سلام.
هر میزکار از برنامههایی تشکیل شده.
وقتی شما نصبش میکنی، ممکنه یک سری از برنامههاش با برنامههای موجود در میزکار قبلیت یکسان باشه، پس:
۱) دیگه پیکربندی مخصوص اون میزکار نصب نمیشه و ممکنه میزکار اونجوری که باید و شاید کار نکنه.
۲) بستههای جدیدی بریزه که با بستههای میزکار قبلی تداخل داشته باشه و مجبور باشه که قبلیها رو حذف کنه و این میزکار قبلی رو خراب میکنه
مگه اینکه دو میزکار دقیقاً مشابه هم باشن.
البته یه راه حل هم داره. اونم اینکه میزکار بعدی روی یک حساب جدید نصب بشه که پیکربندیهای خودش رو توی حساب جدید بریزه. البته این فقط مشکل تداخل پروندههای داخل Home رو حل میکنه. کماکان برای پروندههای سیستمی احتمال تداخل وجود داره.
اگه بین دو یا چند میزکار گیر کردی، نشون میده که هنوز میزکارت رو انتخاب نکردی و هی شاخه به شاخه میپری.
به عنوان یکی که ۵-۶ ساله گنو کار میکنه، میتونم بگم که در نهایت شما یک میزکار رو انتخاب میکنی و باهاش کار میکنی (تا جایی که نیازهات رو برآورده میکنه) اخرش متوجه میشی که هی بین این میزکار و اون میزکار سوییچ کردن زمانی که برای یادگیری گنو میتونستی مصرف کنی رو یه جورایی غیرمنصفانه از دست دادی!
بهترین پیشنهاد اینه که چندتا میزکار رو در توزیعهای زنده ببینی. بعد هر کدوم که دیدی به نیازت میخورن، همون رو نصب کنی و بری جلو.
گنولینوکس چیزی نیست که به این سادگیا ناپایدار بشه. مگه اینکه کاربر خودش کارهایی رو انجام بده که سیستمعامل توصیه نکنه.
ممنون از پاسخ روشن شما.
من خودم دنبال یه میزکار خوشگل میگردم. KDE رو دیدم باهاش کار هم میکردم خیلی هم ازش راضی بودم ولی خب از وقتی که اوبونتو ۱۷.۰۴ دیگه منقضی شد ریختمش رفت.
الآن من خودم میزکار دیپین دوست دارم امتحانش کنم و گنوم دارم. (مانجارو ۱۷.۰.۵)
میخواستم نصبش کنم ولی شنیده بودم که نصب یه میزکار باعث ناپایداری میشه.
یجای دیگه هم شنیدم باعث ناپایداری نمیشه.
منم اینترنت آنچنانی ندارم که بخوام فایل رسانه زنده اون میزکار رو بگیرم.
(میدونم که مانجارو توزیع غلطانه ولی دوستش دارم و آپدیتش نمیکنم)
به هر حال ممنون