با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یه نرم افزار اموزشی لینوکس اوبونتو تهیه کردم که تو این اموزش لینوکس رو کنار ویندوز یه صورت مستقل نصب کرده اما من لینوکس اوبونتو رو در ویرچوال باکس نصب کردم تو این اموزش قرار بود که محیط gnome رو از طریق دستورات ترمینال نصب کنیم که من همون مراحل رو انجام دادم طبق اموزش مربوطه که ارور داد
حالا تو این اموزش برای نصب فونت های فارسی گفته که ابتدا باید کاربر root فعال بشه و با این کاربر وارد بشیم تا بتونیم فایل فونت ها رو در پوشه fonts کپی کنیم طبق عکسی که من براون گذاشتم ابتدا کاربر ریشه رو فعال کردم و رمز رو وارد کردم و بعد با دستور sudo nautilus/usr/share/fonts/ خواستم پنجره ناتیلوس رو باز کنم که یه اورو میده لطفا بنده رو راهنمایی کنید؟؟
ایا به نظر شما این مشکلات به خاطر اینه که لینوکس رو روی ویرچوال باکس نصب کردم یا نه
سلام.
از اونجایی که به احتمال زیاد توزیعی که در vbox نصب کردی، خودش میزکار داشته، پس نصب گنوم بر روی اون باعث بروز مشکلاتی میشه.
بهتره که یه توزیع که میزکارش در حالت پیشگزیده گنوم هست رو بارگیری کنی و توی vbox نصب کنی.
برای قلم، همونطور که مهران عزیز توضیح داد، کافیه شما قلم خودت رو بریزی در شاخهٔ fonts. در شاخهٔ خانگی خودت. یعنی اینجا
~/.fonts
اگه نیست میتونی بسازیش:
mkdir ~/.fonts
دقت کن که حتماً (.) رو داشته باشه و برای دیدنش هم توی Nautilus باید از کلیدهای ترکیبی Ctrl+h استفاده کنی که Hidden Files رو روشن کنه.
بعد قلمهات رو میریزی توی این شاخه و بعد میزنی
fc-cache -v
بعد هر برنامهای که درش از قلم استفاده میشه رو یکبار ببندی دوباره باز کنی، اون قلم به لیست قلمها اضافه شده.
موفق باشی