قابلیت های مزخرف و غیر-منطقی فقط باعث نفخ نرم افزار و بزرگ شدن کد منبع میشند! این چیزی که شما میخواید اصلن منطقی و معقول نیست! اگر زیرنویس و ویدئوی اون هر دو در یک فولدر هستند حالت درستش اینه که ویدئو را اجرا کنید تا زیرنویس آن همراهش اجرا شود نه برعکسش!
+1
اگر منظورتون از پوسته همون Front-end هستش دچار سوء تفاهم شدید، KMplayer را نمیدونم ولی MPV برپایه Mplayer 2 و ادامه دهنده اون هستتش و خود MPlayer 2 یک فورک از MPlayer بود که اهدافش با اهداف پروژه Mplayer تفاوت داشت و راهشون از همدیگه جداست. پوسته (shell) معمولا به واسط گرافیکی یا متنی برای یک برنامه یا کتابخانه گفته میشود.
ممنون بابت اطلاعات, نمیدونستم Mplayer2 کلا با Mplayer فرق داره و البته Kmplayer هم تاجایی که شنیدم فورکی هست از Mplayer شایدم یه فورک از Mplayer2 باشه که اطلاع دقیقی ندارم و برام اهمیتی هم نداره!
در مورد پوسته, اینکه Shell را پوسته ترجمه کردید درسته البته در اینجا منظور من از Front-end بود هر چند شاید پوسته براش ترجمه خوبی نباشه و بهتر بود از عبارت "رابط کاربری" استفاده میکردم, هرچند اون هم باز ترجمهی "User Interface" هست و شاید مفهوم را درست نرسونه! (اگر ترجمهی مناسبی سراغ دارید، ارائه کنید )
برای من هم اهمیتی نداره Kmplayer چه کوفتیه!
چون چیزیکه دربارش میدونم اینه که یک پخش کننده متن-بسته و مالکیتی برای سیستم عامل رقیب هستش.
یادمه خیلی وقت پیش محتوای کتاب "واژه نامه برای ترجمه فارسی لینوکس" را برای همین front-end جستجو کردم ولی چیزی نبود، front کلا میشه "جلو" ، به طور ساده ترجمش میشه "جلو-عقب" !!
که لحن جالبی نداره، یا شاید هم "جلوی نهایی"!؟ اصولا این یک عبارت فنی هستش یعنی به معماری و ساختار پشت یک واسط کاربر اشاره میکنه لذا بهتره برای درک راحت و ساده توسط همه خوانندگان از همون عبارت "واسط کاربر" یا "رابط کاربر" استفاده بشه.