انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی مولتی پلتفرم  (دفعات بازدید: 1896 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
برنامه نویسی مولتی پلتفرم
« : 14 تیر 1397، 03:07 ب‌ظ »
چه ابزار ها ، آی دی ای ها ، و زبان های برنامه نویسی ای ، برای توسعه یک برنامه دسکتاپ برای هر سه سیستم عامل (گنو/لینوکس ، مک او اس ، ویندوز) وجود دارند ، و تفاوت و توضیح مختصر هر کدومشون چی هست ؟

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : برنامه نویسی مولتی پلتفرم
« پاسخ #1 : 14 تیر 1397، 10:36 ب‌ظ »
این قضیه خیلی مفصله تقریبا با هر زبانی می‌تونین توی گنو/لینوکس برنامه نویسی کنین و خروجی رو هم برای هر سه سیستم عامل دریافت کنین.
باید در مورد زبانی که می‌خواین باهاش کار کنین اطلاعات کسب کنین و در مورد تفاوت‌های جزئی‌ای که بین برنامه نویسی برای این سه سیستم عامل وجود دارند بخونین.
در مورد IDE هم تقریبا هر چیزی که برای ویندوز هست، برای گنو/لینوکس و مک هم وجود دارن به جز یه تعداد معدود مثل مایکروسافت ویژوال استودیو.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #2 : 15 تیر 1397، 12:14 ق‌ظ »
خوب ، هدف یک کلاینت هست که حساب کاربری رو مدیریت میکنه و امکان اضافه کردن دوست و چت و .... ، ظاهر و زیبایی مهمه ، برای اینجور برنامه ای چه زبانی ، چه فریمورکی ، و چه آی دی ای پیشنهاد می کنید ؟

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 15 تیر 1397، 01:47 ق‌ظ »
خوب ، هدف یک کلاینت هست که حساب کاربری رو مدیریت میکنه و امکان اضافه کردن دوست و چت و .... ، ظاهر و زیبایی مهمه ، برای اینجور برنامه ای چه زبانی ، چه فریمورکی ، و چه آی دی ای پیشنهاد می کنید ؟
پیشنهادم پایتون و جاوا اسکریپت، انتخاب ide هم سلیقه ای هست و من از ویرایشگر استفاده می کنم و در کل چیز مهمی نیست.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #4 : 15 تیر 1397، 03:22 ب‌ظ »
برای رابط کاربری چه فریمورکی رو پیشنهاد میدید ؟
هدف اینه که در هر سه سیستم عامل دقیقا به یک شکل نمایش داده بشه ، مثل کلاینت استیم .

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 15 تیر 1397، 03:34 ب‌ظ »
هدف اینه که در هر سه سیستم عامل دقیقا به یک شکل نمایش داده بشه ، مثل کلاینت استیم .
من خودم همیشه pygobject رو ترجیح میدم اما دقیقا نمیدونم روی سه سیستم عامل به چه صورت کار میکنه. اما در این مورد فکر می‌کنم PyQt بهتر باشه و روی هر سه سیستم عامل یه شکله نمونه‌ی برنامه‌ی نوشته شده با PyQt می‌تونم به دانلود منیجر پرسپولیس اشاره کنم که روی هر سیستم عامل اجرا میشه و یه شکل هم هست عکساشو اینجا می‌تونین ببینین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #6 : 15 تیر 1397، 04:57 ب‌ظ »
الان پایکیوت مطرح تره.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #7 : 23 تیر 1397، 08:50 ق‌ظ »
اگه نظرتون دقیقا چیزی مثل دیسکورد هست. از nod.js و الکترون استفاده می کنه و د. برخی جاها از جنگو استفاده کرده و برای بات هاش هم از پایتون استفاده میشه معمولا.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #8 : 23 تیر 1397، 11:24 ق‌ظ »
 دقیقا چیزی شبیه دیسکورد مد نظرم هست ،
من درباره کلاینت استیم تحقیق کردم رابط گرافیکیش با یه کتابخانه اختصاصی خودشون که برای موتور سورس و بازی هالف لایف استفاده شده بود توسعه داده شده ، ولی در عوض تا یه نسخه ای مرورگر داخلیش بر پایه هسته اینترنت اکسپلورر بوده ،
برام جالبه که بدونم که برنامه های خیلی بزرگ که چند سکویی هستند از چه کتابخانه های استفاده میکنن. چه برنامه های بزرگی میشناسید که از کیوت استفاده کرده باشن ، و آیا فقط برای رابط کاربریشون ازش استفاده کردن یا اینکه کتابخانه های شبکه و پایگاه داده و ....
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1397، 12:11 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #9 : 23 تیر 1397، 12:35 ب‌ظ »
جواب سوال هام رو سرچ کردم ! ، چیزی که الان میخام بدونم اینه که کتابخانه ها و فریموورک هایی مثل کیوت و الکترون و .... چند تا هستند ، لیست همشون رو کجا باید پیدا کنم ، و یه مقایسه سطحی از همشون داشته باشم ، تا بتونم بهتر انتخاب کنم .

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #10 : 23 تیر 1397، 09:01 ب‌ظ »
جواب سوال هام رو سرچ کردم ! ، چیزی که الان میخام بدونم اینه که کتابخانه ها و فریموورک هایی مثل کیوت و الکترون و .... چند تا هستند ، لیست همشون رو کجا باید پیدا کنم ، و یه مقایسه سطحی از همشون داشته باشم ، تا بتونم بهتر انتخاب کنم .
دوست من هر زبان چندبن فریمورک دارهکه البته هر کدوم هم فریمورک های معرفی برای خودشون دارن.
مثلا برای #C میشه به زامارین اشاره کرد یا net. نسخه 6.
برای پایتون pyGt5 و Kivy یا Django( البته که جنگو فریمورک وب هستش ولی چون توی اکسریت نرم افزار های امروزی استفاده شده باید ازش نام برد )
برای js میشه به node.js در کنار الکترون اشاره کرد.
و برای C هم qt خیلی معروف هستش که تلگرام هم یکی از نرم افزار هایی که ازش استفاده می کنه.
اما این های که من نام بردم چیز های بود که به زهنم می رسید قطعا با یه سرج کوچیک راحت می تونید به موارد بیشتر و بهتری هم برسید. دوست من.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).