انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نسخه live امکان نصب هم داره؟ یا فقط لایو اجرا میشه؟  (دفعات بازدید: 2777 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرش گودرزی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
  • Ubuntu 16.04
سلام.
debian-live-9.4.0-amd64-gnome

نسخه لایو هم امکان نصب داره؟ یا فقط لایو بالا میاد؟ سنت او اس هم یک نسخه لایو داره اون چی؟

آخه خود نسخه های کاملشون چندین گیگابایته! حجم اینترنتش رو نداریم واسه دانلود :D

متشکرم.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام.

نسخه لایو هم امکان نصب داره؟ یا فقط لایو بالا میاد؟ سنت او اس هم یک نسخه لایو داره اون چی؟

متشکرم.

از نسخه‌ی نت اینستال استفاده کن!

نمی‌دونم اون iso چی هست دقیقا ولی خب اگر بتونی روش debootstrap که اسکریپت نصب توزیع‌های دبیان بیس هست را اجرا کنی یعنی می‌تونی نصبش کنی.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
دبیان، نسخهٔ زنده‌ش هم قابلیت نصب رو داره.
اگه منظورت همون نسخه‌های ۱.۷ یا ۲ گیگی باشه!
نسخه‌های کم‌حجم‌تر هم که همگی به صورت نصاب هستن. (زیر ۱ گیگ)
فکر کنم فقط نسخهٔ Standard دبیان (که ۵۰۰ مگ هست) رو نشه نصب کرد و فقط live هست اونم در محیط Command-Line. اونم فکر می‌کنم. احتمالاً اشتباه فکر کنم!

برای نصب دبیان، نیازی به نصب تمام DVDهای اون نیست. فقط همون DVD اول کافیه. تازه همون هم زیاده!
همین Liveیی که شما داری و نهایتاً ۲ گیگ هست، ایده‌آل هست. بهش می‌گن Hybrid که یعنی هم قابلیت نصب داره و هم به صورت زنده اجرا می‌شه.
نسخه‌هایی که نوشته CD اون‌ها فقط قابلیت نصب دارن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
سلام.

متشکرم.

اگه آشنایی کافی نداری و نت درستی نداری بهترین همون لایو هست، راحت بالا میاد و راحت هم نصب میشه و به چیز اضافی هم نیاز نداره
اون دی وی دی ها هم فقط با اولیش میشه نصب کرد اما بعد باید دسکتاپ رو جدا نصب کنی که باز اینترنت میخواد و کلا به کار نمیاد.
اگر هم آشنایی داری ولی نمیخوای نت زیادی مصرف کنی netinst رو بگیر، حجم اولیه خیلی کمه (حدود ۳۰۰ مگ) همه چیز دست خودته، خیلی شیک و مجلسی!
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین آرش گودرزی

• Jr. Member
  • *
  • Ubuntu 16.04
سلام.

متشکرم.

اگه آشنایی کافی نداری و نت درستی نداری بهترین همون لایو هست، راحت بالا میاد و راحت هم نصب میشه و به چیز اضافی هم نیاز نداره
اون دی وی دی ها هم فقط با اولیش میشه نصب کرد اما بعد باید دسکتاپ رو جدا نصب کنی که باز اینترنت میخواد و کلا به کار نمیاد.
اگر هم آشنایی داری ولی نمیخوای نت زیادی مصرف کنی netinst رو بگیر، حجم اولیه خیلی کمه (حدود ۳۰۰ مگ) همه چیز دست خودته، خیلی شیک و مجلسی!

والا من مینی اوبونتو رو گرفتم کلی هم حجم اینترنت صرف شد اما بازهم در نهایت همونی بود که نسخه دسکتاپش داشت. همه نرم افزارهایی پیشفرض اوبونتو نصب بود.

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
والا من مینی اوبونتو رو گرفتم کلی هم حجم اینترنت صرف شد اما بازهم در نهایت همونی بود که نسخه دسکتاپش داشت. همه نرم افزارهایی پیشفرض اوبونتو نصب بود.

درباره اوبونتو اطلاعاتی ندارم (از آخرین باری که با یه اوبونتو کار کردم ۵ سالی گذشته) اما مثلا توی آرچ اگه زمان نصب گنوم، gnome-extra رو هم نصب کنی میشه نسخه کامل با تمام اون برنامه های به درد نخور، برای همین گفتم اگه آشنایی کافی داری، توی دبیان هم یادمه وقتی از نسخه netinst استفاده میکردم خیلی تر و تمیز میشد، زمان نصب باید ببینی چی رو داره نصب میکنه نه فقط اینتر کنی.
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین آرش گودرزی

• Jr. Member
  • *
  • Ubuntu 16.04

درباره اوبونتو اطلاعاتی ندارم (از آخرین باری که با یه اوبونتو کار کردم ۵ سالی گذشته) اما مثلا توی آرچ اگه زمان نصب گنوم، gnome-extra رو هم نصب کنی میشه نسخه کامل با تمام اون برنامه های به درد نخور، برای همین گفتم اگه آشنایی کافی داری، توی دبیان هم یادمه وقتی از نسخه netinst استفاده میکردم خیلی تر و تمیز میشد، زمان نصب باید ببینی چی رو داره نصب میکنه نه فقط اینتر کنی.

دقیقا همینطوره. من از سیستم و کانفیگ جمع و جور و سبک خیلی خوشم میاد.

