سلام
من قصد داشتم اوبونتو رو روی رایانه ام نصب کنم. سیستم عامل قبلی رایانه ام ویندوز سون بود با استفاده از نرم افزار rufus فلش رو بوتیبل کردم و فایل ایمیج داخل فلش ریخته شد اما نتونستم رایانه رو روی فلش بوت کنم اوبونتو رو نصب کنم.
مجبور شدم برم بیرون و بیرون فایل ایمیج رو روی DVD رایت کنم که DVD هم مناسفانه نایاب شده بنابراین DVD اوبونتو رو خریداری کردم. اما ورژن اوبونتو 15.10 هست و وقتی DVD رو دیدم تعجب کردم چون ندیده بودم چنین ورژنی ازش (تو سایت اوبونتو هم نبود) خلاصه از روی DVD نصبش کردم و متوجه شدم هیچ نرم افزاری رو نمیتونم با ترمینال نصب کنم و خطا میده که نمیده پکیچ رو مکانیابی کنه و به نظرم این ورژن از ساپورت اوبونتو خارج شده دیگه نمیدونم. شما میدونید لابد.
در هر صورت تصمیم گرفتم اوبونتو 18.04 رو نصب کنم که فایل ایمیجش رو دارم اما مشکل این بود که ویندوز سون رو حذف کردم و فقط اوبونتو رو دارم و من زیاد اشنا نیستم. خلاصه با کمک نت و جست وجو از دستور dd فلش رو بوتیبل کردم اما باز هم نشد با استفاده از نرم افزار پیشفرض disk startup creator هم سعی کردم اما خطا میداد که نمیتونه درایو بوتیبل درست کنه
حالا سوال اینه که من چطوری اوبونتو رو نصب کنم؟؟