منم کانفیگ پیشفرض اوبونتو رو برای گنوم شل (اوبونتو 17.10) دوست نداشتم و ترجیح میدادم یه گنوم ساده داشته باشم مثل چیزی که توی فدورا هست یا قبلا توی اوبونتو گنوم بود.
برای همین بستهی gnome-session رو نصب کردم (
با توجه به این سایت) که یه نشست جداگانه برای استفاده از میزکاره. میتونی با این دستور نصبش کنی:
sudo apt install gnome-session
بعدش میتونی لاگ اوت یا ریستارت کنی و وقتی دیسپلی منینجر (اونجایی که توش لاگین میکنی) اجرا شد میتونی نشستت رو بزاری روی GNOME یا GNOME on Xorg که توصیهی من GNOME on Xorg هست. بعد از این دیگه لازم نیست نشست رو تغییر بدی و هر بار که بخوای وارد سیستمت بشی با همین نشست وارد میشی. اینم یه عکس از محیط میزکار من:
اگرم دوست داری دیسپلی منینجرت هم استایل گنوم عادی رو بگیره این دستور رو اجرا کن:
sudo update-alternatives --config gdm3.css
دیروزم برای تنوع یونیتی نصب کردم که یه پوسته برای گنوم محسوب میشه مثل همون گنوم شل. (رسول کاملا توضیح داد) اینم یه عکس از میزکار الانم با پوستهی یونیتی:
یونیتی رو هم بخوای نصب کنی خیلی ساده با این دستور نصب میشه:
sudo apt install ubuntu-desktop unity
برای وارد شدن به یونیتی هم میتونی موقع لاگین نشست رو بزاری روی unity.
اگر هم بخوای گنوم شل رو کلا حذف کنی و فقط یونیتی داشته باشی میتونی از این دستور کمک بگیری:
sudo apt autoremove gnome-shell
با این دستور دیسپلی منینجر گنوم یعنی gdm هم حذف میشه که در این صورت بهتره از دیسپلی منینجر خود یونیتی به جای gdm استفاده کنی که اسمش lightdm هست...