انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به شبکه و اینترنت wired در اوبونتو ۱۷.۱۰  (دفعات بازدید: 3542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirmojiry

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان
چون از جستجوی اینترنتی و جستجو در انجمن به جایی نرسیدم سوالم رو مطرح می کنم.
من اوبونتوی ۱۷.۱۰ رو به صورت live و از روی دی وی دی روی pc اجرا کردم. کابل شبکه به دستگاه متصله. به نظر هم میاد لینوکس تنظیمات شبکه رو شناخته اما باز هم نه به پرینترها و درایورهای روی شبکه دسترسی دارم (با این که نپتیفیکیشن اتصال به پرینار چندین بار اومده) و نه به اینترنت. آیکون اتصال اینترنت هم یه علامت سواله. برای درک بهتر عکس صفحه رو می فرستم
http://uupload.ir/files/rqfo_p_20180409_100056.jpg

پ. ن: من تازه کار با لینوکس و این انجمن رو شروع کردم. ببخشید که سوالم آماتوری و غیر حرفه ای بود.
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1397، 10:26 ق‌ظ توسط amirmojiry »

آفلاین Peyman V

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ : اتصال به شبکه و اینترنت wired در اوبونتو ۱۷.۱۰
« پاسخ #1 : 20 فروردین 1397، 10:38 ب‌ظ »
سلام.
چون خودت گفتی تازه کاری پس اجازه بده یک راهنمایی تازه کارانه کنم:
اتصال یا عدم اتصال به شبکه و ایترنت رو می‌تونی با دستور های زیر در ترمینال بررسی کنی:
ifconfig
ping www.google.com

پ.ن: اگه اجباری وجود نداره که از اوبونتو ۱۷ استفاده کنی، توصیه می‌کنم از ۱۶ استفاده کنی. تجربه [و البته عادت] من از اوبونتو ۱۶ باعث شد ۱۷ رو نتونم بیشتر از ده روز تحمل کنم و دوباره برگردم به ۱۶.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : اتصال به شبکه و اینترنت wired در اوبونتو ۱۷.۱۰
« پاسخ #2 : 20 فروردین 1397، 10:49 ب‌ظ »
پ.ن: اگه اجباری وجود نداره که از اوبونتو ۱۷ استفاده کنی، توصیه می‌کنم از ۱۶ استفاده کنی. تجربه [و البته عادت] من از اوبونتو ۱۶ باعث شد ۱۷ رو نتونم بیشتر از ده روز تحمل کنم و دوباره برگردم به ۱۶.
اوبونتو 17 یا 16 روش خوبی برای خطاب قرار دادن توزیع نیست. اوبونتو در هر سال دو بار منتشر میشه و اوبونتو 17.04 داریم و 17.10 و همچنین 16.04 و 16.10 و وقتی شما میگین 16 یا 17 مشخص نیست منظورتون کدوم نسخه‌س.
در ضمن از نظر من این عقیده‌ی بسیار بی پایه و اساسیه که نسخه‌های LTS بهتر از جدیدترین نسخه‌هان! بنظرم کاملا برعکسه! چرا که به‌روزرسانی توی 95 درصد اوقات باعث عملکرد بهتر و رفع باگ‌ها میشه تا ایجاد مشکل(که عقیده‌ی برخی از کاربراست.)! که اگه اینجوری بود خب چه کاریه اصلا نسخه‌ی جدید بدن؟!  ;D
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1397، 10:51 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد