انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بدون میزکار  (دفعات بازدید: 2162 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
اوبونتو بدون میزکار
« : 07 آذر 1396، 04:30 ب‌ظ »
نسخه ای از اوبونتو هست که بدون میزکار باشه و در واقع هیچ چیزی روش نصب نشده باشه و محیط متنی باشه تا خودم هر چی میخوام رو نصب کنم؟
توی cdimage.ubuntu.com چندتا نسخه دیدم که حدس زدم اینجوری هستن مثل نسخه‌ي netboot یا base یا core ! اما با توجه به حجم خیلی کمشون احساس میکنم برای نصبشون حتما اینترنت لازمه. اینا آفلاین نصب میشن یا برای نصب حتما به اینترنت نیازه؟ منظورم از نصب فقط و فقط نصب سیستم عامله و برای نصب ابزارها واضحه که اینترنت لازمه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : اوبونتو بدون میزکار
« پاسخ #1 : 07 آذر 1396، 06:57 ب‌ظ »
اینترنت زمانی مصرف میشه که میخوای بسته‌های پایه‌ای سیستم‌عامل را بگیری, در واقع یه چیزی مثل base base-devel توی آرچ لینوکس, اونجا هم احتمالا یه سری چیز شبیه به این دانلود میکنه و میذاره جایی که گفتی روت روش سوار بشه! که احتمالا یه 250 مگ میشه! بعدم شل نصب میکنی و گراب اونطوری فقط خودتی و خط فرمان :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
« پاسخ #2 : 07 آذر 1396، 07:17 ب‌ظ »
فک کنم طبق چیزی که از بچه ها فهمیدم اوبونتو مینی و آرچ لینوکس چیزی هست که شما بهش لازم داری.
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 07 آذر 1396، 08:38 ب‌ظ »
نسخه ای از اوبونتو هست که بدون میزکار باشه و در واقع هیچ چیزی روش نصب نشده باشه و محیط متنی باشه تا خودم هر چی میخوام رو نصب کنم؟
توی cdimage.ubuntu.com چندتا نسخه دیدم که حدس زدم اینجوری هستن مثل نسخه‌ي netboot یا base یا core ! اما با توجه به حجم خیلی کمشون احساس میکنم برای نصبشون حتما اینترنت لازمه. اینا آفلاین نصب میشن یا برای نصب حتما به اینترنت نیازه؟ منظورم از نصب فقط و فقط نصب سیستم عامله و برای نصب ابزارها واضحه که اینترنت لازمه.

اوبونتو core می‌شه هستهٔ واحد اوبونتو برای تمام نسخه‌هاش. ولی خب به تنهایی روی اینترنت اشیا کار می‌کنه. یا مثلاً روی رزبری‌پای
نسخه‌ای که رومیزی باشه و بخوای نصب کنی می‌شه همون Netboot یا به اصطلاح Ubuntu Mini
من خودم چندساله همین نسخه رو نصب می‌کنم.
در کل نسخه‌های اوبونتویی که میزکار نداشته باشن، بدون اینترنت کاری جلو نمی‌برن. چه Core چه NetBoot
در هر صورت باید از اینترنت استفاده کنی. مثلاً اوبونتومینی ۶۰ مگ هست که وقتی راه‌اندازیش می‌کنی، اون ۶۰ مگ فقط ابزارهاییه که باعث می‌شه نصب اوبونتو پیش بره. دیگه برای نصب بسته‌ها تماماً از اینترنت استفاده می‌کنه. دیگه حساب کن کرنل رو بخواد نصب کنه باید اول بارگیریش کنه بعد نصب کنه.
خوبی این نسخه؟ اینه که هر زمان که نصبش کنی، آخرین نسخه‌س. مثل توزیع‌های ۶ ماهه نیست که بعد از بارگیری و نصب بشینی دوباره به‌روزش کنی. مثلا مهر نسخهٔ جدید اومده شما آذر بگیریش نصبش کنی باید بعد از نصب به اندازهٔ دو ماه دوباره به‌روزش کنی. (البته اوبونتو با میزکار هم این خصوصیت رو داره ولی خب کمتر کسیه که استفاده کنه ازش)
بدی این نسخه؟ همین اینترنتش. و بعضی وقت‌ها سرعت داغونش!
ولی در هر صورت من این نسخه رو به تمام نسخه‌هاش ترجیح می‌دم.
خودت برنامه‌هات رو نصب کنی بیش‌تر با فلسفهٔ گنو جوره. تا این‌که یه تیمی برات کلی بستهٔ عجیب و غریب نصب کنه و تحویلت بده و از ۱ درصدش هم استفاده نکنی!
اوبونتو رو وقتی بدون میزکار نصب می‌کنی، اصولاً تا خودت خیلی دستکاریش نکنی، خراب نمی‌شه. و این یکی از مزیت‌های خیلی خوب این نسخه هست.
بنابراین تجربه ثابت کرده اوبونتو مینی رو هیچ‌وقت تعویض نمی‌کنی مگر بعد از خراب شدن Disk و یا خرید دستگاه جدیدتر!
تضمینی  ;)

