1389، 08:09 ب‌ظ »
سلام.
من هر چند وقت یه بار کاملا لپ تاپم دچار مشکل میشه در حالیکه مودم  ADSL  کانکشن بدون عیب رو نشون میده لپ تاپ کانکت نمیشه!فایر فاکس میره رو حالت آفلاین و یور -فریدام نمیتونه هیچ سروری رو شناسایی کنه!اولین بار فکر کردم مشکل از شرکت سرویس دهنده اس!اما وقتی زنگ زدم گفتن که مشکل از اونا نیس!مودم رو که به کامپیوتر خونگی با ویندوز وصل کردم دیدم کار میکنه!اما لپ تاپ همچنان متصل نمیشد!پروکسی و ... . رو هم چک کردم همه چی درست بود!البته دلیلی هم نداشت که اشتباه باشه چون تا 5 دقیقه قبل همه چی کار میکرد.
و جالبه که هر بار بدون انجام کاری بعد یه مدت خودش درست میشه!
والان باز هم اینجوری شده! وصل بودم به اینترنت آپتودیتش کردم بعددر حالیکه به همراه باتری به پریز برق وصل بود از برق درش آووردم اومدم دیدم صفحه سیاه شده و هیچ کاری هم نمیکنه ریستارت کردم و باز کانکشنم دچار مشکل شد!میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
لپ تاپم ووسترو 1310 هستش.
شاید مشکل از سیمت باشه. چون منم یه زمانی این مشکل رو داشتم سیمم رو عوض کردم درست شد.
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1389، 06:27 ق‌ظ »
دقیقا چنین مشکلی را بنده با اوبنتو 9.10 داشتم که نه با پی سی کانکت میشد نه با لپ تاپ

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #3 : 14 امرداد 1389، 12:04 ق‌ظ »
حلش کردم نمیدونم چرا اما اون آیکون  connection  که رو تسک بار بالای صفحه اس رو رایت کلیک کردم و زدم  enable networking  و درست شد.حالا اینکه چرا  networking  خود به خود  disable میشه رو نمیدونم.

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ به: مشکل عجیب با اوبونتو (حل شد )9.10
« پاسخ #4 : 14 امرداد 1389، 06:21 ق‌ظ »
خوب زمانی که این کارو انجام میدیم دیگه امکان کانکت به صورت بریج را نداریم!!!