کل پیاما رو خوندم و دیدم نزدیکترین مورد به چیزی که میخواستم رو ایشون گفتن:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,147605.msg1153681.html#msg1153681اما من کاملترش میکنم...
تیم مدیریتی اوبونتو ایران، چند سالی هست که عضو جدید نگرفته. عضوای قبلی خودش هم با تمام احترامی که براشون قائل هستم، در حال حاضر به ۱۰۰۱ دلیل دیگه فعالیتی ندارن(جز ۳نفر)
چندین نمونه از این ۱۰۰۱ دلیل رو میگم:
۱. در دوره فعالیت خودشون این دوستان هم سن و سال الان من بودن احتمالا. وقت آزاد فراوانی داشتن و مشغول کار و چیزای دیگه نبودن.
۲. در اون دوره این دوستان اولیتشون گسترش و کمک به این انجمن بوده و الان اولیت زندگیشون شده یه چیز دیگه. شاید نون در آوردن.
همین ۲ دلیل بنظرم کافیه که توضیح بده چرا ناظرین فعلی(فعالین سابق) دیگه فعال نیستن.
توی این شرایط بهتره تیم مدیریتی وارد عمل بشه و افراد فعال کنونی رو جایگزین این افراد کنه. اما عملا میبینیم با سنگ اندازی یکی از سه ادمین فعال فعلی، هیچ فردی به گروه ناظرین اوبونتو اضافه نمیشه. گروه ناظرین پیش کش، حتی عضو گروه کاربران ایرانی اوبونتو هم نمیتونه بشه.
خب در این صورت برای من کاربر هیچ انگیزهای ایجاد نمیشه تلاش کنم و خودم رو توی این انجمن نشون بدم. چون حتی در صورت فعالیت بسیار، باید از سد یکی از ناظرین عزیزی رد شم که وضعیتش برای همه مشخصه.
خب ایشون با ساخت قوانین مندراوردی با شما برخورد میکنه و بعد شما میشید متخلف. حالا در صورت ارسال درخواست برای ناظر شدن یا عضو گروه کاربران ایرانی شدن، درخواست شما رو به دلیل تخلفی که قبلا مرتکب شدید رد میکنه!
این فقط بخشی از مشکله...
بخش دیگش اینه که با محکم شدن جایگاه ناظرین فعال کنونی و نبود نظارت از طرف سایر ناظرین، عملا به سمت یه دیکتاتوری رفتیم که یکی از حوادثش، مطلبی بود که بالا توضیح دادم؛ یعنی ساخت قوانین مندرآوردی...
دوستانی که سابقا فعال بودن و ناظر شدن، من واقعا ازشون منونم و کمک بزرگی به جایی که الان ما هستیم کردن. اما بنظر خودشون، وقتش نشده بکشن کنار و اجازه بدن افراد جدید مدیریت رو دست بگیرن؟ افرادی که وقت و انرژی زیادی دارن(مثل سابق خودشون) و میتونن کلی کار جدید بکنن؟
این انجمن نیاز به یه پوست اندازی بزرگ داره. بعضی بخشا باید حذف بشن و بعضی بخشها باید توشون تغییرات داده بشه. وضعیت فعلی این انجمن ربط مستقیمی داره با تفکرات و سیاست تیم مدیریت فعلی.
برای اعمال تغییرات جدید و پوستاندازی، باید تیم مدیریتی عوض بشن. در غیر این صورت این انجمن میمیره...