انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد new folder و دسترسی به فایل ها و حق تغییر در پارتیشن های لینوکس اوبونتو  (دفعات بازدید: 2466 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
سلام دوستان
من نمیتونم تو پارتیشن هام new folder باز کنم:|
اصلن هیچ چیزی نمیتونم کپی کنم یا تغییری در اون ها بدم:(
انگاری حق دسترسی ندارم حتی نمیتونم ی فایل رو پاک کنم...
توی اوبونتو ۱۷.۱۰ البته...
بگذار هر چه از دست می‌رود برود! آنچه را می‌خواهم که به التماس نیالوده باشد هر چه باشد حتی زندگی.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
سلام اگه ویندوز دارین در کنار اوبونتو باید ویندوز رو کاملا خاموش کنین یا ریستارت کنین.
در غیر این صورت باید دسترسی‌ها رو تغییر بدین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
بله در کنار اوبونتو ویندوز دارم ولی چجوری ویندوزو خاموش کنم؟؟ چون با ویندوز هم کار میکنم و نمیخوام یجوری بشه ک دسترسیم بهش قطع بشه
ریستارت چ کمکی ب دسترسی من میکنه؟
در مورد دسترسی ها هم ی کم راهنمایی کنین لطفا...
بگذار هر چه از دست می‌رود برود! آنچه را می‌خواهم که به التماس نیالوده باشد هر چه باشد حتی زندگی.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
من تا حالا کنار اوبونتو یا هر توزیع گنو/لینوکسی دیگه ویندوز نداشتم اما چیزی که خوندم اینه که وقتی ویندوز fast shutdown میشه این مشکل پیش میاد یا باید ریستارت کنین ویندوز رو و بعد برین داخل اوبونتو یا اینکه fast shutdown رو خاموش کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
من fast shutdown نکردم اصلا پس چرا این مشکل پیس اومده؟؟:(
حق دسترسی رو چجوری تغییر بدم؟؟؟

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
اصلن چرا این مشکل پیش میاد؟؟؟؟

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
دسترسی رو اینجوری میتونین تغییر بدین که کاربر خودتون به اون دایرکتوری یا فایل دسترسی داشته باشه:
chown USER:GROUP path/to/file/or/folderو همچنین برای تغییر دسترسی به صورت recursive :
chown -R USER:GROUP /path/to/folder
فقط حواستون باشه دسترسی کجا رو دارین عوض میکنین که اگر اشتباه بشه یا متوجه نباشین دسترسی چه دایرکتوری‌ای رو دارین عوض میکنین، میتونه براتون دردسر درست کنه.  ;)

توصیه میکنم قبل از تغییر دسترسی،‌با ریستارت کردن ویندوز و رفتن به اوبونتو هم یه امتحانی بکنین شاید مشکل از اونجا باشه.
فریدون فرخزاد

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
مشکل با ریستارت کردن ویندوز حل شد فقط خواستم در مورد حق دسترسی بدونم...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکل با ریستارت کردن ویندوز حل شد فقط خواستم در مورد حق دسترسی بدونم...

به دسترسی‌‌ها مربوط نمی‌شود.
چون پارتیشن‌های NTFS در سیستم‌عامل گنو/لینوکس دسترسی ۷۷۷ دارند که یعنی هرکسی هرکاری دلش بخواهد می‌تواند انجام دهد (به عبارتی NTFS چنین ضعفی دارد!)
وقتی ویندوز (از ویندوز ۸ به بعد) خاموش می‌شود، در حقیقت Suspend شده و هنوز پارتیشن‌ها در ویندوز فعال هستند. وقتی وارد گنو/لینوکس می‌شویم، هنوز پارتیشن‌ها در اختیار ویندوز هستند. برای جلوگیری از مشکلات احتمالی مثل حذف شدن دادهٔ مهم و ... پارتیشن، حالت فقط‌خواندنی (RO) به خودش می‌گیرد و دیگر نمی‌توان چیزی روی آن نوشت.
وقتی ویندوز Restart می‌شود، پارتیشن‌ها آزاد شده و به راحتی در گنو/لینوکس در دسترس قرار خواهند گرفت.
راه‌حل برای این مشکل، خاموش کردن Fast Startup در ویندوز است که دیگر با خاموش شدن، ویندوز کاملاً خاموش شود و Suspend نشود!
آموزش‌های زیادی برای این راه‌حل در اینترنت وجود دارد. جست‌و‌جو کنید.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
بله با ریستارت کردن ویندوز مشکل حل شد خیلی ممنون...لینوکس خیلی خوبه^_^

آفلاین mdfeiza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
    • sdit.ir
لطفا شیوه خاموش کردن fast restart را توضیح دهید. با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لطفاً از بالا آوردن موضوع‌های قدیمی و حل‌شده خودداری کرده و در صورت داشتن پرسش، موضوعی جدید ایجاد کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن