جسارته. چرا شما با کاربر ریشه وارد میشی؟
چه لزومی داره؟
مگه با sudo کارِت راه نمیافته؟
شما با کاربر معمولی همیشه Login کن. بعد اگه نیاز به اجرای برنامه با دسترسی ریشه داشتی، از sudo استفاده کن
دستوراتی که با sudo اجرا میشن رو توی Cron ریشه بذار
sudo crontab -e
و دستوراتی که نیاز به sudo ندارن رو توی Cron معمولی بذار.
crontab -e
نه نه من هم مثل حالت معمول با کاربر معمولی وارد سیستم میشم یعنی روت نیستم حتی یک یوزر محدودتر هم برای اینکار ساختم(داخل گروه sudo هم نذاشتمش.) اما مشکل خیلی عجیبه نه تنها با روت اجرا نمیشه بلکه با هیچ نوع دستور sudo یا حتی کرونجاب خود اون یوزر که اسمش هست مثلا reza هم باز این دستور اجرا نمیشه(تو هر حالتی که میشه امتحان کرد چه کران جاب معمولی که روت باشه چه کران جاب reza چه sudo و بعد دستور gsettings اما باز اجرا نمیشه). فقط و فقط در یک حالت این دستور اجرا میشد اونم اینکه ترمینال رو باز کنم و همون جا بدون هیچ چیز اضافه ای دستور gsetting رو وارد کنم فقط در همین حالت درست کار میکنه.
بعد آخه مشکل دیگش اینکه حتی یه ارور هم خروجی نمیده که آدم مثلا از طریق اون ارور به یه چیزی شک کنه.
شاید براتون جالب باشه اگر من ترمینال رو باز کنم و بعد با دستور sudo su وارد روت بشم و دوباره بادستور su reza وارد همون کاربر رضا بشم و بعد این دستور رو بزنم باز هم اجرا نمیشه
. من باید دوباره exit کنم برم تو روت و دوباره داخل روت هم exit کنم برم توی reza بعد این دستور رو بزنم اون موقع دیگه درست اجرا میشه.
حالا اشکالش رو بالاخره فهمیدم کجاست که تو پست بعدی مینویسمش