ممنون اقا رسول
این دستوراتی که نوشتی غوغا میکنه
با iwlist لیست essidها رو پیدا میکنی؟
فعلا فقط دارم از این دستورات استفاده میکنم ولی نمیدونم دقیقا چکار میکنن.(اشکالی که نداره؟)
آره با iwlist لیست دستگاهها رو پیدا میکنم.
کار اون سه ابزار مشخصه.
با ifconfig که آشنایی. به جای اینکه بری بستهٔ ifupdown رو نصب کنی، با همون ifconfig میتونی رابطهارو بیاری بالا یا ببری پایین.
من چون اوبونتو مینی نصب میکنم، اکثر این بستههارو ندارم. واسه همین لزومی هم به نصبشون ندیدم. ولی خب خیلیا مثلا ifupdown رو دارن پیشگزیده واسهٔ همین از اون استفاده میکنن.
اون wpa_supplicant یا wpa_passphrase هم مربوط به همون بستهٔ wpasupplicant هست. اولی برای وصل شدن به ESSID اگر با wpa/wpa2 رمزنگاری شده باشه و دومی هم برای اینکه کلاً برای هر ESSID گذرواژهش رو تنظیم کنی و ذخیره نگه داری. بعد از نوشتن گذرواژه و ریختنش توی اون پرونده، میتونی گذرواژهٔ اصلی و بدون رمزنگاری شده رو که با # کامنت شده رو حذف کنی از پرونده تا لو نره.
دستور آخری هم که واضحه. اگر مودمت DHCPش روشن باشه، IP میگیره و میده به رابطت. تا بتونی پاکت ارسال/دریافت کنی.
این میشه پایهٔ وصل شدن به Wifiهای اطراف. حالا ممکنه یکی بخواد از یه سری ابزار دیگه هم استفاده کنه.
من خودم دارم اسکریپت کاملش رو مینویسم. قراره خیلی درک و شعور داشته باشه.
آقا رسول من با یه مشکل روبرو شدم وایفای همیشه روشن میمونه با دستور rfkill block all مشکل حل نمیشه بعد از خاموش روشن کردن لب تاب بازم روشن میمونه.فقط با دستور rfkill block wifi به صورت soft :yes در میاد سخت افزاری خاموش نمیشه.مشکل از کجاست؟
احتمالاً به خاطر ifupdown هست. خروجی اینو برام بذار:
cat /etc/network/interfaces
اینجا اگه wlp3s0ت auto شده باشه، هربار که سیستمعامل اجرا میشه، wifi میخواد وصل بشه.
واسهٔ من اینجوری نیست کلاً. من وقتی سیستمعامل رو اجرا میکنم، اگر ip a بزنم، رابط مربوط به wifiم کاملاً DOWN هست. بعد خودم دستی روشنش میکنم.
الآن هدفت چیه؟ میخوای وقتی سیستمعامل اجرا میشه، wifi خاموش باشه؟