انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با اوبونتو9.1  (دفعات بازدید: 1032 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
مشکل با اوبونتو9.1
« : 13 امرداد 1389، 02:01 ق‌ظ »
سلام دوستان. چند وقتیه که مشکلی با اوبونتو پیدا کردم به این صورت که پس از چند دقیقه کار کردن با اوبونتو دیگه نمی تونم وارد دایرکتوری خانگی یا درایوهای دیگه بشم. یعنی بعد از کلیک روی آیکون home folder توی نوار پایین می زنه opening و بعد از چند ثانیه بسته می شه.در این حالت کلیه فایل ها و فولدرهای روی دسکتاپ هم ناپدید می شه. بعد از log out و log in مجدد ظاهرا تا چند دقیقه مشکلی ندارم و بازهم به همون مشکل بر می خورم. به نظرتون مشکل از کجاست و چطور می تونم مشکل را حل کنم؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: مشکل با اوبونتو9.1
« پاسخ #1 : 13 امرداد 1389، 02:13 ق‌ظ »
چی کار کردی با اوبونتو که اینجور شد ؟
از همون آغاز که نصبیدیش همین بود ؟ اگر اره روی یک بخش دیگه از هارددیسک نصب کن یا با یک سی دی دیگه بیازما

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1389، 06:23 ق‌ظ »
این مشکل را منم رو یکی از سیستم هت داشتم
ولی من سی دی که داخل سی دی رام میزاشتم این مشکل به وجود میومد

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 امرداد 1389، 10:17 ق‌ظ »
چی کار کردی با اوبونتو که اینجور شد ؟
از همون آغاز که نصبیدیش همین بود ؟ اگر اره روی یک بخش دیگه از هارددیسک نصب کن یا با یک سی دی دیگه بیازما
اوبونتوی 9.04 که روی هارد قبلیم بود را خودم نصب کرده بودم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم. ولی این هارد را از برادرم گرفتم و این اوبنوییه که برادرم روی سیستمش نصب کرده بود. حالا نمی دونم مشکل از پارتیشن بندیش بوده یا به چه طریقی نصب کرده. البته تا چند روز پیش هم مشکلی نداشت. کار خاصی هم باهاش نکردم.فقط این را می تونم بگم که قبلا خیلی از kaffeine برای ماهواره و البته بیشتر برای ضبط برنامه ها استفاده نمی کردم. ولی الان بیشتر استفاده می کنم و در هنگام باز بودن kaffeine فکر کنم این مشکل بیشتر شده.اوبونتو را هم نمی خوام دوباره نصب کنم. چون خیلی از برنامه هایی را که از اینترنت نصب کردم نمی خوام دوباره براش اینترنت مصرف کنم. مثلا درایور کارت دی وی بی یا kaffeine یا java runtime که فکر می کنم برای نصب اونها حدود 200 مگ دانلود کردم.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 امرداد 1389، 11:52 ق‌ظ »
وقتی بازهم این مشکل پیش اومد خروجی  xsession-errors را توی خط فرمان دیدم و فهمیدم که وقتی یکی از درایوهای ntfsخودم را مونت می کنم یکی از فایل های mpg داخل آن مشکلی داره که در خروجی خط فرمان می زنه filename.mpg prcessing failed (معمولا با این درایو زیاد کار داشتم و وقتی اون را مونت می کردم بعد از چند دقیقه این مشکل پیش می اومد و فکر نمی کردم مشکل از فایل های داخل این درایو باشه) .وقتی  توی ویندوز رفتم و فایل mpeg مورد نظر را توی فلش کپی کردم و از روی سیستم پاک کردم.که ظاهرا به طور موقت مشکل حل شده. فقط موضوع دیگه ای هم که هست اینه که با وجود اینکه ظاهرا مشکل حل شده ولی وقتی یکی دیگه از درایوهای حاوی فایل mpg را مونت می کنم بازهم خروجی xsession-errors به  صورت زیره که یک خورده مشکوکه(البته به ظاهر مشکلی ندارم و home folder هم باز می شه و مشکل خاص دیگه ای نیست ولی خروجی خط فرمان چیز دیگه ای می گه).در هر صورت اگر دوستان نظری دارند لطف کنند بگند.
** (process:2737): WARNING **: Couldn't change nice value of process.
totem-video-thumbnailer couldn't process file: 'file:///media/Movie/filename.mpg'
Reason: Took too much time to process.

(nautilus:2760): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: 'net usershare' returned error 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error No such file or directory
Please ask your system administrator to enable user sharing.

(nautilus:2793): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed