ممنون از همه دوستان بخاطر درج نظراتشون ، اما چند مورد هست که خدمتتون عرض میکنم
دبیان با میزکار گنوم کمتر از این مقدار مصرف میکنه.
دبیان با میزکار گنوم، چون نسخه گنوم در دبیان، ۳.۲۲ است و مصرف رم کمتری داره.
با توزیع ارچ، میشه گنوم رو بصورت کاملا مینی، نصب کرد، و بعد کانفیگش کرد.(البته مثل xfce نمیشه و فقط کمی بهینه میشه)
توزیع هایی مانند دبیان و CentOS مصرف منابع سیستمشون از توزیع هایی مثل اوپن سوزه، اوبونتو و فدورا کمتره
نکته مهم اینه که بعضی سرویس ها در گنوم، همراه گنوم باید باشن.
قطعا درستی حرف شما رو تایید میکنم ، بعضی توزیع ها بخودی خود مصرف رم پایین تری دارند اما بحث این نیست ، در پست اولم گفتم زوبونتو در هنگام شروع به کار سیستم ۴۰۰ - ۵۰۰ مگابایت رم اشغال میکند که مقداری از آن متعلق به سیستم عامل و مقداری دیگر برای میزکار است. اما در اوبونتو گنوم در هنگام شروع به کار مقدار رم مصرفی ۱ گیگابایت است. خب سیستم عامل هر دو یکی است ( زوبونتو و اوبونتو گنوم به غیر از میز کار و البته اختلاف یک سری برنامه ها نظیر فایل منیجر ، ویرایشگر متن و... مگر تفاوتی با هم دارند؟) پس بخش قابل ملاحظه ای از این مقدار از رم ، توسط گنوم اشغال شده است.
دوستان سوال این نیست که چرا گنوم بیشتر از Xfce رم مصرف میکنه ، خب محیط گرافیکی تریه و انیمیشن ها و افکت های بصری بیشتری داره ، و سرویس های اضافه اون هم بعد از شروع به کار سیستم اجرا میشن نه با اجرای یک برنامه خاص (که اگر اینطور باشه باید در هر دو زوبونتو و اوبونتو گنوم این سرویس ها اجرا بشن). در واقع من به مقدار رم مصرفی که گنوم هنگام شروع به کار اشغال میکنه راضیم ، اما اگر به اندازه Xfce برای برنامه مورد نظرمون رم مصرف کنه ( که حدود ۱.۵ گیگابایت بود) ، اندازه رم اشغال شده کل سیستم در اوبونتو گنوم باید چیزی حدود ۲.۵ گیگابایت بشه نه ۴.۵ گیگابایت!!!
سوال اینه که این ۲ گیگابایت از حافظه رم اضافی صرف چه چیزی شده ؟بهتره بود برنامه را معرفی میکردید.
آیا اون دو توزیع مورد استفاده برای یک معماری بودند؟ x86-64 یا x86-32 ?
قطعا زمانی که مقایسه ای انجام میشود باید با شرایط یکسان صورت گیرد. تست در یک سیستم ، با معماری و فایل نصبی یکسان انجام شده(حتی در نسخه برنامه نیز تفاوتی وجود ندارد).
و برنامه مورد نظر هم اندروید استودیو است.