انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل Force UEFI installation در نصب اوبونتو در کنار ویندوز 10  (دفعات بازدید: 2223 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 4M!RH053!N

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
من قصد دارم اوبونتو 16.04 رو کنار ویندوز 10 نصب کنم. به این منظور مقداری فضا رو از یکی از درایو هام shrink کردم.
fast boot هم غیر فعال کردم. boot mode هم legacy است. با نرم افزار rufus و فایل iso فلشم رو بوتیبل کردم. (تو حالت BIOS or EFI).
سیستم رو با فلش بوت کردم و وارد مراحل نصب اوبونتو شدم (هم live و هم غیر اون) و بعد از مرحله انتخاب نصب آپدیت ها و نرم افزار ها (قبل از پارتیشن بندی) پیغامی با عنوان Force UEFI installation مبنی بر این که بوت ویندوز BIOS هست ولی نصب اوبونتو UEFI . دو گزینه داره : Go back و Continue
متن پیغام هم هشدار میده درصورت ادامه ممکنه سیتم عامل دیگه شما بوت نشه.
چکار باید بکنم؟؟
سیستمم : لپتاپ لنوو g5080 - ویندوز 10

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
GO back این گذینه رو بزن اتفاقی نمی افته برمی گرده و ادامه می ده و مسیر نصب به درستی اتفاق میفته.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اوبونتو ۱۶.۴ قدیمیه و نصبش توصیه نمی‌شه. از اوبونتو ۱۷.۱۰ استفاده کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 4M!RH053!N

• Newbie
  • *
ممنون بابت پاسخ
یه مشکل دیگه هم هست، تو قسمت پارتیسن بندی اون فضای خالی رو نوشته unusable . چرا؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
احتمالاً چون ۴ افراز اصلی‌ای که می‌شه روی یه دیسک با جدول افراز داس ساخت، روش ایحاد شده. راه‌حل، تبدیل یکی از افرازها به افراز توسعه‌یافته و ایجاد افرازهای منطقی داخلشه، یا پاک کردن دیسک و ایجاد جدول افراز GPT روش.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 4M!RH053!N

• Newbie
  • *
احتمالاً چون ۴ افراز اصلی‌ای که می‌شه روی یه دیسک با جدول افراز داس ساخت، روش ایحاد شده. راه‌حل، تبدیل یکی از افرازها به افراز توسعه‌یافته و ایجاد افرازهای منطقی داخلشه، یا پاک کردن دیسک و ایجاد جدول افراز GPT روش.
متوجه نشدم چی میگی!
افراز چیه کلمه انگلیسیشو بگو.
ولی احتمالا منظورت اینه که باید نوع درایو های هاردم رو عوض کنم یا یکیشو پاک کنم.
می خوام اطلاعاتم پاک نشه راهی داره؟

آفلاین محمد شاکری

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
متوجه نشدم چی میگی!
ولی احتمالا منظورت اینه که باید نوع درایو های هاردم رو عوض کنم یا یکیشو پاک کنم.
Partition Table شما الان MBR هست و این Partition Table میتونه حداکثر ۴تا پارتیشن Primary داشته باشه. یک راه اینه که یکی از این پارتیشن ها رو Logical کنی. یک راه دیگه اینه که کل اطلاعاتتون رو پشتیبان گیری کنید و Partition Table خودتون رو به GPT تبدیل کنید و بعد دوباره پارتیشن های خودتون رو ایجاد کنید و همه چیزو از اول نصب کنید.
البته چیزی که من گفتم فقط همون حرف آقای بهزادی بود با چند تا کلمه ی انگلیسی. امیدوارم کمک کرده باشم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
متوجه نشدم چی میگی!

منظور از افراز همون Partition هست.
اون Driveیی که شما می‌گی، فقط در ویندوز استفاده می‌شه. حتی در ویندوز هم در اصل Partition نامیده می‌شه ولی در بطن سیستم‌عامل. در ظاهر اسمش رو گذاشتن Drive که هیچ ارتباطی با Partition نداره! ولی خب دیگه همه‌گیر شده.
منظور از افراز منطقی یعنی همون Logical Partition.
منظور از افراز توسعه یافته یعنی همون Extended Partition
البته با همون Partition Table MBR هم می‌تونی Extended و Logical رو بسازی.
در کل جدول پارتیشن‌هات به خاطر این‌که قبلاً ویندوز داشتی، خیلی شلخته تنظیم شده. تقصیر شما هم نیست. ویندوز شلخته‌س.
برای این‌که با اصول و استاندارد پیش بری، باید جدول پارتیشنت رو یا MBR یا GPT کنی (به معنی حذف همه‌چیز!) و بعد پارتیشن Extended رو بسازی و داخلش تا (۴۰ فکر کنم) پارتیشن Logical می‌تونی بسازی.
سیستم‌عامل گنو برعکس ویندوز برای نصب نیاز مبرم به Primary نداره! می‌تونی تمام پارتیشن‌های مورد نیازش رو داخل Extended بسازی.
برای این‌که اطلاعاتت حفظ بشن چاره‌ای نیست جز استفاده از یک Hard External که اطلاعاتت رو بریزی روش و بعد از خونه تکونی، برشون گردونی روی Hard خودت.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت