0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt install openjdk-8-jdk
sudo apt install openjdk-8-jdk-headless
sudo apt install openjdk-8-jdkاین کد رو زدم این ارور رو دادReading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DoneE: Unable to locate package openjdk-8-jdk
sudo apt update
نقلقول از: A__H__M در 07 فروردین 1397، 12:57 بظsudo apt install openjdk-8-jdkاین کد رو زدم این ارور رو دادReading package lists... DoneBuilding dependency tree Reading state information... DoneE: Unable to locate package openjdk-8-jdkتوزیع شما چیه؟ کد: [انتخاب]sudo apt update رو بزنید و باز تلاش کنید.
یعنی اوبونتو داری؟ یا دبیان یا مینت یا فدورا؟نسخه چند هست؟ ۱۶.۰۴ ؟ ۱۸.۰۴ ؟ چند؟
نسخه Zesty دیگه توسط کنونیکال ساپورت نمیشه، باید یه نسخه دیگه نصب کنی. پیشنهاد من این هست که اوبونتو ۱۶.۰۴ رو نصب کن.
نقلقول از: سلمان م. در 07 فروردین 1397، 01:07 بظنسخه Zesty دیگه توسط کنونیکال ساپورت نمیشه، باید یه نسخه دیگه نصب کنی. پیشنهاد من این هست که اوبونتو ۱۶.۰۴ رو نصب کن.اوبونتو۱۷.۱۰.۱ چی سا\ورت میکنه؟؟؟
نقلقول از: A__H__M در 07 فروردین 1397، 01:10 بظنقلقول از: سلمان م. در 07 فروردین 1397، 01:07 بظنسخه Zesty دیگه توسط کنونیکال ساپورت نمیشه، باید یه نسخه دیگه نصب کنی. پیشنهاد من این هست که اوبونتو ۱۶.۰۴ رو نصب کن.اوبونتو۱۷.۱۰.۱ چی سا\ورت میکنه؟؟؟برای نوشتن حرف پ روی کیبورد m رو بزن استاندارد کیبورد فارسی اینه.بله پشتیبانی می شه ولی از اونجایی که شما open jdk 8 رو می خواید نشون میده نسخه پشتیبانی طولانی مدت بیشتر مناسب شما هستش.البته من با 17.10.1 یا فدورا 27 یا آرچ یا openSuse Tumbleweed موافق ترم.ولی وقتی آقا سلمان میگه 16.04 منم میگم 16.04
$ sudo apt update
دستور زیر رو که میزنی چی میگه؟کد: [انتخاب]$ sudo apt update
sudo rm /var/lib/apt/lists/lock