انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: embeded system ها در لینوکس چه سیستم هایی هستند؟  (دفعات بازدید: 1831 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imromeisa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
با سلام
مدتی هست که علاقه مند به کار با سیستم عامل contiki و قابلیت های آن برای کار با میکروکنترولرها شده ام و اینکه کانتیکی متن باز است و بسیار کم حجم برایم بسیار هیجان انگیز است. اما مشکل اصلی من آشنایی کمم با لینوکس است . چرا که کانتیکی روی لینوکس قابل اجراست...
سوال اولی که داشتم این هست که embeded system ها در لینوکس چه سیستم هایی هستند؟ و آیا کانتیکی یک چنین سیستمی هست؟
و در ادامه gcc-ms430 4.6.3 در toolchain GNUlinux دقیقا چه کاربردی دارد؟

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : embeded system ها در لینوکس چه سیستم هایی هستند؟
« پاسخ #1 : 06 امرداد 1397، 04:46 ب‌ظ »
سلام
لحن گنگی دارید، بنابر مستندات ویکیپدیا انگلیسی، کان،تیکی یک سیستم عامل متن-باز و ریل تایم است که و هیچ ارتباطی با لینوکس ندارد! شاید ابزار های برنامه نویسی و توسعه آن برای پلتفرم لینوکس هم موجود باشد، ولی این ربطی به خود سیستم عامل ندارد.

نقل‌قول
سوال اولی که داشتم این هست که embeded system ها در لینوکس چه سیستم هایی هستند؟

منظورتون از "سیستم" همان سیستم عامل یا به طور واضح‌تر "توزیع لینوکس" است؟ اگر منظور همین است لینک زیر و توزیع های نامبرده در آن میتواند راه گشا باشد:

https://en.wikipedia.org/wiki/Linux_on_embedded_systems

* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند