انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در نصب  (دفعات بازدید: 10925 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: راهنمایی در نصب
« پاسخ #45 : 19 امرداد 1389، 07:42 ب‌ظ »
برای نصب لینوکس از wubi استفاده کن. کاش اول همین کار رو می‌کردی. یه برنامه است که تحت ویندوز اجرا می‌شه و لینوکس رو تو یکی از درایوهای ویندوزی نصب می‌کنه و دیگه پارتیشن‌بندی نمی‌خواد.

دوستانه بگم ، من مخالف نصب از طریق برنامه واسط هستم ؛ استفاده از این برنامه ها باعث میشه کاربر درک درستی از فرآیندها نداشته باشه
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #46 : 19 امرداد 1389، 07:48 ب‌ظ »
برای نصب لینوکس از wubi استفاده کن. کاش اول همین کار رو می‌کردی. یه برنامه است که تحت ویندوز اجرا می‌شه و لینوکس رو تو یکی از درایوهای ویندوزی نصب می‌کنه و دیگه پارتیشن‌بندی نمی‌خواد.

دوستانه بگم ، من مخالف نصب از طریق برنامه واسط هستم ؛ استفاده از این برنامه ها باعث میشه کاربر درک درستی از فرآیندها نداشته باشه
درسته. فقط بخاطر اینکه نصبش پارتیشن بندی نمی‌خواد گفتم. پارتیشن بندی هم کاره سختی نیست، فقط نباید پارتیشن‌هات رو اشتباهی پاک کنی.
کارایی سیستم با روش نصب wubi بخوبی نصب مجزا نیست و اون هم یه سری مشکلات خودش رو داره. اگه مجزا نصب کنی بهتره.
« آخرین ویرایش: 19 امرداد 1389، 07:52 ب‌ظ توسط heresh »

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #47 : 19 امرداد 1389، 07:53 ب‌ظ »
نمی خوام نمک رو زخمت بپاشم!! ولی قبلش چند نفری (از جمله خود من) بهت گفتن که از اطلاعات مهمت backup بگیر.
این برنامه پارتیشن بندی اوبونتو یه اشکال بزرگ داره اونم اینه که به راحتی میتونی توش همه چیزو پاک کنی. اونقدر راحت که آدم باورش نمیشه.
حالا هم همون طور که دوستان گفتند بهترین کار اینه که دیگه رو هاردت اطلاعات نریزی و همین طوری ببریش پیش یه متخصص.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #48 : 19 امرداد 1389، 08:01 ب‌ظ »

درسته. فقط بخاطر اینکه نصبش پارتیشن بندی نمی‌خواد گفتم. پارتیشن بندی هم کاره سختی نیست، فقط نباید پارتیشن‌هات رو اشتباهی پاک کنی.
کارایی سیستم با روش نصب wubi بخوبی نصب مجزا نیست و اون هم یه سری مشکلات خودش رو داره. اگه مجزا نصب کنی بهتره.
به نظر من بهترین گزینه برای یه تازه کار اختصاص یه فضای خالی فرمت نشده روی هارد، و بعد انتخاب گزینه سوم (use the largest continuous free space) هستش. اینطوری اوبونتو به راحتی نصب میشه و احتیاجی هم نیست که کاربر در مورد پارتیشن بندی لینوکس چیزی بدونه.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #49 : 20 امرداد 1389، 12:13 ق‌ظ »
از سر کار اومدم کلی ضد حال خوردم
بابا اینقدر مو به مو گفتم چیکار کنی ! چیکار کردی ؟
برو هاردت رو ریکاور کن یه 80 تومنی خرجشه ولی همه رو بر میگردونند
قبلش هیچ کاری با هاردت نکن، نه ویندوز نصب کن نه لینوکس ، حواست باشه این فایلها دوباره نویسی بشه دیگه از دست رفته که رفته پس اصلا دست بهش نزن
کابلهاش رو همین الان خارج کن و دست بهش نزن
این 1000 بار دست بهش نزن ( نخوای خودت ریکاور کنی تازه خرابترش کنیااااا )

بعدش برو یه هارد اکسترنال یا حداقل چند تا دی وی دی خام برای پشتیبان گرفتن از اطلاعات حیاتیت بکن
اگه هم برای طراحی ها منبعی میشناسی که میشه دانلود کرد و حجمش بالاست بگو بچه ها برای دانلودش کمکت میکنن و سی دی هاش رو برات پست میکنن ( خودم اولین داوطلب )

این نکته رو هم بگم که یکی از بچه ها هم چند وقت پیش مشکل مشابه شما رو داشت با کمی تغییر ، که الان یه یوزر لینوکسه و خیلی هم از لینوکس راضیه
اشکال در کار شما یه خطای کوچک بوده که به بدی یا خوبی سیستم عامل ربطی نداره
شما الان هم بخوای مک نصب کنی اولین کاری که میکنن ، میگن از اطلاعاتت پشتیبان بگیر
در ضمن توی امضای من یه لینک به اسم " مرجع گنو / لینوکس ایران " هست ، این دقیقا وب سایت همون دوستی که جراینش رو توضیح دادم و الان یکی از بهترین دوستای منه ( اونم اطلاعات حیاتی داشت و برشون گردوند )
شما هم بزوردی با دنیای اوپن سورس آشتی میکنی ;)
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1389، 01:14 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #50 : 20 امرداد 1389، 10:27 ق‌ظ »
من تا حالا شاید ۵۰ بار بشه که لینوکس نصب کردم ، و هیچ وقت مشکل برام پیش نیومد ، مهم اینه که بلد باشی چیکار کنی، تازه من انواع مختلف لینوکس رو نصب کردم اوبونتو که یکی از بهترین نصاب ها رو داره ، ویندوز رو هم اگر بلد نباشی قسمت پارتیشن بندی نصابش می تونه کل هاردت رو پاک کنه، یادم هست قدیما یه دفعه ویندوز این بلا رو به سرم آورد که البته انصافا اون هم تقصیر ویندوز نبود مشکل نابلدی من بود

برای حل مشکلتون بهترین راه همونی است که دوستان گفتند یعنی اینکه بدی هاردت رو ریکاوری کنند،

اما برای دوستان تازه کار به شدت توصیه میکنم برای نصب لینوکس از قبل با برنامه های پارتیشن بندی ویندوزی پارتیشن های مورد نظرشون رو درست کنند، حتی تازه کارها لازم نیست پارتیشن home رو جدا بسازند ، کافیه یک پارتیشن حدود ۱۲ گیگ بسازند و یک پارتیشن ۱۰٪ بیشتر از رم و موقع نصب پارتیشن ۱۲ گیگی رو به عنوان / مونت کنند و پارتیشن دیگه رو بعنوان swap که در این صورت home به صورت یک پوشه در پارتیشن روت قرار میگیره که البته در این صورت مجبور هستید قبل از نصب مجدد لینوکس از اطلاعات پوشه home بک آپ بگیرید

بهترین برنامه پارتیشن بندی ویندوزی برنامه Paragon Partition Manager است: (البته انشاالله اساتید منو بخاطر معرفی یک برنامه غیر متن باز میبخشند)

برنامه فوق هم رو ویندوز قابل نصب است هم دیسک بوت داره، تازه  گزینه ای هم برای بازیابی اطلاعات و پارتیشن های از دست رفته داره که البته دوباره توصیه میکنم برای بازیابی اطلاعاتتون هارد رو پیش افراد متخصص ببرید چون ممکمنه استفاده از این گزینه نه تنها اطلاعات شما رو بازیابی نکنه بلکه کلا بازیابی هارد رو حتی توسط افراد متخصص غیر ممکن کنه
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1389، 11:17 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #51 : 20 امرداد 1389، 10:44 ق‌ظ »
دوست من ، مشکل ایشون بخاطر تخصیص home dir نبوده بلکه عدم توجه سبب از بین رفتن اطلاعات شده ، اگر بخوان نصب رو با کمترین دردسر انجام بدن همونطور که heresh گفتن use the largest continuous free space گزینه خوبیه. هدف آشنایی کاربر با محیط نصبه و گرنه استفاده از wubi راحتترین مسیر ممکنه.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #52 : 20 امرداد 1389، 01:23 ب‌ظ »
واقعا جالبه این قضیه! نصب اوبونتو ساده ترین مرحله استفاده از لینوکس است! اما به دلیل عدم توجه به راهنمایی ها و تجربیات دیگران همیشه چنین مشکل هایی دیده میشه!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #53 : 21 امرداد 1389، 12:37 ق‌ظ »
واقعا دوستان راست میگن
من چندین نسخه از لینوکس رو نصب کردم
بدون حتی یک خطا
اتصلا نصاب ها خیلی خوب کار میکنن
بدون هیچ مشکلی
برنامه های پارتیشن بندی دارن و خیلی چیزا که راحت میشه استفاده کرد
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Cool.X

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #54 : 22 امرداد 1389، 05:14 ب‌ظ »
سلام دوستان قرار شد فردا برم هاردم رو تحویل بگیرم
اول ‍‍شتیبان میگیرم بازم همون ۲۴ گیگ رو میزارم برای لینوکس
ببینم موفق میشم یا نه
۲۲۰۰ برای Swap
15000 Root
7000 Home
درسته؟

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 22 امرداد 1389، 05:59 ب‌ظ »
سلام دوستان قرار شد فردا برم هاردم رو تحویل بگیرم
اول ‍‍شتیبان میگیرم بازم همون ۲۴ گیگ رو میزارم برای لینوکس
ببینم موفق میشم یا نه
۲۲۰۰ برای Swap
15000 Root
7000 Home
درسته؟

واقعا خوشحالم که اون اتفاق نتونست شما رو از لینوکس زده کنه

فضای Root و Home بالانس نیست ، Root رو 10 و Home رو 12 در نظر بگیری بهتره

آفلاین Cool.X

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #56 : 22 امرداد 1389، 06:20 ب‌ظ »
خوشم اومد از لینوکس
در مورد بازی ها باید چکار بکنم مثلا بازی World Of Warcraft

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #57 : 22 امرداد 1389، 07:29 ب‌ظ »
WOW رو من با wine اون موقع که اوبونتو بودم نصب کردم،‌ولی سی پی یو رو میبلعید!! توصیه من اینه که یه نسخه ویندوز داشته باشی کنارش .

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #58 : 22 امرداد 1389، 07:37 ب‌ظ »
خوشم اومد از لینوکس

بازی کردن با اوبونتو رو بی خیال بشید فعلا اوبنتو برای بازی کردن بهینه نشده ؛ برای بازی کردن یا از کنسول استفاده کنید یا از ویندوز

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #59 : 22 امرداد 1389، 08:43 ب‌ظ »
خوشم اومد از لینوکس
با
بازی کردن با اوبونتو رو بی خیال بشید فعلا اوبنتو برای بازی کردن بهینه نشده ؛ برای بازی کردن یا از کنسول استفاده کنید یا از ویندوز
و همچنین
WOW رو من با wine اون موقع که اوبونتو بودم نصب کردم،‌ولی سی پی یو رو میبلعید!! توصیه من اینه که یه نسخه ویندوز داشته باشی کنارش .
موافقم
و در ضمن خیلی خوشحالم که برگشتید  ;)
امیدوارم بابت مشکلی که پیش اومد بنده رو ببخشید  ;D باید بیشتر توضیح میدادم  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید