انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از کجا آخرین نسخه Android SDK را برای لینوکس دانلود کنم  (دفعات بازدید: 4406 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Morteza.academia

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
من نسخه ی آخر نرم افزار Android Studioیعنی نسخه ۳.۰.۱ را از خود سایت Android.com  دانلود کردم و روی اوبونتو نصب کردم. من همچنین JDK رو هم روی لینوکس نصب کردم. همچنین یک  فایل به نام Android-SDK-tools هم دانلود کردم و یک ‍پوشه فشرده هست ولی دقیقا نمی دونم باید چیکارش کنم.

وقتی نرم افزار Android Studio رو باز می کنم از من پوشه Androi SDK رو می خواد تا نرم افزار رو بالا بیاره ولی ممن تا الان نتونستم اون رو واسه دانلود پیدا کنم من برخی سایت های فارسی رو دیدم که برای ویندوز این SDK رو واسه دانلود گذاشتن ولی برای لینوکس ندیدم. تنا جایی هم که می دونم آخرین نسخه ی Android SDK  نسخه ۲۶ اون هست.
اگر کسی لینک یا آدرسی می دونه که از اون می تونم مجموعه ی Android SDK رو دانلود کنم ممنون میشم.

همچنین باید اضافه کنم من بیشتر مایل هستم آخرین نسخه SDK رو دانلود کنم ولی اگر شما لینکی از سایر نسخه ها هم داشتید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید. علاوه برا این باید اضافه کنم که تا جایی که من متوجه شدم Android SDK یک مجموعه ی نسبتا حجیمی هست و نباید اون رو با Android-sdk-tools اشتباه بگیرید.
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1396، 12:32 ق‌ظ توسط Morteza.academia »

آفلاین Emptyc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
پاسخ : از کجا Android SDK را برای لینوکس دانلود کنم
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1396، 09:48 ب‌ظ »
راه‌های خیلی زیادی برای دانلود هست! ولی میتونید از https://git.ir/android-sdk/ استفاده کنید.
بُزُرْگي سَرآسَر بِهْ گُفتآرْ نيست ./. دُوصَد گُفْتِه چُو نیمْ کِرْدآرْ نیستْ.

آفلاین Morteza.academia

• Newbie
  • *
سپاس. ولی لینکی که قراردادیید قدیمیه و برای سال پیش هست. من Android Studio 3.01  رو نصب کردم و فکر می کنم نتونه با اون قدیمی ها کار کنه
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1396، 01:04 ق‌ظ توسط Morteza.academia »

آفلاین Emptyc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
من SDK رو از همین لینک دانلود کردم! تا API 24 رو داخلش داره!! و استفاده از این APIها ربطی به ورژن اندروید استودیو نداره!
بُزُرْگي سَرآسَر بِهْ گُفتآرْ نيست ./. دُوصَد گُفْتِه چُو نیمْ کِرْدآرْ نیستْ.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
من نسخه ی آخر نرم افزار Android Studioیعنی نسخه ۳.۰.۱ را از خود سایت Android.com  دانلود کردم و روی اوبونتو نصب کردم. من همچنین JDK رو هم روی لینوکس نصب کردم. همچنین یک  فایل به نام Android-SDK-tools هم دانلود کردم و یک ‍پوشه فشرده هست ولی دقیقا نمی دونم باید چیکارش کنم.

وقتی نرم افزار Android Studio رو باز می کنم از من پوشه Androi SDK رو می خواد تا نرم افزار رو بالا بیاره ولی ممن تا الان نتونستم اون رو واسه دانلود پیدا کنم من برخی سایت های فارسی رو دیدم که برای ویندوز این SDK رو واسه دانلود گذاشتن ولی برای لینوکس ندیدم. تنا جایی هم که می دونم آخرین نسخه ی Android SDK  نسخه ۲۶ اون هست.
اگر کسی لینک یا آدرسی می دونه که از اون می تونم مجموعه ی Android SDK رو دانلود کنم ممنون میشم.

همچنین باید اضافه کنم من بیشتر مایل هستم آخرین نسخه SDK رو دانلود کنم ولی اگر شما لینکی از سایر نسخه ها هم داشتید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید. علاوه برا این باید اضافه کنم که تا جایی که من متوجه شدم Android SDK یک مجموعه ی نسبتا حجیمی هست و نباید اون رو با Android-sdk-tools اشتباه بگیرید.
این بلاگ خیلی خوبی هست از اینجا میتونید فایل های SDK رو تک تک به دلخواه دانلود کنید و توی پوشه SDK تون کپی کنید اون فایل های مورد نیازی رو که ندارید.

https://androidsdkoffline.blogspot.com/p/android-sdk-tools.html

آفلاین hashak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
می‌تونی از این روش https://github.com/backtory/fod هم استفاده کنی.
تازه کار هستم.

