عکسی که میخوای بذاری پس زمینه را باید بذاریش توی روت, چون اول روت را سوار میکنه, عکس را هم همون موقع پیدا میکنه و نشون میده, زمانی که عکست را گذاشتی توی روت, باید با ابزار lightdm-greeter-settings بری و عکس, تم, فونت و هر چیز دیگهای را میخوای انتخاب کنی و ازش خارج شی, هر چند هنوز این برام مبهم هست:
چرا دست رسی نداره چطور پوشه عکس ها رو بش معرفی کنم.
متوجه نمیشم منظورتون از پوشهی عکسها چیه! پوشهای قرار نیست معرفی بشه! اگر بلدید با فایلهای متنی کانفیگ lightdm کار کنید نیازی به lightdm-greeter-settings ندارید!
برسیم به بحث تغییر greeter-theme,
روش نصب webkit
yaourt -S lightdm-webkit2-greeter
این دستور فقط این بسته را نصب میکنه, برای اینکه جایگزین گریتر فعلی بشه باید توی یه فایل متنی اسمش را بذاری جای lighdtm greeter, حالا اینکه کدوم فایل متنی هست را منم حفظ نیستم(چون هر روز قرار نیست گریتر تم عوض کنم پس قاعدتا مسیرش را حفظ نیستم), ولی قبلا خودمم اینکارها را کردم و با موفقیت انجام شده, ٫
لطفا کمک کنید جست و جو زیاد کردم ولی به نتیجه نرسیدم.
تمام چیزایی که من گفتم توی ویکی آرچ نوشته شده, و همون قسمت تغییر تم و اون مسیری که باید توش فایل متنی را دست کاری کنی هم نوشته شده, پس نیازی به سرچ زیاد نبوده (هر چند حس میکنم اصلا سرچ نکردی, چون با اولین باری که توی گوگل بزنی Arch wiki, لینک اول ویکی آرچ را برات میاره!!
) کلا برای آرچ باید حوصله داشته باشی صفحههای ویکی را بخونی, اگه خونده بودی برای عوض کردن یه greeter-theme نیازی به سرچ زیاد نداشتی!
پ.ن: هنوزم منظورت از دسترسی نمیدونم, توی جملهی زیر گفتی وبکیت را نصب کردی, باید جایگزین greeter-theme فعلیت هم میکردی, که نمیدونم اینکارو انجام دادی یا نه, اینکه توی تنظیمات میگه دسترسی نداری را هم متوجه نمیشم, توی فایل متنی پیکره بندی رفتی گفت دسترسی نداره یا اون پوسته گرافیک کانفیگ کردن لایت دی ام؟! ولی در هر صورت راه تغییر تصویر پس زمینه با گریتر تم همونیه که گفتم, شما که درست توضیح ندادی چه کردی ولی اگه این لینک را کامل بخونی متوجه میشی:
https://wiki.archlinux.org/index.php/LightDMتوی تنظیمات میگه دست رسی نداره و وقتی webkit روهم نصب می کنم نمی تونم تصویر زمینش رو عوض کنم.