معمولا گروههای تلگرامی به جای اینکه یه جو دوستانه داشته باشه و برای یه سری خبررسانی و ... باشه, تبدیل میشه به گروههای Q/A و به منابع فارسی صدمه میزنه، به طوری که همه سوالاتشون را در گروه میپرسن در حالی که انجمن میتونه یه آرشیو خیلی خوب باشه اگر همهی بحثها منتقل بشه بهش!
به شخصه با این ایده مخالفم!
اون بالاتر ها باز هم گفتم که گروه برای چی نیاز داریم...پحث پرسش و پاسخ هم تا جایی که یادم میاد توی گروه نبود یا اینکه سوال های ابتدایی ای مثل مشکلات معمول apt داشتیم که توی همین انجمن و ویکی دربارش گفته شده و اونجا هم معمولن لینک داده میشد به انجمن...
برای نظم بیشتر هم میشه رباتی ساخت که پرسش و پاسخ هایی که نیازه توی انجمن قرار به طور خودکار به انجمن ارسال بشه...
مطمئنا من نوشتههای شما را خوندم، شما هم حتما در جمع کاربران گنو در گروههای تلگرام بودهاید، همیشه افرادی خواهند بود که سوالهای Help Vampireی بپرسند، همیشه افرادی خواهند بود که در مورد کالی بپرسند و همیشه افرادی خواهند بود که ناخودآگاه جواب بدن، معمولا همهی گروهها با این هدف ساخته میشه ولی خب ...
بله ولی من منظورم این نبود.
منظورم کانال گروه بود که سوال ها رو اونایی که جواب گرفتن رو بایگانی می کنه.
این یه حالت خوب برای گروه های تلگرامی یا کلا هرجای دیگری در مسنجر های مجازی هست که بایگانیی برای سوال و جواب ها بسازند.