سلام
یه خلاصه از چیزایی که این چند روز بر من گذشت بهتون میگم لطفا با حوصله بخونید و کمکم کنید
من دو تا هارد دارم جفتش mbr بود و چند روز پیش کالی رو روی یکی از هاردا که ویندوز هم روی همون هارد نصب بود نصب کردم
مشکلی نبود تا این که خیلی بهم توی همین انجمن توصیه شد پاک کنم کالی رو و یه توضیع معقول مثل ubuntu نصب کنم
منم رفتم تو ویندوز دوتا پارتیشن swap و root رو پاک کردم و سیستم رو ری استارت کردم ولی وارد grub rescue شدم و هر کاری کردم درست نشد تا این که هارد رو کاملا فرمت کردم و نوعشو به gpt تغییر دادم (هنوز یه هاردم mbr هست) و ویندوز رو روی هارد gpt به صورت uefi نصب کردم
ولی با توجه به بد بختی هایی که داشتم الآن شدیدا میترسم دوباره یه لینوکس نصب کنم
چه جوری نصب کنم به مشکل برنخورم؟؟؟؟؟
لطفا نگید که ویندوز رو کلا بیخیال شم و فقط ubuntu نصب کنم چون نمیتونم
به نظرتون ubuntu رو نصب کنم ولی موقع نصب تیک grub رو نزنم؟؟ (اگه این کارو بکنم بعدا میتونم راحت حذفش کنم و مشکلی برای بوت شدن سیستمم پیش نیاد؟ بعد چه جوری باید بین ویندوز و ubuntu سوییچ کنم؟؟؟)
یا این که اصلا ubuntu رو روی اون هارد mbr که اصلا ویندوز روش نیست نصب کنم و هر بار که خواستم سیستم عامل رو از ویندوز به ubuntu تغییر بدم برم تو bios بوت رو بزارم روی هارد دوم که mbr هست؟؟؟؟
اگه قرار باشه ubuntu رو روی هارد gpt نصب کنم باید به صورت uefi بوت کنمش؟؟؟؟
لظفا کمکم کنید بدجوری گیج شدم از طرفی کار کردن با لینوکس و باد گرفتن کار با ترمینال شدیدا برام لذت بخشه