انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با shutdown  (دفعات بازدید: 2233 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
مشکل با shutdown
« : 21 امرداد 1389، 01:40 ق‌ظ »
من کوبونتو نصب دارم چند وقت تو خاموش کردن سیستم مشکل دارم وقتی از منوی kde/leave/shutdown سیستم و خاموش میکنم مانیتور خاموش میشه و سیستم هنگ میکنه ولی اگه از خط فرمان مثلا دستور sudo halt رو اجرا میکنم سیستم به درستی خاموش میشه از دوستان میخوام لطف کنن تا این مشکل حل کنم
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19744
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: مشکل با shutdown
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1389، 03:33 ق‌ظ »
KDE همین‌جوری هست. نگران نباش ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1389، 10:05 ق‌ظ »
درود

جالبه  :)

من کوبونتو نصب دارم چند وقت تو خاموش کردن سیستم مشکل دارم وقتی از منوی kde/leave/shutdown سیستم و خاموش میکنم مانیتور خاموش میشه و سیستم هنگ میکنه ولی اگه از خط فرمان مثلا دستور sudo halt رو اجرا میکنم سیستم به درستی خاموش میشه از دوستان میخوام لطف کنن تا این مشکل حل کنم

تصیصح میکنم که KDE در توزیعهای مختلف گنو لینوکس و خانواده یونیکس داره با قدرت کار میکنه ، سریع و پایدار  :) ( این به معنی عدم وجود مشگلات در پکیجهای توزیعهای گنو لینوکس نیست ) ولی خب باگهایی که تیم ثروتمند شرکت کانونیکال در انواع پکیجهای که تو خیلی موارد الگوی ساختشو مستقیما از مخازن تست دبیان یا سورس پکیجهای فدورا بصورت سالم برش میداره و در عرض چند ساعت موفق میشه اونها رو بهم بریزه و بزاره در اپدیتهای اوبونتو در نوع خودش یه فناوریه ! کاش شبیه پارسیکس فقط پکیجهای دبیانو کنار هم میذاشت معقول تر بود !

در این مواقع باید اول log سیستم رو بررسی کنید تا ببینید اصلا چه چیزی باعث هنگ کردن میشه ، سپس اغاز به حل مشگل کنید . صد جور دلیل مختلف میتونه موجب همچین مشگلی بشه حتی اشکالات خاصی مثل مشگل در dbus و یا xorg و kdm .....

مثلا در مواردی دلایل به ظاهر بی ربطه در کوبونتو 8.04 بهم ریختن تنظیماتی در ~/.kde باعث چنین موردی شده بود که با پاک کردن اون پوشه حل میشد . در موردی دیگه درایور ATI باعث هنگ کامل زمان خاموش کردن میشده بهمین شکل در دو نسخه اخیر تیم اوبونتو موفق شده بود طوری کار درایور رسمی اودیا موجود در مخزنشو رو مختل کنه که کاربر زمان خاموش شدن و برخی مواقع روش شدن سیستمش یه صفحه سیاه خالی ببینه و چه بسا با درده سر پاه ببره به درایور اصلی کلا در مورد محصولات کانونیکال عادیه حتی برخی اپدیتهای ساده میتونه باعث ایجاد مشگلات عجیبی بشه و .....

پشت اون دگمه های شات داون و لوگ اوت منوی Kickoff چنین دستورهایی هست . دیدن لوگ این دستور هم میتونه نتیجش مفید باشه :

qdbus org.kde.ksmserver /KSMServer logout 0 2 2

البته با تغییر شماره های اخری حالتهای متفاوتی پیش میاد مثلا یکی فقط لوگ اوت میکنه  ;)

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1389، 10:07 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1389، 01:21 ب‌ظ »
KDE اینجوری نیست، اوبونتو و خانوادش اینطورین ;D

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 223
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1389، 02:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
KDE اینجوری نیست، اوبونتو و خانوادش اینطورین
+1
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1389، 02:39 ب‌ظ توسط shovalie »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19744
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1389، 04:16 ق‌ظ »
من برای لپ‌تاپم این KDE رو روی چندین و چند توزیع مختلف (کوبونتو، اپن سوزه، فدورا، چاکرا و...) امتحان کردم. هر کدومشون هم یه سری مشکلات زیادی داشتن. در آخر مجبور شدم همین اوبونتو رو نصب کنم و الآن هم خیلی راضیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1389، 12:41 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا هر سوالی که میشه شما فوری میرید سراغ دعوای KDE و gnome !!!
منم هر بار با خود دیالوگ gnome میرم برای shutdown به جای خاموش شدن، لوگ آف میشم. نمیدونم دلیلش چیه.
منم رفتم تو تنظیمات sudo و تنظیم کردم که دستورات shutdown ، halt و reboot دیگه رمز نخوان،‌ (sudo بزنی رمز نمیپرسه) بعد با zenity یه اسکریپت نوشتم حالا از اون دارم خاموش میکنم.
اگه احساس میکنی این به دردت میخوره، دقیقتر توضیح بدم، اگه نه دیگران راه حلی ارایه بدن.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1389، 12:49 ب‌ظ »
من برای لپ‌تاپم این KDE رو روی چندین و چند توزیع مختلف (کوبونتو، اپن سوزه، فدورا، چاکرا و...) امتحان کردم. هر کدومشون هم یه سری مشکلات زیادی داشتن. در آخر مجبور شدم همین اوبونتو رو نصب کنم و الآن هم خیلی راضیم
من الان نزدیک 1 ساله که آرچ+ KDE دارم. چند ماهه اولش چاکرا داشتم ولی الان آرچ خالص ریختم و همینطور KDE.

تا حالا نه مشکلی داشتم و نه اروری و نه کرشی ... مثل سنگ (SaNg) کار میکنه ;)

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #8 : 22 امرداد 1389، 06:52 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا هر سوالی که میشه شما فوری میرید سراغ دعوای KDE و gnome !!!
1+

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1389، 01:54 ب‌ظ »
freeman از شما خیلی ممنونم ولی  نمیدونم چرا مشکلم خود به خود حل شد فکر کنم از همون کارت گرافیک بود چندتا از پکیجهاشو از رو سیستمم پاک کردم امیدورام دیگه این مشکل پیش نیاد.
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی