انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل روشن شدن خودکار بعد از خاموش کردن  (دفعات بازدید: 3354 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
دوستان سیستم من بعد از خاموش کردن خود به خود بعد از ۴−۵ ثانبه دوباره روشن میشه.مگر اینکه با کلید پاور خاموشش کنم.
توی اوبونتو ۱۴٫۰۴ درست بود از وقتی که چند روز پیش آپدیت کردم اینطور شد.grub رو هم آپدیت کردم بازم مشکل رفع نشد.
منتظر راه حل های شما هستم.ممنون
ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم و آنگاه اگر به طرح وجودی خویش وفادار مانده باشیم قامت ما از آسمان خواهد گذشت

آفلاین 41i

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
پاسخ : مشکل روشن شدن خودکار بعد از خاموش کردن
« پاسخ #1 : 30 آبان 1396، 11:12 ب‌ظ »
دوستان سیستم من بعد از خاموش کردن خود به خود بعد از ۴−۵ ثانبه دوباره روشن میشه.مگر اینکه با کلید پاور خاموشش کنم.
توی اوبونتو ۱۴٫۰۴ درست بود از وقتی که چند روز پیش آپدیت کردم اینطور شد.grub رو هم آپدیت کردم بازم مشکل رفع نشد.
منتظر راه حل های شما هستم.ممنون
سلام وقت بخیر
اگر سیستم به طور کامل خاموش میشه این غیر ممکن هست که سیستم عامل بتونه اون رو روشن بکنه
منطقا روشن شدن سیستم باید کار بایستون باشه...
یه سر به تنظیمات بایوس بزنید و دنبال گرینه ی مربوط به روشن شدن خودکار (یا یه همچین چیزی) بگردید و اون رو غیر فعال بکنید

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
تنظیمات بایوس رو چک کردم . چیزی که مرتبط با این باشه پیدا نکردم. توی اوبونتو ۱۴٫۰۴ درست بود. وقتی آپدیت کردم به ۱۶٫۰۴ هم درست بود.ولی وقتی خود ۱۶٫۰۴ رو آپدیت کردم این مشکل پیش آمد.
ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم و آنگاه اگر به طرح وجودی خویش وفادار مانده باشیم قامت ما از آسمان خواهد گذشت

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
تنظیمات بایوس رو چک کردم . چیزی که مرتبط با این باشه پیدا نکردم. توی اوبونتو ۱۴٫۰۴ درست بود. وقتی آپدیت کردم به ۱۶٫۰۴ هم درست بود.ولی وقتی خود ۱۶٫۰۴ رو آپدیت کردم این مشکل پیش آمد.
ممکنه مشکل در پاور دستگاه شما باشه !!!
اتصالات به دستگاه رو جدا کنید بعد از چند دقیقه مجددا وصل کنید دوباره امتحان کنید!
سیستم عامل بعد از خاموش شدن دستور روشن شدن رو نمیده!!!!
freedom

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
شما وقتی میگی با دکمه خاموش میکنی و خاموش میشه یعنی از نظر سخت افزاری مشکلی نداری.
احتمال میدم توزیعت جوری شده که وقتی PowerOff میزنی اون به جای خاموش کردن Restart میکنه.
توی پایانه بنویس
sudo telinit 0

اگه خاموش شد و دیگه روشن نشد، پس مشکل همین بود. ولی اگه بازم روشن شد اینو دیگه نمی دونم  :o
قبلاً این مورد رو دیده بودم ولی نه برای گنو!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 41i

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
کاری که رسول گفت رو انجام بده اول که اصلا ببینیم سیستم عامل دستگاه رو خاموش میکنه یا نه !
چون همون طور که رسول گفت ممکنه که اصلا خاموش نکنه...
ولی اگر خاموش میشه، سیستم عامل توانایی روشن کردن دستگاه رو نداره و این وظیفه ی بایوس هست که دستگاه رو بالا بیاره و به دست سیستم عامل بسپاره (حالا نمیدونم از تو سیستم عامل میشه بایوس رو برای این کار تنظیم کرد یا نه...)
تو بعضی از بایوس ها این گزینه رو به عنوان آلارم یا یه همچین چیزی هم مینویسن... (خلاصه با دقت چک بکن)

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
sudo telinit 0 رو امتحان کردم. باز هم همونطور بود. خاموش میشه و بعد از ۴-۵ ثانیه مجدد روشن میشه.

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
توی یکی از تاپیگ های ASKubuntu خوندم شاید با آپدیت کرنل درست بشه.منتها نمیدونم این کار خطر داره یا نه؟ بعدا مشکلی به وجود میاره؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
sudo telinit 0 رو امتحان کردم. باز هم همونطور بود. خاموش میشه و بعد از ۴-۵ ثانیه مجدد روشن میشه.

خیلی عجیبه!

