سلام دوستان وقتتون بخیر.
من میخوام ویندوز 10 و ویندوز 7 و اوبونتو رو کنار همدیگه (در پارتیشن جدا) داشته باشم.
حالا مشکل: من اول ویندوز 7 رو نصب کردم و بعدش ویندوز 10 یعنی سیستم رو که روشن میکنم اول بوت ویندوز 10 میاد که اونجا دوتا گزینه داره که یکیش ویندوز 10 و یکی ویندوز 7 هست که اگه 10 رو انتخاب کنم همون موقع ویندوز بوت میشه ولی اگه 7 رو بوت کنم سیستم ریستارت میشه و بعدش وین 7 میاد. یعنی به طور پیشفرض بوت وین 10 میاد که از اونجا میشه انتخاب کرد.
حالا من اوبونتو رو نصب کردم ولی در گراب فقط ویندوز 10 میاد و خبری از ویندوز 7 نیست(دلیلشو بالا گفتم (پیشفرض با 10 بوت میشه)) . من هم رفتم با EasyBCD ور رفتم که بعدش کلا هیچ سیستمی رو بوت نمیکرد
با سی دی ویندوز 10 بوت رو دوباره نصب کردم و الان میخوام که سه تا OS رو بتونم با یه BootLoader مثلا گراب یا خود ویندوز بوت کنم و مشکلی واسه اطلاعاتم پیش نیاد(چون یبار سر نصب لینوکس کل اطلاعاتم رو از دست دادم و تجربه شد واسم(اون موقع هم مشکل با بوت داشتم
))
یه راه بگید که توی گراب ( الان گراب پریده ولی خود اوبونتو نصب هست ) اوبونتو وین 10 و وین 7 باشن. و یا اگه میشه توی بوت ویندوز گزینه اوبونتو باشه (این بهتره چون خیلی با گراب راحت نیستم )
اگه با EasyBCD میشه درستش کرد که آموزششو بگید اگه راه دیگه ای داره اونم آموزششو کامل بگید.
با تچکر