آفلاین shayan_linx

• Newbie
  • *
سلام خدمت دوستان. من تازه کار هستم تو لینوکس
میخوام ابزار SDK اندروید استودیو رو آفلاین نصب کنم. امکان نصب آنلاین رو ندارم. آیا ابزار برای ویندوز و لینوکس متفاوت هستن؟ برای مثال سایت زیر تعدادی از ابزار رو میذاره و آپدیت هم میکنه
https://android-studio.ir/%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%af%db%8c%d9%88/
این به درد من نمیخوره؟
ممنون

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
ببین من الان 6 ساله دارم با اندروید استودیو دست و پنجه نرم میکنم
بهترین راه اینکه که یک بار آنلاین شی دی ان اس رو همونطوری که من میگم تنظیم کنی و بعدش sdk های مورد نیاز خودت رو بزنی تا خود اندروید استودیو دانلود کنه.
اول از همه کد زیر رو توی یه ترمینال اجرا کن (کلید های Ctrl + alt + T)
sudo cp /etc/resolv.conf /etc/resolv.conf.save
بعد بزن
sudo nano /etc/resolv.conf.saveاگه سوالی پرسید دکمه ی Y رو بزن
بعد دو خط زیر رو که دی ان اس های شکن هستند رو توش قرار بده
nameserver 178.22.122.100
nameserver 185.51.200.2
بعد Ctrl + S رو برای ذخیره کردن بزن
و بعد همون دو تا خط رو بزار توی این فایل (هرچی توشه پاک کن)
sudo nano /etc/resolv.conf
و بعد دوباره ذخیره اش کن
بعدش کمی صبر پیشه کن تا دی ان اس وصل شه . بعدش میتونی با استفاده از خود اندروید استودیو sdk ها رو دانلود کنی.
اگه نمیدونی چطوری دانلود کنی یه سرچی بزن تا سایت های زیادی بیان و بهت بگن که چطور دانلود کنی (خیلی آسونه اگه اومدی سمت اندروید استودیو نباید برات سخت باشه و گرنه بهتره همین الان بزاری کنار جبو تر دیوونه ات میکنه)
این کار باعث میشه که دیگه بعد از خاموش شدن کامپیوتر دی ان اس به حالت عادی برگرده و مواقعی که نیاز نداری وصل نباشه. هر وقت دوباره خواستی وصل کنی از
sudo nano /etc/resolv.conf و کد هایی که nameserver داشتن رو توش بزار
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1399، 07:12 ب‌ظ توسط HusseinDTS »

آفلاین shayan_linx

• Newbie
  • *
ببین من الان 6 ساله دارم با اندروید استودیو دست و پنجه نرم میکنم
بهترین راه اینکه که یک بار آنلاین شی دی ان اس رو همونطوری که من میگم تنظیم کنی و بعدش sdk های مورد نیاز خودت رو بزنی تا خود اندروید استودیو دانلود کنه.
اول از همه کد زیر رو توی یه ترمینال اجرا کن (کلید های Ctrl + alt + T)
sudo cp /etc/resolv.conf /etc/resolv.conf.save
بعد بزن
sudo nano /etc/resolv.conf.saveاگه سوالی پرسید دکمه ی Y رو بزن
بعد دو خط زیر رو که دی ان اس های شکن هستند رو توش قرار بده
nameserver 178.22.122.100
nameserver 185.51.200.2
بعد Ctrl + S رو برای ذخیره کردن بزن
و بعد همون دو تا خط رو بزار توی این فایل (هرچی توشه پاک کن)
sudo nano /etc/resolv.conf
و بعد دوباره ذخیره اش کن
بعدش کمی صبر پیشه کن تا دی ان اس وصل شه . بعدش میتونی با استفاده از خود اندروید استودیو sdk ها رو دانلود کنی.
اگه نمیدونی چطوری دانلود کنی یه سرچی بزن تا سایت های زیادی بیان و بهت بگن که چطور دانلود کنی (خیلی آسونه اگه اومدی سمت اندروید استودیو نباید برات سخت باشه و گرنه بهتره همین الان بزاری کنار جبو تر دیوونه ات میکنه)
این کار باعث میشه که دیگه بعد از خاموش شدن کامپیوتر دی ان اس به حالت عادی برگرده و مواقعی که نیاز نداری وصل نباشه. هر وقت دوباره خواستی وصل کنی از
sudo nano /etc/resolv.conf و کد هایی که nameserver داشتن رو توش بزار

ممنون عزیز. حل شد

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
لطفا به موضوع (حل شد) را اضافه کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از ارسال در موضوع‌ّای قدیمی خودداری کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن