انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اینترنت و عدم حذف dnscrypt-proxy  (دفعات بازدید: 588 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsanebrahimi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
    • احسان ابراهیمی
مشکل در اینترنت و عدم حذف dnscrypt-proxy
« : 07 آبان 1396، 10:37 ق‌ظ »
سلام

من مدتیه با اینترنت ایرانسل که از طریق وایفای بهش وصل میشم مشکلی دارم و اینه که بعضی از سایتا باز نمیشه
در تاپیک های دیگر و قبلی انجمن دوستان گفته بودند که dnscrypt-proxy نصب کنیم 

و همچنین توی مسیر /etc/resolvconf/resolv.conf.d/tail
موارد زیر رو بنویسیم:

nameserver 208.67.222.222
nameserver 8.8.8.8

من این کار ها رو کردم الان بعضی سایتا دیروز باز نمیشدن امروز باز میشن ولی بعضیا که دیروز باز میشدن امروز باز نمیشن! :oops:
 و باید با تور باز بشن (قبلا تور نصب کرده بودم)

و مشکل دیگه ای که بعد از نصب dnscrypt-proxy پیش اومده اینه که آیکون وایفای و شبکه از تسکبار حذف میشه و باید با دستور
sudo service network-manager restart network-manager رو ریستارت کنم که آیکون شبکه و وایفای ظاهر بشه و بتونم به وایفای وصل بشم!!

خواستم که dnscrypt-proxy رو حذف کنم تو ترمینال دستور زیر رو زدم اما حذف نشد!

ممنون میشم راه حلی برای این موضوع بگید که بشه مشکل رو برطرف کرد

با تشکر و سپاس

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
پاسخ : مشکل در اینترنت و عدم حذف dnscrypt-proxy
« پاسخ #1 : 07 آبان 1396، 01:18 ب‌ظ »

اگر بصورت بریج به اینترنت وصل میشید کانکشن رو در مودم تنظیم کنید یعنی مودم رو بصورت pppoe کانفیگ کنید شاید مشکل حل شود

شما dnscrypt-proxy را با دستور sudo apt install dnscrypt-proxy نصب کردید پس برای حذفش هم باید به جای apt-git از apt استفاده کنید
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #2 : 07 آبان 1396، 01:57 ب‌ظ »

اگر بصورت بریج به اینترنت وصل میشید کانکشن رو در مودم تنظیم کنید یعنی مودم رو بصورت pppoe کانفیگ کنید شاید مشکل حل شود

شما dnscrypt-proxy را با دستور sudo apt install dnscrypt-proxy نصب کردید پس برای حذفش هم باید به جای apt-git از apt استفاده کنید
:o
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
« پاسخ #3 : 07 آبان 1396، 02:22 ب‌ظ »

:o

شوسا جان چرا شوک زده شدی! تایپیک قبلیش رو نگاه کنی خودت متوجه میشی!
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد