انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نمایش ریز مشخصات سخت افزارهای سیستم در لینوکس+منبع  (دفعات بازدید: 2462 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Texas

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
اگر شما نیز از کاربران لینوکس باشید ممکن است دوست داشته باشید لیستی از کلیه سخت افزارهای متصل به ماشین خود تان تهیه کنید. این موضوع گاهی برای حل مشکلات سخت افزاری بسیار مورد نیاز است. برای این کار شما میتوانید به سادگی از یک دستور استفاده کنید. در این ترفند به معرفی این موضوع خواهیم پرداخت.

برای اینکار:
وارد محیط ترمینال(شل) لینوکس شوید.
سپس دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید:
lspci
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1389، 11:07 ب‌ظ توسط Texas »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
dmidecode

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
اگر شما نیز از کاربران لینوکس باشید ممکن است دوست داشته باشید لیستی از کلیه سخت افزارهای متصل به ماشین خود تان تهیه کنید. این موضوع گاهی برای حل مشکلات سخت افزاری بسیار مورد نیاز است. برای این کار شما میتوانید به سادگی از یک دستور استفاده کنید. در این ترفند به معرفی این موضوع خواهیم پرداخت.
برای اینکار:
وارد محیط ترمینال(شل) لینوکس شوید.
سپس دستور زیر را وارد کرده و Enter بزنید:
lspci
دوست گرامی
از اینکه در تلاش هستید در مورد گنو/لینوکس اطلاعاتی در اختیار دیگران قرار دهید سپاسگزارم اما توجه داشته باشید که موضوعات این چنینی در ویکی سایت موجود است و نیازی به ایجاد موضوعی فقط برای معرفی و نحوه کار یک دستور وجود ندارد افزون بر اینکه جای طرح این گونه موضوعات در انجمن عمومی نیست و در قسمت راهنماها عنوان می شوند با این تاکید که ویکی سایت محل مناسب تری است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Texas

• Newbie
  • *
باشه حتما  ولی این موضوع در انجمن تازه کاران  است نه انجمن  عمومی  به هر حال باشه حتما
تازه من منبع رو از همون اولین موضوع گفتن (TA) که همان ترفندستان  است و ترفندستان از من نخواست که اسمشو در جایی ذکر کنم
به هر حال باشه
آفلاین Texas

• Newbie
  • *
لطفا به موضوع وایمکس 2 در انجمن سخت افزار جواب دهید ::)