توی یکی از تاپیگ های ASKubuntu خوندم شاید با آپدیت کرنل درست بشه.منتها نمیدونم این کار خطر داره یا نه؟ بعدا مشکلی به وجود میاره؟
شما وقتی اوبونتو رو از ۱۴.۰۴ به نسخهٔ بالاتر به‌روز کردی، کرنل هم به‌روز شده.
منتها بازم اگه می‌خوای بررسی کنی ببینی کرنل جدید برات اومده یا نه:
sudo apt update; sudo apt dist-upgrade
به‌روز رسانی کرنل در اکثر موارد هیچ مشکلی بوجود نمیاره. دستِ کم من توی این ۵ سال ندیدم چنین موردی رو.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس

یک تایمر سخت افزاری هست به نام RTC و یک نرم افزاری هست به اسم rtcwake که کارش اینکه کامپیوتر خاموش رو سر یک ساعت معین روشن کنه. (مثلا ۲۵ ثانیه بعد)
پس اینکه منطقا امکان داره که نرم افزار کامپیوتر خاموش رو بتونه روشن بکنه!
دومین نکته اینکه یک وقتی یک جایی  همچین چیزی رو استفاده نکردی ؟ چون معمولا برای دانلود شبانه استفاده می کنند و احتمال داره از قبل یک جایی فعال مونده باشه برای اطمینان فایل /usr/bin/rtcwake رو به یک اسم دیگه تغییر بده ببین بازم روشن می شه یا نه؟

درکل منم چند وقتیه که با کرنل های رسمی مشکل پیدا کردم. ولی کرنلهایی که خودم کامپایل می کنم درست هستند. تو هم آپدیت کن یا کرنل رو خودت کامپایل کن. آپدیت کرنل معمولا هیچ ضرری نداره.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 02 آذر 1396، 02:34 ب‌ظ »

خیلی عجیبه!

شما وقتی اوبونتو رو از ۱۴.۰۴ به نسخهٔ بالاتر به‌روز کردی، کرنل هم به‌روز شده.
منتها بازم اگه می‌خوای بررسی کنی ببینی کرنل جدید برات اومده یا نه:
sudo apt update; sudo apt dist-upgrade
به‌روز رسانی کرنل در اکثر موارد هیچ مشکلی بوجود نمیاره. دستِ کم من توی این ۵ سال ندیدم چنین موردی رو.

آپدیت کرنل هم جواب نداد. توی فروم های مختلف موارد زیادی نوشته بودن. متصل بودن به برق  یا وصل بودن موس بی سیمو.... من همشونو امتحان کردم. wake up ها رو هم از توی بایوس تنظیم کردم. فعلا تنها راهی که برای خاموش کردن سیستم میشناسم در آوردن باطری بلافاصله بعد از خاموش شدنه.

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 02 آذر 1396، 02:37 ب‌ظ »

یک تایمر سخت افزاری هست به نام RTC و یک نرم افزاری هست به اسم rtcwake که کارش اینکه کامپیوتر خاموش رو سر یک ساعت معین روشن کنه. (مثلا ۲۵ ثانیه بعد)
پس اینکه منطقا امکان داره که نرم افزار کامپیوتر خاموش رو بتونه روشن بکنه!
دومین نکته اینکه یک وقتی یک جایی  همچین چیزی رو استفاده نکردی ؟ چون معمولا برای دانلود شبانه استفاده می کنند و احتمال داره از قبل یک جایی فعال مونده باشه برای اطمینان فایل /usr/bin/rtcwake رو به یک اسم دیگه تغییر بده ببین بازم روشن می شه یا نه؟

درکل منم چند وقتیه که با کرنل های رسمی مشکل پیدا کردم. ولی کرنلهایی که خودم کامپایل می کنم درست هستند. تو هم آپدیت کن یا کرنل رو خودت کامپایل کن. آپدیت کرنل معمولا هیچ ضرری نداره.

نه تاحالا از همچین نرم افزاری هایی استفاده نکردم.همچین فایلی هم توی  مسیری که گفتین نبود.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 آذر 1396، 04:44 ب‌ظ »
یه توزیع رو به صورت Live اجرا کن. بعد خاموش کن. اگه دیدی بازم روشن شد پس دیگه اوضاع خرابه
ولی اگه دیگه روشن نشد پس یه مشکلی توی توزیعت بوجود اومده.
اینو امتحان کن تا ببینیم اگه مشکل مورد دوم بود، یه راهی برای حلش پیدا کنیم.  ;)

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 03 آذر 1396، 07:39 ب‌ظ »
ظاهرا اوضاع خرابه! با لایو ۱۴٫۰۴ تست کردم دوباره روشن شد! :D

آفلاین siavasha24

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 03 آذر 1396، 08:00 ب‌ظ »
یک بخش از تنظیمات بایوس رو میذارم . ببینین شاید چیزی از چشم من مخفی مونده باشه

http://s8.picofile.com/file/8312611584/IMAG1183.jpg
http://s9.picofile.com/file/8312611784/IMAG1184.jpg
http://s8.picofile.com/file/8312611900/IMAG1185.jpg