معمولا دوست ندارم کسی را بفرستم به اون پیوندی که میگه چگونه هوشمندانه سوال بپرسید ولی خب من الان نمیدونم اون vsftpd اصلا درست پیکربندی شده یا نه؟!, یه عکس حداقل از محیط filezilla بدید, آیا سرویس vsftpd در پسزمینهی فعال هست یا نه؟, کاربری که ساختید تا چه حد دسترسی داره به همه چیز؟, آیا اون شاخهای که میخواید روش پرونده بارگذاری کنید, اصلا ownershipش با کاربری که ساختید هست یا نه؟ اگر هست, وضعیت دسترسیهاش چطوریه؟ یه خروجی سادهی ls با سوییچ long هم میتونه کمک کننده باشه, آیا در پروندهی vsftpd.conf شما write را enable کردید اصلا؟
پروندهی vsftpd.conf را cat کنید و خروجیش را قرار بدید و ...
البته شاید یه سری مواردی که در قسمت بالا گفتم اصلا نیاز نباشه ولی خب زمانی که میخواید سوال بپرسید باید همه چیز را مطرح کنید!
امکانش وجود داره خودتون دستوراتشو بگید ؟ من قدم به قدم با اموزش شما پیش برم
این یعنی اینکه من یه مقاله بنویسم در مورد اینکه چطوری بتونید بین سیستم و سرورتون پروندهی انتقال بدید که خب با یه جستوجو ساده متوجه میشید کلی مقالهی فارسی و انگلیسی در موردش هست.
متاسفانه این آموز کلی گفته مثلا nonanumose رو فعال کرده که من نمیخوام این اتفاق بیوفته
nonanumose؟ آیا منظورت anonymouse هست؟
خب اگر نمیخواید این اتفاق بیاُفته در همون پروندهی پیکربندی vsftpd این مقدار را اضافه کنید:
anonymous_enable=NO
پیشنهادی که دارم اینه که اگر حوصلهی خوندن مستندات وب را نداری و فقط مقصود انتقال پرونده هست از scp استفاده کنی:
اول ssh بزن به سرورت و بعد یه خط فرمان دیگه باز کن و اینطوری روش فایل بفرست:
scp /where/ever/your/file/is username@IP:/where/ever/you/wanna/place/it