راستی. تقریباً ۲۰۰ مگی ترافیک براش نیاز داری.

پ.ن: نصب این نسخه نیاز به مهارت بیش‌تری نسبت به اوبونتوی با میزکار داره.
نصابش دقیقاً نصاب دبیان هست (اگه دبیان تا حالا نصب نکردی پس بهتره یه دور ویدئوهاش رو ببینی) و با نصاب‌های اوبونتو با میزکار متفاوته.
و خیلی از ابزارها هم بعد از نصب، نداریشون و باید بگردی اسماشون رو پیدا کنی.
مثلاً اگه دیدی Kill کار نکرد نترسی. باید نصبش کنی. psmisc
یا اگه ping کار نکرد باید نصب کنی.
اگه suspend کار نکرد باید pm-suspend نصب کنی.
اکثر این برنامه‌ها اصلاً نصب نیستن.
برای همین نصب و پیکربندی برای فعال کردن اینترنتش یا پیکربندی bootش توی fstab و ... کلی چیزمیز باید بعد از نصبش تنظیم کنی تا قابل استفاده باشه.
برای همین مطمئن شو که آمادگیش رو داری.
پیشنهاد می‌کنم فعلاً توی ماشین مجازی نصبش کنی.

نسخهٔ ۶۴بیتی:
http://archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/artful/main/installer-amd64/current/images/netboot/mini.iso

نسخهٔ ۳۲ بیتی:
http://archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/artful/main/installer-i386/current/images/netboot/mini.iso
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
« پاسخ #4 : 07 آذر 1396، 09:14 ب‌ظ »
رسول جان منم خیلی علاقه دارم همه کار رو خودم بکنم و ابونتو مینی نصب کنم ولی خب چون تازه کار هستم میترسم واس همین احساس مبکنم اول کوبونتو کار کنم کمب وارد شدم بعد اینکار رو کنم ولی نکته ای که وجود داره اینه که چطور بسته هایی که نیاز دارم رو شناسایی کنم؟ خودت چطور اینکار رو میکنی؟
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 07 آذر 1396، 10:18 ب‌ظ »
رسول جان منم خیلی علاقه دارم همه کار رو خودم بکنم و ابونتو مینی نصب کنم ولی خب چون تازه کار هستم میترسم واس همین احساس مبکنم اول کوبونتو کار کنم کمب وارد شدم بعد اینکار رو کنم ولی نکته ای که وجود داره اینه که چطور بسته هایی که نیاز دارم رو شناسایی کنم؟ خودت چطور اینکار رو میکنی؟
این قضیه رو سریع نمی‌شه جلو رفت. نمی‌خوام کسی رو ناامید کنم ولی خب حقیقتش اینه که زمان می‌بره. من خودم بعد از ۲ سال کار با گنو، یاد گرفتم چجوری گلیمم رو بدون میزکار از آب بیرون بکشم. هرچند دوستان باهوش‌تر از منن و سریع‌تر از این زمان می‌تونن پیشرفت کنن.  ;)

همون‌طور که به مهران گفتم، شما می‌تونی ISO اوبونتومینی رو بگیری و توی ماشین مجازی نصب کنی و روزگارشو سیاه کنی  ;D
من اینکارو اون زمان نکردم و یهو شیرجه زدم توش (چون دیگه اعصاب میزکار نداشتم!) برای همین بیش‌تر طول کشید تا بفهمم چی به چیه.
این‌که از کجا بفهمی چه بسته‌هایی نیاز داری، به مرور زمان متوجه می‌شی.
یا می‌تونی جستجو کنی. هم توی اینترنت هم توی مخازن.
یا این‌جا بگی که چه ابزاری نیاز داری تا دوستان راهنمایی کنن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #6 : 07 آذر 1396، 10:58 ب‌ظ »
باسلام
من خودم اول با اوبونتو ۱۰.۴با میزکار گنوم(هنوز پوسته یونیتی نیومده بود) شروع کردم.بعدباتمام میزکارهابرای کنجکاوی کار کردم.متوجه شدم هر میز کار یک سری ابزار و برنامه مخصوص خودش نصب میکنه.مثلا من اصلا به آفیس احتیاج نداشتم یا ازپلیر پیش فرض که نصب بود خوشم نمیومد یامثلا بازیهایی که نصب بود اصلا اونا رو بازی نمیکردم و کلی چیز دیگه.اینجا بود که به فکرد توضیع بدون میزکار افتادم. اول تو نت کلی سرچ کردم در مورد مدیریت پنجره و فایل منیجر نوار ابزار وبرنامه ها...تاحدودی که فهمیدم چی به چیه دست به کار شدم بهترین گزینه به نظر
آرچ میومد که من نتونستم باهاش کار کنم.بهترین کار راهنمایی گرفتن از دوستان تو همین فروم بود که جوابم گرفتم:

https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=108542.0

خوب به پیشنهاد (آرمان اسماعیلی) دبیان رو انتخاب کردم.وهنوزم دارم استفاده میکنم(لب تاب جدید که گرفتم اوبونتو و دبیان با میز کارو نصب کردم)ولی بازم برگشتم به همون دبیان بدون میزکار.
قبل هر کاری فرق میز کار و مدیرت فایل و پنجره و...بگرد تو اینترنت پیدا کن بخون
نرم افزارهای موردنیازت از قبل مشخص کن
توصیه های (رسول )خیلی کمکت میکنن
نقل‌قول
اگه suspend کار نکرد باید pm-suspend نصب کنی
مثلا من برا مدیریت برق و باطری لب تابم بسته power manager xfce نصب کردم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 آذر 1396، 11:24 ب‌ظ »
در تکمیل صحبت‌های @goloshon بگم که دبیان نسخه‌های بیش‌تری به صورت بدون میزکار داره.
یک نسخه، دبیان مینی یا Debian Net Inst هست که معادل Ubuntu NetBoot (یا همون اوبونتو مینی) هست.
یک نسخه، نسخهٔ استاندارد دبیان هست که بدون میزکار هست (به حجم ۵۰۰ مگ تقریباً) که به صورت Live استفاده می‌شه و Offline هم هست. منتها برای نصب دبیان از این نسخه نمی‌شه استفاده کرد. (یعنی خودش نصاب نداره ولی از طریق نصب debootstrap و ... می‌شه که خب بازم Online می‌شه)
یک نسخه، نسخهٔ CD دبیان هست. فرقی هم نمی‌کنه با کدوم میزکارش رو بگیری. موقع نصب اگه تیکِ میزکارش رو برداری، توزیعت بدون میزکار نصب می‌شه. نکتهٔ جالبش اینه که کاملاً Offline هم می‌شه ازش استفاده کرد. هرچند اگه از اینترنت براش استفاده کنی، آخرین نسخهٔ برنامه‌ها رو می‌گیره.

اگر بخوای دبیان نصب کنی و Offline هم باشه، Debian CD بهترین گزینه هست.

https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-cd/debian-9.2.1-amd64-xfce-CD-1.iso

این نسخهٔ ۶۴ بیتی دبیان CD
میزکار xfce داره اگه تیکش رو بذاری و نصب کنی.
اگه تیکش رو موقع نصب نذاری، میزکار نصب نمی‌شه.
بدون اینترنت هم کاملاً قابل استفاده هست.
چون حجمش ۶۰۰ مگ هست.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #8 : 08 آذر 1396، 01:41 ق‌ظ »
اینترنت زمانی مصرف میشه که میخوای بسته‌های پایه‌ای سیستم‌عامل را بگیری, در واقع یه چیزی مثل base base-devel توی آرچ لینوکس, اونجا هم احتمالا یه سری چیز شبیه به این دانلود میکنه و میذاره جایی که گفتی روت روش سوار بشه! که احتمالا یه 250 مگ میشه! بعدم شل نصب میکنی و گراب اونطوری فقط خودتی و خط فرمان :)
ممنون :) <3
فک کنم طبق چیزی که از بچه ها فهمیدم اوبونتو مینی و آرچ لینوکس چیزی هست که شما بهش لازم داری.
آرچ لینوکس رو قبلا روی ماشین مجازی نصب کردم اما فعلا روی اوبونتو راحتم و هیچی کم ندارم شاید بعدها رفتم سمت آرچ! الان دنبال یه همچین اوبونتویی هستم  ;D

خودت برنامه‌هات رو نصب کنی بیش‌تر با فلسفهٔ گنو جوره. تا این‌که یه تیمی برات کلی بستهٔ عجیب و غریب نصب کنه و تحویلت بده و از ۱ درصدش هم استفاده نکنی!
دقیقا هدف منم همینه.

اوبونتو رو وقتی بدون میزکار نصب می‌کنی، اصولاً تا خودت خیلی دستکاریش نکنی، خراب نمی‌شه. و این یکی از مزیت‌های خیلی خوب این نسخه هست.
بنابراین تجربه ثابت کرده اوبونتو مینی رو هیچ‌وقت تعویض نمی‌کنی مگر بعد از خراب شدن Disk و یا خرید دستگاه جدیدتر!
تضمینی  ;)
خیلیم عالی!

راستی. تقریباً ۲۰۰ مگی ترافیک براش نیاز داری.

پ.ن: نصب این نسخه نیاز به مهارت بیش‌تری نسبت به اوبونتوی با میزکار داره.
نصابش دقیقاً نصاب دبیان هست (اگه دبیان تا حالا نصب نکردی پس بهتره یه دور ویدئوهاش رو ببینی) و با نصاب‌های اوبونتو با میزکار متفاوته.
و خیلی از ابزارها هم بعد از نصب، نداریشون و باید بگردی اسماشون رو پیدا کنی.
مثلاً اگه دیدی Kill کار نکرد نترسی. باید نصبش کنی. psmisc
یا اگه ping کار نکرد باید نصب کنی.
اگه suspend کار نکرد باید pm-suspend نصب کنی.
اکثر این برنامه‌ها اصلاً نصب نیستن.
برای همین نصب و پیکربندی برای فعال کردن اینترنتش یا پیکربندی bootش توی fstab و ... کلی چیزمیز باید بعد از نصبش تنظیم کنی تا قابل استفاده باشه.
برای همین مطمئن شو که آمادگیش رو داری.
پیشنهاد می‌کنم فعلاً توی ماشین مجازی نصبش کنی.
دقیقا هدف من اینه روی ماشین مجازی نصبش کنم و یه مدت حسابی باهاش ور برم و بعد از اینکه احساس کردم  آمادگیشو دارم روی سیستمم نصبش کنم. البته قبلا آرچ رو موفق شدم نصب کنم که کار چندان مشکلی هم نبود بنظرم. فکر کنم این هم همین‌طور باشه. حالا امشب میرم تو کارش  ;D
ممنون <3
باسلام
من خودم اول با اوبونتو ۱۰.۴با میزکار گنوم(هنوز پوسته یونیتی نیومده بود) شروع کردم.بعدباتمام میزکارهابرای کنجکاوی کار کردم.متوجه شدم هر میز کار یک سری ابزار و برنامه مخصوص خودش نصب میکنه.مثلا من اصلا به آفیس احتیاج نداشتم یا ازپلیر پیش فرض که نصب بود خوشم نمیومد یامثلا بازیهایی که نصب بود اصلا اونا رو بازی نمیکردم و کلی چیز دیگه.اینجا بود که به فکرد توضیع بدون میزکار افتادم.
دقیقا منم خیلی چیزا هست که بهشون نیازی ندارم یا اصلا ازشون خوشم نمیاد. اما اگه بخوام بشینم یکی یکی بسته‌هایی رو که دوست ندارم رو پاک کنم اینطوری که خوندم  ممکنه باعث پیش اومدن مشکلاتی بشه و کار عاقلانه ای نباشه پس ترجیح میدم یه نسخه‌ی خام داشته باشم و هر چی خودم دوست دارم روش نصب کنم که به نظر کار عاقلانه‌تری میاد.

اول تو نت کلی سرچ کردم در مورد مدیریت پنجره و فایل منیجر نوار ابزار وبرنامه ها...تاحدودی که فهمیدم چی به چیه دست به کار شدم بهترین گزینه به نظر
آرچ میومد که من نتونستم باهاش کار کنم.بهترین کار راهنمایی گرفتن از دوستان تو همین فروم بود که جوابم گرفتم:

https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=108542.0
قبلا روی ماشین مجازی آرچ نصب کردم اما حس کمبودی با اوبونتو ندارم و فکر می‌کنم بهترین گزینس برام. البته شاید برای کسب تجربه بعدها آرچ نصب کنم و یه مدت استفاده کنم.

خوب به پیشنهاد (آرمان اسماعیلی) دبیان رو انتخاب کردم.وهنوزم دارم استفاده میکنم(لب تاب جدید که گرفتم اوبونتو و دبیان با میز کارو نصب کردم)ولی بازم برگشتم به همون دبیان بدون میزکار.
خیلیم عالی. شاید یه دبیان هم روی ماشین مجازی نصب کردم. البته شنیدم بیش از حد روی پایداری تمرکز داره و معمولا نمیشه خیلی روش به‌روز بود.

قبل هر کاری فرق میز کار و مدیرت فایل و پنجره و...بگرد تو اینترنت پیدا کن بخون
تا حد زیادی بهشون آشنایی دارم و در موردشون خوندم و ویدیو هم دیدم چنتایی

نرم افزارهای موردنیازت از قبل مشخص کن
قصد دارم فعلا روی ماشین مجازی داشته باشمش و کارامو باهاش انجام بدم تا دقیقا متوجه شم به چیا نیاز دارم.

توصیه های (رسول )خیلی کمکت میکنن
خیلیم دمش  گرم :) <3
و از شما هم ممنونم <3
در تکمیل صحبت‌های @goloshon بگم که دبیان نسخه‌های بیش‌تری به صورت بدون میزکار داره.
یک نسخه، دبیان مینی یا Debian Net Inst هست که معادل Ubuntu NetBoot (یا همون اوبونتو مینی) هست.
یک نسخه، نسخهٔ استاندارد دبیان هست که بدون میزکار هست (به حجم ۵۰۰ مگ تقریباً) که به صورت Live استفاده می‌شه و Offline هم هست. منتها برای نصب دبیان از این نسخه نمی‌شه استفاده کرد. (یعنی خودش نصاب نداره ولی از طریق نصب debootstrap و ... می‌شه که خب بازم Online می‌شه)
یک نسخه، نسخهٔ CD دبیان هست. فرقی هم نمی‌کنه با کدوم میزکارش رو بگیری. موقع نصب اگه تیکِ میزکارش رو برداری، توزیعت بدون میزکار نصب می‌شه. نکتهٔ جالبش اینه که کاملاً Offline هم می‌شه ازش استفاده کرد. هرچند اگه از اینترنت براش استفاده کنی، آخرین نسخهٔ برنامه‌ها رو می‌گیره.

اگر بخوای دبیان نصب کنی و Offline هم باشه، Debian CD بهترین گزینه هست.

https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-cd/debian-9.2.1-amd64-xfce-CD-1.iso

این نسخهٔ ۶۴ بیتی دبیان CD
میزکار xfce داره اگه تیکش رو بذاری و نصب کنی.
اگه تیکش رو موقع نصب نذاری، میزکار نصب نمی‌شه.
بدون اینترنت هم کاملاً قابل استفاده هست.
چون حجمش ۶۰۰ مگ هست.
شاید یه حرکتی هم به سمت دبیان بردارم و اونم تستش کنم روی ماشین مجازیم. البته یکم بخاطر مسائل به‌روز بودنش دو دلم.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 08 آذر 1396، 01:53 ق‌ظ »
دبیان مدل‌های توسعهٔ مختلفی داره.
یکیش Stable هست. می‌شه همون نسخه‌ای که معمولاً دو سالی یک‌بار عرضه می‌شه. یعنی به عبارتی تاریخ مشخصی نداره و هر وقت ببینن پایداریش ۱۰۰ درصد شده، منتشر می‌کنن.
یکیش Old Stable هست که نسخهٔ قبل از Stable هست که پشتیبانی می‌شه.
یکیش Old Old stable هست که دو نسخهٔ قبله که هنوز پشتیبانی می‌شه.
یکیش نسخهٔ Testing هست. این یعنی بسته‌های جدید رو بررسی می‌کنن و پایداریش رو که تضمین کردن، آماده‌ش می‌کنن برای ارائه در نسخهٔ بعدی. یعنی الآن وقتی Stable شمارهٔ ۹ هست، دارن روی شمارهٔ ۱۰ کار می‌کنن تا یکی دو سال دیگه منتشر کنن. این شماره ۱۰ بهش می‌گن Testing
اوبونتو در حقیقت همین Debian Testing هست.
و یه نسخه هم هست که غلتان هست. مثل آرچ. یعنی همه چیز سریع قرار می‌گیره و بررسی می‌شه. بهش می‌گن Sid
اگه می‌خوای به‌روز باشی روی دبیان، Testing رو استفاده کن. کافیه توی SourceList به جای stretch یا stable بنویسی testing و مخازن رو به‌روز کنی. sid برای توسعه دهنده‌ها پیشنهاد می‌شه.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #10 : 08 آذر 1396، 02:23 ق‌ظ »
یکیش Stable هست. می‌شه همون نسخه‌ای که معمولاً دو سالی یک‌بار عرضه می‌شه. یعنی به عبارتی تاریخ مشخصی نداره و هر وقت ببینن پایداریش ۱۰۰ درصد شده، منتشر می‌کنن.
یکیش نسخهٔ Testing هست. این یعنی بسته‌های جدید رو بررسی می‌کنن و پایداریش رو که تضمین کردن، آماده‌ش می‌کنن برای ارائه در نسخهٔ بعدی. یعنی الآن وقتی Stable شمارهٔ ۹ هست، دارن روی شمارهٔ ۱۰ کار می‌کنن تا یکی دو سال دیگه منتشر کنن. این شماره ۱۰ بهش می‌گن Testing
و یه نسخه هم هست که غلتان هست. مثل آرچ. یعنی همه چیز سریع قرار می‌گیره و بررسی می‌شه. بهش می‌گن Sid
اگه می‌خوای به‌روز باشی روی دبیان، Testing رو استفاده کن. کافیه توی SourceList به جای stretch یا stable بنویسی testing و مخازن رو به‌روز کنی. sid برای توسعه دهنده‌ها پیشنهاد می‌شه.
ممنون بخاطر اطلاعات مفیدت. پس حتما دبیان رو هم تست میکنم ;)
فریدون فرخزاد

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #11 : 08 آذر 1396، 09:03 ق‌ظ »
یبار دبیان نصب کن برای همیشه ازش استفاده کن اینقدر هم وقتت رو برای توزیع بازی هدر نده... 8) 8) ;) ;)
یبار میذاری مخازن رو روی تست یا sid برای همیشه

ویکی

https://wiki.debian.org/FrontPage

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #12 : 08 آذر 1396، 04:45 ب‌ظ »
اینا آفلاین نصب میشن یا برای نصب حتما به اینترنت نیازه؟
به اینترنت که نیاز هست، من هم برای یادگیری از این توزیع ها استفاده می کردم، چون بلد نیستی و هر چیزی رو نصب می کنی و گند میزنی، مجبوری دوباره از نو نصب کنی و خودش بره از نت دانلود کنه و از این کارا و میدونی که همیشه مشکل اینترنت داریم، روش من این بود که یه بار دانلودش می کردم و بعد لایو میارم بالا و با fsarchiver از کل پارتیشن بک آپ می گیرم، بعد از هر بار که بخوام توریع رو برگردونم از همون بک آپ استفاده می کنم کارم راحته.

آموزش fsarchiver در همین انجمن هست، سرچ کن.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #13 : 08 آذر 1396، 04:48 ب‌ظ »
البته شنیدم بیش از حد روی پایداری تمرکز داره و معمولا نمیشه خیلی روش به‌روز بود.
پس لازم داری دبیان سید رو هم تست کنی. لینک

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #14 : 08 آذر 1396، 08:03 ب‌ظ »
به اینترنت که نیاز هست، من هم برای یادگیری از این توزیع ها استفاده می کردم، چون بلد نیستی و هر چیزی رو نصب می کنی و گند میزنی، مجبوری دوباره از نو نصب کنی و خودش بره از نت دانلود کنه و از این کارا و میدونی که همیشه مشکل اینترنت داریم، روش من این بود که یه بار دانلودش می کردم و بعد لایو میارم بالا و با fsarchiver از کل پارتیشن بک آپ می گیرم، بعد از هر بار که بخوام توریع رو برگردونم از همون بک آپ استفاده می کنم کارم راحته.

آموزش fsarchiver در همین انجمن هست، سرچ کن.
اینجوری عالی میشه :) ممنون <3

پس لازم داری دبیان سید رو هم تست کنی. لینک
مرسی. نسخه‌ی استیبلش رو گرفتم که فکر کنم با تغییر مخازنش به sid دقیقا همین بشه  :-k
فریدون فرخزاد