از نظر من که حتماً باید مهاجرت کرد! جایی که مایکروسافت باشه، جای ما نیست.
البته من خیلی وقت پیش مهاجرت کردم و اومدم روی Gitlab. خیلی هم از گیتهاب بهتره. هم آزادتره هم امکاناتش بهتره و حتی پروژههای خصوصیش هم رایگانه.
منم قبل از اینکه مایکروسافت این کارو بکنه از امکانات گیت لب خیلی خوشم اومده بود و دیگه الان باید کم کم کوله بار مهاجرت رو بست!
مایکروسافت احتمالا تا چند وقته دیگه ویندوز با کرنل لینوکس روانه بازار میکنه اما ممکنه متن باز نباشه شایدم باشه
بهر حال آینده ازان لینوکس است
اتفاقا توی یه تایپک دیگه هم گفتم، مایکروسافت دیده آینده دست لینوکسه، سعی داره از آینده عقب نمونه! اما من یکی که هرگز یادم نمیره مایکروسافت بیشتر از 10 سال جلوی یادگیری من رو گرفت و کاملا چشم و گوش بسته از سیستم عاملمون استفاده میکردیم بدون اینکه بفهمیم مثلا پشت فلان اتفاق چه قضیهایه یا در کل پشت سیستم عاملمون چی میگذره!
ولی خیلی با نمکه ماکروسافت می خواد هزینه نگهداری سورس لینوکس(کرنل) رو بده!
همین مونده دیگه کرنل لینوکس رو هم بخواد تصاحب کنه! البته توروالدز زرنگتر از این حرفاست !
به طور کلی و از هر جهت و هر شکل،مرگ بر مایکروشِت (microshit)
دقیقا! هر چیزی که این شرکت درست میکنه هدف اصلیش سواستفادهست!!!!
مهاجرت به کنار، الان نصف ابزارهایی که در آرچ لینوکس بر روی AUR هستند به گیتهاب مربوط میشند و اگر مایکروسافت سعی کنه در policy جدید خودش یه طوری محدودشون کنه (ایران را تحریم کنه یا هرچیز دیگهای) اینجا ما به مشکل میخوریم
در این صورت تا جایی که من میدونم AUR Helper ها هم با torsocks کار نمیکنن و احتمالا تنها راهی که میمونه دانلود کردن بسته و نصبش به صورت دستی هست!
هر چند فکر نکنم مایکروسافت همچین کاری روی گیتهاب انجام بده!