انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یونیتی یا گنوم؟ مسئله این است  (دفعات بازدید: 2431 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 476
یونیتی یا گنوم؟ مسئله این است
« : 03 آبان 1396، 09:56 ب‌ظ »
سلام
دوستان با توجه به اومدن اوبونتو 17.10 و میزکار گنوم، لطفا نظرشون رو در مورد میزکار گنوم بگن
عزیزانی که این ورژن از اوبونتو رو نصب کردن، میزکار گنوم رو چطور ارزیابی میکنند. با اومدن دکمه های مینیمایز و ماکسیمایز به سمت راست، باز کار کردن باهاش خوبه؟ چون من به این دکمه های کنترلی در سمت چپ عادت کرده بودم والان حس میکنم شبیه ویندوز شده از این لحاظ ! .
و در حالت کلی، بین یونیتی و گنوم کدومشون رو ترجیح میدین. جوابتون با دلیل باشه ممنون میشم
Everything started from a dream

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
پاسخ : یونیتی یا گنوم؟ مسئله این است
« پاسخ #1 : 03 آبان 1396، 10:22 ب‌ظ »
سلام
نقل‌قول
با اومدن دکمه های مینیمایز و ماکسیمایز به سمت راست، باز کار کردن باهاش خوبه؟
سمت چپ هم میشه قرار داد.
نقل‌قول
بین یونیتی و گنوم
Unity:
سبک بودن و حفظ کارایی
وجود Hud
هات کرنر دلچسب
لانچر مناسب یونیتی که در حال حاضر سرتر از Dash to Dock هست.
نمایش دکمه‌ها و عنوان یا فهرست روی پنل
دکمه‌های SVG
ورک اسپیس سوئیچر
افکت‌های جالبی که هنگام مینیمایز-ماکسیمایز میشه داد.
احساس تمایز
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1396، 10:29 ب‌ظ توسط helium »
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #2 : 03 آبان 1396، 10:48 ب‌ظ »
از یونیتی استفاده میکردم
از روی کنجکاوی رفتم گنوم نصب کردم
بنظرم هردو خوبن
من هنوز دارم با گنوم کار میکنم
اتفاقی نیافتاد تا بخوام برگردم به یونیتی
freedom

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #3 : 04 آبان 1396، 03:14 ق‌ظ »
من که ۱۸.۰۴ هستم، ولی روی ۱۷.۱۰ که بودم خیلی خوب بود :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #4 : 04 آبان 1396، 03:28 ق‌ظ »
من روی آرچ گنوم رو تجربه کردم نه اوبونتو ولی با این حال تجربه خوبی بود و حس مدرن بودن رو خیلی خوب منتقل می کرد.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #5 : 04 آبان 1396، 08:39 ق‌ظ »
گنوم، به دلیل پشتیبانی از Wayland، همچنین من از قرار داشتن دکمه های نوار عنوان در سمت چپ به شدت متنفرم، به همین دلیل و دلایل دیگه هیچ وقت از یونیتی استفاده نکردم، جالبه بدونید با بیش از چهار سال استفاده از لینوکس حتی یک دقیقه هم تجربه کار با یونیتی را ندارم.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
« پاسخ #6 : 04 آبان 1396، 09:21 ق‌ظ »
سلام خدمت همه دوستان
*این مطلب تجربیات شخصی بنده است و ممکن است سایرین دیگاهی متفاوت نسبت به گنوم داشته باشند.
بدون شک اوبونتو ۱۷.۱۰ زیبا ترین اوبونتوی ساخته شده است (به صورت پیشفرض و بدون شخصی سازی)، طراحی داک ، المان های گرافیکی ، انیمیشن ها و... پیشرفت بسیار زیادی نسبت به نسخه ۱۷.۰۴ داشتند.از این بابت باید به کنونیکال تبریک گفت.
اما بعد از آپدیت به این نسخه ،با مشکلات زیادی مواجه شدم:

۱-  بعضی از برنامه ها اجرا نمی شوند(البته این مورد در نسخه های دیگر هم مشاهده میشد) به عنوان مثال synaptic گاهی اجرا میشود و بیشتر موارد اجرا نمیشود یا برای نمونه دیگر ، برنامه مخصوص گرافیک موبوطه همین مشکل را داشت.
۲- سرعت سیستم به مراتب کمتر شده و فرامین با تاخیر  اجرا میشود. رم مصرف شده توسط سیستم در ابتدای لاگین نیز افزایشی ۳۰۰ یا ۴۰۰ مگی داشته و با اجرای برنامه های سنگین با مشکل مواجه شدم.
۳- از آنجا که در نمایش ویدیو با مشکل و هنگ سیستم (Lenovo Thinkpad E540)مواجه شدم تصمیم گرفتم درایور گرافیک آزاد را به غیر آزاد (انویدیا) تغییر دهم اما مشکل حل نشد و در هر دو مورد ، گرافیک شناسایی و ست نشد.

انتظار بنده این بود که با سوئیچ از یونیتی به گنوم ، سیستم بهینه تر و عملکرد سیستم روان تر شود که متاسفانه کاملا برعکس بود.
به هر حال با این شرایط احتمالا مجبور به نصب زوبونتو خواهم بود.

Mostafa Efafi

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #7 : 04 آبان 1396، 03:54 ب‌ظ »
از میزکار گونیتی (گنوم+یونیتی) متتفرم.
کنونیکال می‌مُرد گنوم رو بدون سیخ زدن منتشر کنه یا حداقل اوبونتو گنوم رو متوقف نمی‌کرد؟  ](*,) :'(
الان یه هفته هست دنبال یه توزیع مناسبم.
دبیان رو نصب کردم ولی از پس کانفیگ‌هاش برنیومدم. :(
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.
با ما تازه واردها مهربان باشید :D

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #8 : 04 آبان 1396، 04:43 ب‌ظ »
کنونیکال می‌مُرد گنوم رو بدون سیخ زدن منتشر کنه یا حداقل اوبونتو گنوم رو متوقف نمی‌کرد؟  ](*,) :'(
هیچ کانفیگ خاصی نمیخواد، فقط نصب کن و بچسب به کار و زندگیت.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #9 : 04 آبان 1396، 05:12 ب‌ظ »
مانجارو رو بامزه ی دلخواه تست کنید، عالیه. در ضمن، اوبونتو ماته هم قشنگه
----
در مورد وی لند هم، کار با sway راحت تر از گنومه. حتی وستون و من یارد. گنوم از پایه با زرگ سرور (اکس او آر جی شاید) نوشته شده. سیستم گنوم روی ویلند درست کار نمیکنه.
ویلند البته به شدت جای کار داره
----
ترکیب گنوم و یونیتی هم به شدت مزخرف در اومده، من به i3 مهاجرت کردم به خاطر همین.

آفلاین MR-Mostafa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • Ubuntu Gnome
« پاسخ #10 : 04 آبان 1396، 05:28 ب‌ظ »
نقل‌قول

بعضی از دستوراتی رو که توی ترمینال می‌زنی می‌گه command not found که باید نصبش کنی  ](*,)
توی نصب کارت گرافیک هم به مشکل خوردم :(
در یک گفتگوی آموزشی مهم نیست کسی اشتباه یا درست جواب دهد، چون در آخر مشخص خواهد شد. می‌نویسم تا همه بخوانند؛ شاید کسی چیزی یاد بگیرد و یا استادی اشتباه مرا بگیرد.
با ما تازه واردها مهربان باشید :D

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #11 : 04 آبان 1396، 10:16 ب‌ظ »
برای من هیچ کدام، مهم فلسفه و کارایی هست که من انتظار دارم. الان میخواد دبیان باشه یا مانجارو، ولی چون اوبونتو تمام نیاز هامو پوشش میده، بین میزکار ها سعی می کنم اونی که بی دردسر تر هست رو انتخاب کنم.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #12 : 05 آبان 1396، 08:40 ق‌ظ »
نقل‌قول

بعضی از دستوراتی رو که توی ترمینال می‌زنی می‌گه command not found که باید نصبش کنی  ](*,)
توی نصب کارت گرافیک هم به مشکل خوردم :(
به این میگن کوچ بدون تحقیق :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #13 : 05 آبان 1396، 11:24 ق‌ظ »
....
در مورد وی لند هم، کار با sway راحت تر از گنومه. حتی وستون و من یارد. گنوم از پایه با زرگ سرور (اکس او آر جی شاید) نوشته شده. سیستم گنوم روی ویلند درست کار نمیکنه.
ویلند البته به شدت جای کار داره
----
ترکیب گنوم و یونیتی هم به شدت مزخرف در اومده، من به i3 مهاجرت کردم به خاطر همین.
اطلاعات نادرست منتشر نکنید، من روی سیستمم دبیان 9، گنوم 3.22 را دارم و همیشه از نشست Wayland استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی،‌ البت یکی دو تا مشکل کوچیک هست که تو نسخه های جدید گنوم حل شده. همه میزکارها و مدیر پنجره هایی که بیش از پنج سال عمر داشته باشند براساس xorg نوشته شدند، ولی گنوم در پیاده سازی و سازگاری با Wayland در بین همه میزکارها پیشتازه، بعد از اون KDE.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #14 : 05 آبان 1396، 09:12 ب‌ظ »
سلام خدمت همه دوستان
*این مطلب تجربیات شخصی بنده است و ممکن است سایرین دیگاهی متفاوت نسبت به گنوم داشته باشند.
بدون شک اوبونتو ۱۷.۱۰ زیبا ترین اوبونتوی ساخته شده است (به صورت پیشفرض و بدون شخصی سازی)، طراحی داک ، المان های گرافیکی ، انیمیشن ها و... پیشرفت بسیار زیادی نسبت به نسخه ۱۷.۰۴ داشتند.از این بابت باید به کنونیکال تبریک گفت.
اما بعد از آپدیت به این نسخه ،با مشکلات زیادی مواجه شدم:

۱-  بعضی از برنامه ها اجرا نمی شوند(البته این مورد در نسخه های دیگر هم مشاهده میشد) به عنوان مثال synaptic گاهی اجرا میشود و بیشتر موارد اجرا نمیشود یا برای نمونه دیگر ، برنامه مخصوص گرافیک موبوطه همین مشکل را داشت.
۲- سرعت سیستم به مراتب کمتر شده و فرامین با تاخیر  اجرا میشود. رم مصرف شده توسط سیستم در ابتدای لاگین نیز افزایشی ۳۰۰ یا ۴۰۰ مگی داشته و با اجرای برنامه های سنگین با مشکل مواجه شدم.
۳- از آنجا که در نمایش ویدیو با مشکل و هنگ سیستم (Lenovo Thinkpad E540)مواجه شدم تصمیم گرفتم درایور گرافیک آزاد را به غیر آزاد (انویدیا) تغییر دهم اما مشکل حل نشد و در هر دو مورد ، گرافیک شناسایی و ست نشد.

انتظار بنده این بود که با سوئیچ از یونیتی به گنوم ، سیستم بهینه تر و عملکرد سیستم روان تر شود که متاسفانه کاملا برعکس بود.
به هر حال با این شرایط احتمالا مجبور به نصب زوبونتو خواهم بود.

Synaptic با wayland مشکل داره. اگه میخواین باهاش کار کنین، از نموی لوگین wayland رو انتخاب نکنین.
Godisnowhere