من امروز آرچ نصب کردم. خوشم اومد ازش همونیه که میخوام اما وقتش نیست که آرچ کار کنم چونکه تازه کار هستم البته نصبش واقعا آسان بود توی فرایند نصبش با اینکه گرافیکی نبود اما مشکلی نداشتم و کلی تجربه کسب کرد و چیز یاد گرفتم و نصب بسته ها هم آسون بود و به راحتی هم میزکار نصب کردم.اما مشکلاتی هم داشتم که ترجیح دادم فعلا بیخیالش بشم. ترجیح دادم مدت زمان طولانی با اوبونتو کار کنم و روی virtualbox چندتا توزیع لینوکس نصب کنم تا زمانی که وقتش شد سیستمی رو که میخوام و نیاز دارم رو کانفیگ کنم. آرچ دقیقا همون چیزی هست که نیاز دارم. سبک و جمع و جور حتی با یک xfce بدون شخصی سازی و فقط با نصب lamp همینطور یک ویرایشگر متن سبک هم کارم راه میوفته  ولی خب فعلا رو اوبونتو باید تجربه کسب کنم.

متشکرم.
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1397، 08:48 ب‌ظ توسط Tahoma »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اگه یه چیزی توی مایه‌های آرچ می‌خوای ولی اوبونتویی باشه، این رو امتحان کن:
http://archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/bionic/main/installer-amd64/current/images/netboot/mini.iso

با حجم ۶۰ مگ.
تقریباً ۲۰۰ مگ از اینترنت موقع نصب بارگیری می‌کنه، بعدش هم یه چیزی تو مایه‌های آرچ (حتی سبک‌تر) تحویلت می‌ده.
دیگه دستِ خودته بخوای چی نصب کنی. از میزکار گرفته تا همون Lamp و ...
من چند ساله از همین نسخه استفاده می‌کنم و خیلی هم راضی‌ام. چون بعد از نصبش دیگه همه‌چیزش دست خودمه. ابزارهای ضروریم رو نصب کردم + یه مدیرپنجره که حتی از xfce بدون پیکربندی شده هم سبک‌تر و جمع و جور تره. تقریباً می‌شه گفت حتی نیاز نیست پیکربندیش کنی (مگه این‌که خودت دوست داشته باشی این‌کار رو انجام بدی!)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین آرش گودرزی

• Jr. Member
  • *
  • Ubuntu 16.04
اگه یه چیزی توی مایه‌های آرچ می‌خوای ولی اوبونتویی باشه، این رو امتحان کن:
http://archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/bionic/main/installer-amd64/current/images/netboot/mini.iso

با حجم ۶۰ مگ.
تقریباً ۲۰۰ مگ از اینترنت موقع نصب بارگیری می‌کنه، بعدش هم یه چیزی تو مایه‌های آرچ (حتی سبک‌تر) تحویلت می‌ده.
دیگه دستِ خودته بخوای چی نصب کنی. از میزکار گرفته تا همون Lamp و ...
من چند ساله از همین نسخه استفاده می‌کنم و خیلی هم راضی‌ام. چون بعد از نصبش دیگه همه‌چیزش دست خودمه. ابزارهای ضروریم رو نصب کردم + یه مدیرپنجره که حتی از xfce بدون پیکربندی شده هم سبک‌تر و جمع و جور تره. تقریباً می‌شه گفت حتی نیاز نیست پیکربندیش کنی (مگه این‌که خودت دوست داشته باشی این‌کار رو انجام بدی!)

ببخشید من اگر اشتباه نکنم همین نسخه رو دیروز نصب کردم و همون اوبونتوی معمولی با تمام برنامه های پیشفرض بود.
 اضافی نصب نشه
اخرین مرحله که انتخاب بسته های نصبی هست رو دقیقا نمیدونم باید چی نصب کنم که سبک سبک باشه سیستم عامل و برنامه های اضافی نصب نشه.

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
انتهای نصب، یه صفحه می‌آد برای انتخاب بسته‌های دلخواه.
اگه دیدی CheckBoxشون روشنه، با Space خاموششون کن. (باید تا انتها Scroll کنی)
اینجوری سبکِ سبک هست.
نهایتاً اگه بذاری SSH Server نصب بشه (آخرای لیست هست) باعث می‌شه یه پیکربندی خوبی برای اینترنت داشته باشی. دیگه معضل سر و کله زدن با اینترنتش رو نداری!
ولی بقیه دیگه نیاز نیست. مگه این‌که خودت بخوای که دیگه در اون حرفی نیست!
مثلاً نوشته Xubuntu Desktop. طبیعیه اگه بذاری اینو نصب کنه، به عبارتی انگار Xubuntu نصب کردی! پس عملاً فرقی نکرده.
شما که هدفت این هست که سبک باشه، پس نباید حداقل تیک اون لیست میزکار دار رو بذاری. نهایتش می‌تونی بعدش مثلاً xfce با پیکربندی خام رو نصب کنی. مثلاً:
sudo apt install xfce4

آفلاین آرش گودرزی

• Jr. Member
  • *
  • Ubuntu 16.04
متشکرم از راهنماییتون.

دقیقا همین کار رو قبلا کردم اما بعد از نصب و ریستارت کامپیوتر دیگه هیچی بالا نیومد! حتی حالت command line هم نیومد که بتونم میزکار نصب کنم!‌

بازهم امتحان میکنم ببینم چی میشه. سپاسگذارم.