سلام دوستان خسته نباشید
من ویندوزم رو به صورت UEFI نصب کردم همونطور که مشخصه اصولا پارتیشن بندی GPT هستش و میخوام در کنارش Ubuntu رو به صورت Dual Boot داشته باشم
من الان که Ubuntu 17.10 نسخه Alpha 1 رو نصب کردم ویندوز 10 توسط GRUB شناسایی نمیشه
من قبلا هم Ubuntu رو همراه Windows داشتم و بدون مشکل استفاده میکردم حتی ویندوز به صورت UEFI نصب شده بود ولی بنا به دلایلی مجبور شدم ویندوز رو از اول نصب کنم (یه اشتباهی که انجام دادم این بود اومدم ubuntu رو هم پاک کردم)
پارتیشن بندی هاردم به این صورته:
جهت نصب ویندوز به صورت UEFI چندین پارتیشن دیگه (مثل Reserved) ایجاد شده و پارتیشن مورد نیاز برای ubuntu رو Shrink کردم و یه Swap - Home - ROOT ایجاد کردم
به تنظیمات Boot Loader هم دست نزدم و گذاشتم پیش فرض بمونه که البته یه ایرادی مبنی بر اینکه احتمال بوت نشدن وجود داره داد ولی من نادیده گرفتم و پروسه رو ادامه دادم
و حالا اینطوریه که اصلا GRUB سیستم عامل دیگه رو نمیشناسه (نا گفته نماند در ubuntu قبلی من با GRUB Customizer اومده بودم یه سری تغییرات داده بودم مثلا جای Win10 رو از انتها به گزینه دوم برده بودم)
پیشنهادتون چیه دوستان؟
خیلی ممنون میشم کسی منو خوب راهنمایی کنه
این حرف رو حمل بر بی ادبی در نظر نگیرید:
شاید بفرمایید تاپیک های مشابه و یا یکسانی مرتبط با موضوع وجود داره چرا تاپیک جداگانه زدی؟
خوب من همه اونا رو خوندم ولی نظرات و راهکار های ارائه شده ضد و نقیض بودند (شایدم برداشت من اشتباه بوده ولی خب الان به لطف شما دوستان نیاز دارم)