انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اجرای برنامه نوشته شده با پایتون در ویندوز  (دفعات بازدید: 2743 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
سلام دوستان

چطور میشه یه برنامه ای رو که با پایتون نوشتیم قابل اجرا در ویندوز کنیم ؟ یک با pyinstaller و py2exe ور رفتم ولی موفق نشدم. (سیستم عامل خودم اوبونتو ۱۸٫۰۴ هست )

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : اجرای برنامه نوشته شده با پایتون در ویندوز
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1397، 11:05 ب‌ظ »
درود بر شما
این دو لینک رو بخونید: لینک 1 لینک 2
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1397، 11:07 ق‌ظ »
درود بر شما
این دو لینک رو بخونید: لینک 1 لینک 2

متاسفانه موفق نشدم اگه یه توضیحی بفرمایید ممنون میشم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 06 امرداد 1397، 09:08 ب‌ظ »
به جای پایتون ۲، پایتون ۳ بخون:

https://docs.python.org/3/faq/windows.html#how-do-i-run-a-python-program-under-windows

خوب نوشته که چجوری میشه یه برنامه python رو روی ویندوز اجرا کرد، دیگه مشکلت چیه؟

این که پایتون رو چجوری روی ویندوز اجرا کنی یه سوال هست، این که از پایتون چجوری .exe بسازی یه سوال دیگه.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 امرداد 1397، 08:06 ق‌ظ »
به جای پایتون ۲، پایتون ۳ بخون:

https://docs.python.org/3/faq/windows.html#how-do-i-run-a-python-program-under-windows

خوب نوشته که چجوری میشه یه برنامه python رو روی ویندوز اجرا کرد، دیگه مشکلت چیه؟

این که پایتون رو چجوری روی ویندوز اجرا کنی یه سوال هست، این که از پایتون چجوری .exe بسازی یه سوال دیگه.

من میخوام EXE بسازم که البته تو سوالم هم مشخصه وقتی از pyinstaller و py2exe حرف میزنم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 07 امرداد 1397، 11:50 ب‌ظ »
ور رفتم ولی موفق نشدم.
«ور رفتم ولی موفق نشدم» اطلاعات کافی به ما نمیده. بهتره چنین سوالی رو به صورت هوشمندانه توی انجمن‌های ویندوزی بپرسید، نه یک انجمن که جهت اصلی کار اون اوبونتو و بعد نرم‌افزار آزاد هستش.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 امرداد 1397، 08:15 ق‌ظ »
ور رفتم ولی موفق نشدم.
«ور رفتم ولی موفق نشدم» اطلاعات کافی به ما نمیده. بهتره چنین سوالی رو به صورت هوشمندانه توی انجمن‌های ویندوزی بپرسید، نه یک انجمن که جهت اصلی کار اون اوبونتو و بعد نرم‌افزار آزاد هستش.

دوست عزیز سوال من کاملا واضحه اگه شما تا حالا ور رفتم رو نشنیدین باید بگم یعنی سعی کردم به اون روش انجامش بدم ولی نشد . من بعید میدونم کسی منظور منو متوجه نشده باشه در ضمن من دارم تو لینوکس نرم افزارم رو مینویسم چرا تو فروم ویندوزی بپرسم ؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 08 امرداد 1397، 03:56 ب‌ظ »
دوست عزیز سوال من کاملا واضحه اگه شما تا حالا ور رفتم رو نشنیدین باید بگم یعنی سعی کردم به اون روش انجامش بدم ولی نشد
اون لینکی که توی پاسخ‌ام بود رو بخونید.

در ضمن من دارم تو لینوکس نرم افزارم رو مینویسم چرا تو فروم ویندوزی بپرسم ؟
چون در مورد اجرای اون در ویندوز سوال پرسیدید. اگر در مورد اجرای اون توی گنو-لینوکس سوال دارید، اینجا مکان مناسبی هستش :)

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #8 : 08 امرداد 1397، 04:09 ب‌ظ »
دوست عزیز سوال من کاملا واضحه اگه شما تا حالا ور رفتم رو نشنیدین باید بگم یعنی سعی کردم به اون روش انجامش بدم ولی نشد . من بعید میدونم کسی منظور منو متوجه نشده باشه در ضمن من دارم تو لینوکس نرم افزارم رو مینویسم چرا تو فروم ویندوزی بپرسم ؟
معمولا مفسر پایتون پاسخ "نشد" برنمیگردونه، یه اروری، هشداری چیزی برمیگردونه.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #9 : 09 امرداد 1397، 10:28 ق‌ظ »
من بعید میدونم کسی منظور منو متوجه نشده باشه
بعید ندونید؛ منم منظور شما را از «نشد»، «موفق نشدم» و … متوجه نمی‌شم! ولی حرف معین را خوب فهمیدم که گفت: «ور رفتم ولی موفق نشدم» اطلاعات کافی نمی‌ده.
:) :)

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 امرداد 1397، 12:34 ب‌ظ »
من بعید میدونم کسی منظور منو متوجه نشده باشه
بعید ندونید؛ منم منظور شما را از «نشد»، «موفق نشدم» و … متوجه نمی‌شم! ولی حرف معین را خوب فهمیدم که گفت: «ور رفتم ولی موفق نشدم» اطلاعات کافی نمی‌ده.

دوستان گرامی شما اگر بخواین یه نرم افزار تو پایتون بنویسید در محیط لینوکس و بخواین که ازش یه فایل EXE درست کنین که تو ویندوز اجرا بشه چیکار میکنین ؟
اگه متوجه سوالم شدین لطفا جواب بدین اگه نه که ببندیم این پست رو

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #11 : 09 امرداد 1397، 05:38 ب‌ظ »
دوستان گرامی شما اگر بخواین یه نرم افزار تو پایتون بنویسید در محیط لینوکس و بخواین که ازش یه فایل EXE درست کنین که تو ویندوز اجرا بشه چیکار میکنین ؟
از pyinstaller و py2exe استفاده میشه (:

از دلایلی که در تاپیک پاسخ نمی گیرید، ندادن اطلاعات کافی و لحن نامناسب (و طلبکارانه) تون میتونه باشه. در کل فکر نکنم بتونید در مورد ساخت فایل اجرایی در یه فروم لینوکسی اطلاعاتی بدست بیارید.

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 10 امرداد 1397، 08:14 ق‌ظ »
از pyinstaller و py2exe استفاده میشه (:

از دلایلی که در تاپیک پاسخ نمی گیرید، ندادن اطلاعات کافی و لحن نامناسب (و طلبکارانه) تون میتونه باشه. در کل فکر نکنم بتونید در مورد ساخت فایل اجرایی در یه فروم لینوکسی اطلاعاتی بدست بیارید.

دوست عزیز لحن من هیچوقت طلبکارانه نبود حالت معترضانه من به علت لحن تمسخرآمیز دوستانه . همه متوجه منظور من شدن و راهش رو هم میدونن مطمئنا ولی از اینکه با نقل قول از جملات ناقص سوال کننده مسخرش کنن لذت میبرن . متشکرم از وقتی که گذاشتین

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #13 : 10 امرداد 1397، 10:10 ق‌ظ »
اگه می‌خواستم، اول نتایج https://duckduckgo.com/html?q=how%20use%20py2exe%20on%20ubuntu و مانند این را می‌خوندم و طبق راهنماییاشون پیش می‌رفتم. اگه به error یا … برمی‌خوردم همون خطا را باز جستجو می‌کردم. مثلاً:
>>> py2exe a.py
  File "<stdin>", line 1
    py2exe a.py
           ^
SyntaxError: invalid syntax
خیلی بهتر از اینه:
نشدکسی مسخره نمی‌کنه، همه می‌خوان با مثال و شوخی و … منظورشون را بفهمونن و به شما کمک کنن. وقت اضافی که ندارن.
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1397، 10:17 ق‌ظ توسط بهنام … »
:) :)